Faʻafefea ona Faʻasaʻo le Faʻasalalau o le Faʻasalalau a le Faʻatasi ma le Code 800b0001 I le Windows 7


Mozilla Firefox le telefoni feaveai, e mafai ai e oe ona lelei le taliina o le galuega a le 'upega tafaʻilagi i ou manaʻoga. Ae ui i lea, e toʻaitiiti tagata e iloa o Mozilla Firefox o loʻo i ai se vaega o loʻo i ai faʻamaufaʻailoga natia, lea e maua ai le tele o filifiliga mo le faʻatulagaina.

O faʻatautaia natia o se vaega faapitoa o le masini, lea o loʻo i ai le suʻega ma ogaoga tele, o se suiga e leai se mafaufauga e mafai ona oʻo atu i le alu ma le fausiaina o Firefox. O le mafuaaga lea e natia ai lenei vaega mai mata o tagata masani masani, peitaʻi, afai e te talitonu i ou tomai, ona e tatau lea ona e vaʻai i totonu o lenei vaega o le masini.

Faʻapefea ona tatalaina nofoaga natia i Firefox?

Alu i le tuatusi o le 'upega tafailagi i le fesoʻotaʻiga lea:

e uiga i: config

O se savali o loʻo faʻaalia i luga o le lapataiga o lauulu e uiga i le lamatiaga o se masini komepiuta e paʻu i le mea e tupu i se suiga o le fetuunaiga le mafaufau. Kiliki le ki "Ou te taliaina le tulaga lamatia!".

Lalo tatou te tilotilo i le lisi o mea sili ona ofoofogia.

O nofoaga pito sili ona manaia na natia mo Firefox

app.update.auto - faʻafou faʻafou Firefox. O le suia o lenei tulaga maualuga o le a mafua ai i le masini e le otometi ona toe faafou. I nisi tulaga, e ono talafeagai lenei foliga pe afai e te manaʻo e tausia le faʻauigaga o Firefox, peitaʻi, e le tatau ona e faʻaaogaina e aunoa ma se manaoga faapitoa.

browser.chrome.toolbar_tips - faʻaalia le faʻamalosi pe a e faʻapipiʻi le pusi o le kiona i luga o se mea i luga o le 'upega tafaʻilagi poʻo le initaneti.

browser.download.manager.scanWhenDone - faʻaleleia faila na faʻapipiʻiina i lau komepiuta, antivirus. Afai e te le faʻatagaina lenei filifiliga, o le a le poloka e le masini le siiina o faila, ae o aʻafiaga o le siiina o se siama i lau komepiuta.

browser.download.panel.removeFinishedDownloads - faʻafouina o lenei parameter o le a otometi ona natia le lisi o faʻamaumauga maeʻa i totonu o le masini.

browser.display.force_inline_alttext - faʻamalosia lenei faʻaaliga o le a faʻaalia ata i totonu o le masini. I le tulaga e tatau ona e faʻasaoina tele i luga o auala, e mafai ona e faʻamalo lenei filifiliga, ma o le a le faʻaalia ata i le masini.

browser.enable_automatic_image_resizing - faʻateleina faʻafuaseʻi ma le faʻaitiitia o ata.

browser.tabs.opentabfor.middleclick - gaoioiga a le uili a le kiona pe a kiliki i luga o le sooga (o le tau moni o le a tatala i se lisi fou, o le a tatala le pepelo i se faamalama fou).

extensions.update.enabled - Faʻatinoina o lenei parakalafa o le a otometi ona sailia ma faʻapipiʻi faʻamaumauga mo faʻaopoopoga.

geo.enabled - faʻamautinoa vave le nofoaga.

layout.word_select.eat_space_to_next_word - o le tafaoga e nafa ma le filifilia o le upu pe ae faʻalua-lua-kiliki i le kio (o le tau moni moni o le a toe puʻeina se avanoa i le itu taumatau, o le tau faʻatau sese na o le upu filifilia).

media.autoplay.enabled - Faʻafiafia aunoa le vitio HTML5.

network.prefetch-next - Luga o le faʻaleleiga lea e manatu iai le masini e sili atu le faʻaaogaina o le tagata.

pdfjs.disabled - e mafai ai ona e faʻaalia ata PDF-tuusaʻo i le faamalama o le komepiuta.

O le mea moni, ua tatou lisi mamao mai le lisi atoa o filifiliga o loʻo avanoa i totonu o le lisi o faʻamaufaʻailoga natia o Mozilla Firefox browser. Afai e te fiafia i lenei lisi, ia faʻaalu se taimi e suesue ai i le faasologa ina ia mafai ai ona e filifili le sili atu le lelei o le faʻaogaina o le Mozilla Firefox browser.