Faʻafefea ona faʻalauteleina le faailo o le uila o le Wi-Fi

Metotia 1: Toefaʻatonu le masini

O le tele lava o mea sese e mafai ona tupu mai se laʻititi laʻititi o le tino, lea e mafai ona faʻamaonia e ala i se toe faʻafouina o le gadget. Toe amata lau masini ma taumafai e sii mai pe toe faʻafou le talosaga.

Metotia 2: Suʻesuʻe se fesoʻotaʻiga i luga ole Initaneti

O le isi mafuaaga atonu e le saʻo le galue i le Initaneti i le masini. Atonu e mafua mai i le faamutaina poo le faamutaina o feoaiga i luga o le kalone SIM po o le vavaeeseina o se sootaga WI-FI. Siaki la latou galuega i le masini ma, pe a uma mea uma, ona alu lea i le isi auala.

Metotia 3: Palama Flash

E le gata i lea, o le kiliva kilika e faʻapipiʻi i le masini e mafai ona aʻafia ai le taʻaloga Play Store Ia mautinoa o loʻo tumau ma galue faʻatasi ma se tagata faitau kiliva poʻo se isi gaioiga, poʻo le aveeseina ma taumafai e sii mai le tusi talafeagai.

Metotia 4: Talosaga faʻafouina faʻafouina i totonu o le Play Market

Pe a sii mai se talosaga fou, e ono tulaʻi mai se feʻau faʻatali ona o le mea moni o loʻo faʻafouina muamua. E mafai ona tupu lenei mea pe a filifilia le faʻafouina o le auto i le Google Play settings. "Taimi Uma" poʻo "Naʻo WI-FI".

  1. Ina ia aʻoaʻo e uiga i le faʻafouina o talosaga, alu i le Taaloga Market Market ma kiliki i luga o faʻamau e tolu e faʻaalia ai le ki. "Menu" i le tulimanu pito i luga o le faʻaaliga. E mafai foi ona e valaʻau mai e ala i le feliuaʻi mai le pito agavale o le mata i le taumatau.
  2. Le isi, alu i le lisi "O aʻu talosaga ma taaloga".
  3. Afai o ia te oe le mea e tasi e pei o le sikii sikeri i lalo, ona faatali seia maeʻa le faafou, ona faaauau lea ona sii mai. Po oe mafai ona taofi mea uma e ala i le kiliki i luga o koluse e faʻafeagai ma talosaga faʻapipiʻiina.
  4. Afai oi luma o talosaga uma ei ai le ki "Toe faafou"ona mafua ai lea "Faatali mo le sii mai" manaʻomia e vaʻai i se isi mea.

Matou te liliu nei i ni faʻafitauli sili atu ona faigata.

Metotia 5: Faʻamāina o le Maketi Maketi

  1. I totonu "Faʻatonu" masini e alu i le lisi "Talosaga".
  2. I totonu o le lisi, saili le mea "Play Market" ma alu i ai.
  3. I luga o masini ma le Android version 6.0 ma le maualuga, alu i "Manatua" ona kiliki ai lea i luga o ki Clear Cache ma "Toe faʻafou"e ala i le faʻamaonia o nei gaoioiga uma i pop-up pe a uma ona e lafoina savali. I lomiga muamua, o nei ki o le ai ai i le uluai faamalama.
  4. Faʻamolemole alu i "Menu" ma tapuni "Aveese Faʻamamau"ona kiliki lea "Lelei".
  5. E le gata i lea, o le a aveesea faʻamaumauga ma o le uluai kopi o le Market Market o le a toe faʻaleleia. A maeʻa ni nai minute, faʻatasi ai ma se 'upega tafaʻilagi Initaneti, o le a otometi le faʻafouina o le tusi i le kopi o loʻo iai nei ma e tatau ona mou atu le sese o le download.

Metotia 6: Avea ma faaopoopo se Google account

  1. Ina ia mafai ona solo ese faamaumauga a le Google mai le masini, "Faʻatonu" alu i "Faamatalaga".
  2. O le isi laasaga o le alu i "Google".
  3. I le taimi nei kiliki le ki i le ituaiga o se ato ma se saini "Aveese le teugatupe", ma faʻamaonia le gaioiga e ala i le toe faʻaaogaina o le fetaui fetaui.
  4. Ma le isi, e toe amata lau tala, toe foi i tua "Faamatalaga" ma alu i "Faaopoopo le tala".
  5. Mai le lisi, filifili "Google".
  6. O le isi, o le a faʻaalia le faamalama o le Add Account, i le mea e mafai ona e ulufale ai i se tasi o loʻo i ai pe fatu se mea fou. Talu mai le taimi lava e iai sau tala, i le laina fetaui, ulu i le numera o le telefoni poʻo le i-meli lea na teu ai muamua. Ina ia alu i le isi laasaga, kiliki "Lisi".
  7. Vaʻai foi: Faʻapefea ona resitala i le Faleoloa Taʻaloga

  8. I le isi pusa, tusi le upu faila ma tape "Lisi".
  9. Faitau atili: Faʻapefea ona toefaʻoto se palakalafa i lau Google account

  10. Mulimuli ane kiliki i luga "Talia", ia faʻamaonia maliega uma ma tuutuuga mo le faʻaogaina o Google.

A maeʻa lena mea e mafai ona e faʻaaogaina le auʻaunaga a le Play Market.

Metotia 7: Toefaʻutuʻu tulaga uma

A maeʻa uma ona faʻaaogaina le Faleoloa Taʻavale, se mea sese "Faatali mo le sii mai" faʻaauau pea ona aliali mai, ona e le mafai lea ona fai e aunoa ma le toefaʻatonuina o tulaga. Ina ia e faamasani i le auala e soloiesea ai faamatalaga uma mai le masini ma toe faafoi atu i le fale gaosi oloa, kiliki i luga o le sootaga i lalo.

Faitau atili: Toe faʻafouina faʻavae ile Android

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e iai ni nai fofo i lenei faafitauli ma e mafai lava ona e faʻaumatia i lalo ifo o le minute.