Faʻasalalau le mea sese i le Yandex Browser: "Ua le mafai ona utaina le masini"


Ua tumu le Initaneti i faʻasalalauga, o le mafuaʻaga lea e masani ai ona avea le tafaoga i luga o le 'upega tafaʻilagi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi, i mea uma i le taimi nei ma le taimi e te manaʻomia e pasia ai faʻailoga, fenisi pop-up ma isi mea e faʻalavelave ai. E mafai ona e natia faʻamatalaga faasalalauga, i so o se faʻaaliga, faʻatasi ai ma le fesoasoani o faʻaopoopoga faʻapitoa e maua mo le toetoe o soʻo se masini komepiuta.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaumatia faʻamatalaga i totonu o le masini

O se tasi o faʻaaliga sili ona lauiloa faʻapipiʻi faaopoopo o AdBlock, faʻapea foi ma lona "uso matua" - AdBlock Plus. E mafai ona e faʻapipiʻiina i latou i le toetoe o soʻo se upega tafaʻilagi, ma o le a matauina ai le faamamaina o uepisaite, ma o le a matua faateleina lo latou saoasaoa. Ae ui i lea, o nisi taimi e te feagai ai ma le faʻafeagai - faʻalavelave i le tagata e sopo mo se saite patino poʻo i le taimi e tasi. Sei o tatou taʻuina pe faʻapefea ona faia i totonu o nei lauiloa taʻutaʻua.

Vaʻai foi: AdGuard poʻo AdBlock - o le a sili atu

Google chrome

I Google Chrome, e faigofie le faʻaaogaina o le AdBlock plugin. Faʻasalaga i luga o lana ata, lea e masani lava ona i ai i le taumatau pito i luga ma kiliki "Taofi".

O lenei mea o le a faʻamalo ai le AdBlock, ae atonu o le a oʻo i le isi taimi e toe faʻaaoga ai le masini. Ina ia aloese mai lenei, e mafai ona e alu i le faatulagaga

A maeʻa lena ona alu lea i le tab "Extensions"

Tatou maua AdBlock iina ma aveese le tick from "Enabled"

O mea uma, o le taimi nei e le faʻaogaina lenei mono seiloga e te manaʻo i ai.

Opera

Ina ia mafai ona faʻamalo le AdBlock i Opera, e tatau ona e tatalaina le "Faʻaopoopoga Pulega"

Saili AdBlock i le lisi o faʻaopoopoga ma kiliki "Taofiofi" i lalo.

O le mea lea, i le taimi nei, afai e te manaʻo e toe faʻaaogaina, e tatau ona e faia ia lava gaioiga, ona e kiliki lea "Enable".

Yandex Browser

O le faʻaaogaina o lenei masini i le Yandex Browser e toetoe lava tutusa ma Google Chrome. Faʻasalaga i luga o le icon AdBlock ma kiliki "Taofi".

Pe faʻaopoopo foi i faʻaopoopo faʻaopoopoga.

O iina e te maua ai le AdBlock ma faʻafesuiaʻi i le kilikiina o le ki i le taumatau.

Mozilla firefox

O nisi o lomiga o Mozilla ua uma ona i ai se faʻaola faʻapitoa i le taimi lava e maeʻa ai. E vaeluaina iinei iinei.

E pei o Google Chrome, e lua auala e faʻagata ai AdBlock. O le auala muamua o le kiliki i luga o le faailoga AdBlock i luga o le faletusi ma filifili se tasi o filifiliga tapunia iina:

  • Talo le afaina mo lenei itu;
  • Faʻasalaga le na o le poloka mo lenei itulau;
  • Talo le afaina mo itulau uma.

Ma o le auala lona lua o le faʻasaʻoina lea o le tagata e sopoia i luga o tulaga o faʻaopoopoga. O lenei auala e sili atu ona talafeagai i le mataupu pe a le faʻaalia le icon AdBlock i luga ole laupepa Firefox. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e alu i faʻaopoopoga faʻaopoopoga e ala i le kiliki i luga o le lisi o lisi (1), ma filifili le "Faʻaopoopoga" mea.

Ole taimi nei e tatau ona e tatalaina le faamalama o le faʻaopoopoga e ala i le kiliki i luga o le ki i foliga o se mosaic (1) ma kiliki le kesi "Faʻasao" i tafatafa o le AdBlock extension.

Mata o Microsoft

O le faʻatautaia Microsoft Edge web browser mo le Windows 10 e lagolagoina ai le faʻatulagaina o faʻaopoopoga, e aofia ai le AdBlock ad blocker o loʻo tatou mafaufau i ai. Afai e tatau ai, e mafai ona faigofie ona maua le malosi mo tagata uma poʻo soʻo se nofoaga e le faʻasalaina.

Alu i luga o le 'upega tafaʻilagi

  1. Muamua lava, alu i le 'upega tafaʻilagi i le mea e te manaʻo e taofi le taofia o faʻasalalauga. Kiliki le faamaumatau o le kusi (LMB) i luga o le icon AdBlock o loʻo i le itu taumatau o le fale suʻesuʻe e tatala lana lisi.
  2. Kiliki i le mea "Faʻaalia i luga o lenei 'upega tafaʻilagi".
  3. Mai le taimi nei, o le ad blocker ua faʻapipiʻi i le Microsoft Edge o loʻo i ai le faʻafitauli, o le a faʻaalia, e aofia ai le faʻasalalauga talafeagai i lana lisi, ma o le a faʻafeiloaʻi le lanu eletise. A maeʻa ona toe faʻaleleia le itulau i luga o le saite o le a toe faʻaalia.

Alu i luga o nofoaga uma

  1. O le taimi lenei, o le AdBlock faʻaopoopoga icon e tatau ona kiliki-i (RMB), ona fai lea i le lisi o loʻo aliali mai, filifili "Pulega".
  2. I se vaega itiiti ma se faʻamatalaga o le faalauteleina o avanoa o le a tatalaina i le masini, faʻagaoioi le fesuiaiga i le tulaga le toaga i luma o le mea "Faʻamalosi e faʻaaoga".
  3. AdBlock mo Microsoft Edge o le a le atoatoa, e pei ona mafai ona vaaia e le gata i le sui e le toe faʻaaogaina, ae faʻapea foʻi le leai o lana faʻamaonia i luga o le komiti e puleaina ai. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e aveesea atoa le add-on mai le masini.

Faʻamalosi pe afai e leai se gafa i luga o le meafaigaluega
E pei ona mafai ona e vaʻaia, i le faʻalauteleina o le lisi o loʻo tatalaina i le kiliki i luga o lana ata, e mafai ona e tape le faʻamatalaga o le mea mulimuli. Afai o le AdBlock ua natia mai i le laupapa o loʻo pulea, ina ia faʻaaogaina, o le a manaʻomia ona e faʻaoga tuusaʻo i le 'initaneti.

  1. Tatala le lisi o Microsoft Edge e ala i le kilikiina o togi se tolu i le tulimanu pito i luga taumatau, ma filifili "Faʻaopoopoga".
  2. I le lisi o mea faʻaopoopo faʻaopoopo, ia maua le AdBlock (tele taimi, o le muamua i le lisi) ma faʻaumatia e ala i le faʻanofoina o le komiunuka i le tulaga le toaga.
  3. O lenei auala e te faʻamalo ai le afaina o le afu, e tusa lava pe natia mai le meafaigaluega masini komepiuta.

Faaiuga

A maeʻa ona e faitauina lenei tusiga, atonu e mafai ona e iloa e leai se mea faigata i le faʻalavelaveina o le AdBlock poʻo le AdBlock Plus plug-in, lea e maua ai le malosi e poloka ai faasalalauga ile Initaneti. Matou te faʻamoemoe o le a aoga lenei mea mo oe ma fesoasoani e foia le faafitauli oi ai nei, e tusa lava pe o le a le mea e te faʻaaogaina e suʻe ai le Initaneti.