Faʻapipiʻiina o le masini komepiuta i luga o le laupapa

O le Compass-3D polokalama o se polokalama e fesoasoani i le komepiuta (CAD), lea e maua ai le tele o avanoa mo le fatufatuina ma le mamanuina o le mamanu ma le tusiaina o pepa. O lenei oloa na faia e tagata atinaʻeina fale, o le mafuaaga lea e sili ona lauiloa i atunuu CIS.

Compass 3D - tusia ata

Le itiiti ifo le taʻutaʻua, ma, i le lalolagi atoa, o le Faʻamatalaga o le tusiga o upu, na faia e Microsoft. I lenei tusiga laitiiti o le a tatou tilotilo i se autu e aafia uma ai polokalama. E faʻapefea ona faʻaofi se vaega mai le Compass i le Upu? O lenei fesili e fesiligia e le tele o tagata e masani ona galulue i polokalama uma e lua, ma i lenei tusiga o le a tatou taliina.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaofi se laulau Upu i le faʻaaliga

A o silasila i luma, e mafai ona tatou fai atu e le naʻo ni vaega e mafai ona tuʻuina i totonu o le Upu, ae o ata, ata, vaega na faia i le komipiuta Compass-3D. E mafai ona e faia nei mea uma i ni auala eseese se tolu, ma o le a matou faamatala e uiga ia i latou taitoatasi i lalo, o ese mai nai mea faigofie i le faigata.

Lesona: Auala e faʻaaoga ai le compass compass

Faʻaofi se mea e aunoa ma se toe teuteuga

O le auala pito sili ona faigofie e faʻaofi ai se mea faitino o le faia lea o se ata faʻamatalaga o lea mea ma faʻaopopo i le Upu e pei o se ata masani (ata), e le talafeagai mo le faasaʻoina, o se mea mai le Compass.

1. Ave se faʻamalama o se faamalama ma se mea faitino i Compass-3D. Ina ia faia lenei mea, fai se tasi o mea nei:

  • kiliva lomitusi "PrintScreen" luga o le piano, tatala soʻo se faʻataʻitaʻi ata (mo se faʻataʻitaʻiga, Paʻu) ma faapipii i totonu o se ata mai le kilipa laupapa (FMTL + V). Faasaoina le faila i se auala talafeagai mo oe;
  • faʻaaoga le polokalama e ave sikisi (mo se faʻataʻitaʻiga, "Faʻafanua i luga o le Yandex Disk"). Afai e leai sau polokalama e faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, o le a fesoasoani la matou tusiga e filifili le mea sao.

Polokalame mataʻitusi

2. Tatala le Upu, kiliki i le mea e te manaʻomia e faʻaofi ai se mea mai le Compass i le foliga o se faʻaaliga faʻaolaina.

3. I le lisi "Faaofi" kiliki le faamau "Ata tusi" ma filifili le ata na e faʻaolaina e faʻaaoga ai le tagata suʻesuʻe.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaofi se ata i le Upu

Afai e tatau ai, e mafai ona e faʻasaʻo le ata faʻapipiʻiina. E faʻapefea ona faia lenei mea, e mafai ona e faitau i le tusiga o loʻo tuʻuina atu e le sootaga i luga.

Faʻaofi se mea faitino e pei o se ata

Compass-3D e mafai ai ona e faʻasaoina vaega na fatuina i totonu o faila faila. O le mea moni lava, o le avanoa lea e mafai ona e faʻaaogaina e faʻaofi ai se mea faitino i se tusitala o tala.

1. Alu i le lisi "File" Polokalama taʻavale, filifili Faasaoina Asona filifili lea o le faila faila talafeagai (jpeg, bmp, png).


2. Tatala le Upu, kiliki i le nofoaga e te manao e faaopoopo i ai se mea, ma ia faaofi le ata i le auala tutusa e pei ona faamatalaina i le parakalafa muamua.

Manatua: O lenei auala e faʻaumatia ai le avanoa e faʻataʻitaʻia le mea ua faʻaofiina. O lona uiga, e mafai ona e suia, e pei o soʻo se ata i le Upu, ae e le mafai ona faʻataʻitaʻia o se vaega poʻo se ata tusi i le Tapasa.

Faʻapipiʻi saʻo

Ae ui i lea, o loʻo i ai se metotia e mafai ai ona e tuʻuina se vaega poʻo se tusi mai Compass-3D i totonu o le Upu i le lava lava pepa e pei ona i ai i le polokalama CAD. O le a avanoa le mea mo le faʻasaʻo saʻo i se faʻataʻitaʻoti o tusitusiga, sili atu, o le a tatala i se isi faamalama o le Compass.

1. Faasaoina le mea faitino i le tulaga taatele Compass-3D.

2. Alu i le Upu, kiliki i le nofoaga sao i luga o le itulau ma ia fesuiai i le tab "Faaofi".

3. Kiliki le ki "Sini"i luga o le pusa o le pusa. Filifili se mea "Fausia mai le faila" ma kiliki "Iloiloga".

4. Suʻe i le pusa o loʻo iai le fasi pepa na fausia i le Compass, ma filifili. Kiliki "Lelei".

Compass-3D o le a tatalaina i totonu o le Upu Word, o lea pe afai e tatau ai, e mafai ona e faʻasaʻoina le fasipepa o loʻo tuʻuina, tusi ata pe vaevae foʻi e aunoa ma le tuʻuina o le tusitala o tusitusiga.

Lesona: E faʻapefea ona tusi i le Compass-3D

O le mea uma, o lenei ua e iloa le faʻapipiʻiina o se vaega poʻo se isi mea mai le Compass i le Upu. E aoga tele ia te oe galuega ma aoga lelei.