Meafaigaluega mo le fatuina o foliga i Photoshop

I fegalegaleaiga lautele. VKontakte tagata faʻaoga i nuʻu tetele ma le toʻatele o tagata auai e feagai ma le faʻafitauli o le le mafai ona faʻasalalau savali ma isi talosaga i le saoasaoa talafeagai. O se taunuuga, o le tele o tagata e pulea le aufaipisinisi e latou te faia le faagasologa o le faafesootai o se fagu ua fausia i le VK API ma e mafai ona otometi ona faia le tele o gaoioiga talafeagai.

Fausia le bot VKontakte

Muamua lava, e taua le maitauina o le foafoaga e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua:

  • tusitusi tusitusi e faʻaaoga ai le tulafono faʻapitoa lea e maua ai le API fesoʻotaʻiga lautele;
  • tusia e tagata tomai faapitoa, faʻapitoa ma fesoʻotaʻi i se tasi poʻo le sili atu o lau afioʻaga.

O le eseesega tele i le va o nei ituaiga o togitogi o le, i le mataupu muamua, o faʻatulagaga uma o le polokalama e faalagolago tonu ia te oe, ma i le tulaga lona lua, o le tulaga masani o le pusa o loo mataituina e tagata tomai faapitoa oe toe faaleleia i le taimi.

I le faaopoopoina i luga, e taua le maitauina o le tele o auaunaga faʻalagolago i le taimi nei o loʻo tuʻuina atu ai bots galue i luga o se tau totogi ma le avanoa e maua ai se taimi faʻalētagata lē tumau ma mea faʻagata. O lenei tulaga e fesoʻotaʻi ma le manaʻoga e faʻaititia le avega i luga o le polokalame, lea e le mafai ona mafai ona galue masani i le taimi faʻatulagaina, faʻatasi ai ma se numera tele o tagata faʻaoga.

Faamolemole ia matau o polokalama i luga o le upega tafaʻilagi a le VK o le a galue i le masani pe a fai e tausisia tulafono o le 'upega tafaʻilagi. A leai, e mafai ona poloka le polokalama.

I totonu o lenei tusiga, o le a tatou mafaufau i auaunaga sili ona maualuga e maua ai se pusa mo se afioaga e faia ai galuega eseese.

Metotia 1: o se pusa mo faitele

O le auaunaga BOTPULT ua mamanuina e faʻaagaoioia ai se polokalame faʻapitoa e faʻapipiʻiina ai faʻataʻitaʻiga o tagata e ala i le faiga. Faʻasalalau Faitele.

O mea uma o loʻo i ai nei ma le lelei o le auaunaga e mafai ona maua tuusao i luga o le upega tafaʻilagi a le BOTPULT.

O le upega tafaʻilagi aloaia o le auaunaga BOTPULT

  1. Tatala le saite BOTPULT, i se koluma faapitoa "Lau Email" ulufale i le imeli email ma kiliki "Fatu le fatu".
  2. Suʻe i lau pusameli ma kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga e faʻaagaoioi ai lau faʻamatalaga.
  3. Faia ni suiga i le upu autu autu.

O isi gaioiga uma lava e fesoʻotaʻi tonu ma le faagasologa o le fatufatuina ma le faʻatulagaina o le polokalame. E taua foi le faia o se tala e faapea o le faafaigofieina o le galuega i lenei auaunaga, e sili ona lelei le faitauina ma le faaeteete o faamatalaga taitasi ua tuuina mai.

  1. Faasolo le faamau "Fausiaina le muamua bot".
  2. Filifili se faʻailoga e faʻafesoʻotaʻi ai se polokalama i le lumanai. I la matou tulaga, e tatau ona e filifili "Fesootai VKontakte".
  3. Faʻataga le faʻaaogaina o lenei talosaga i lau teugatupe.
  4. Filifili le alalafaga lea o le a fegalegaleai ai le atigi fatu.
  5. Faataga le avanoa i le talosaga e fai ma sui o le nuʻu e manaʻomia.

A maeʻa uma taga na fai, o le a otometi lava ona ulu atu le polokalama i se faiga faʻapitoa faataitai, lea e naʻo au savali e tusia i le nuu o le a faʻapipiʻiina.

  1. Kiliki le ki "Alu i le setup set" i le pito i lalo o le itulau.
  2. Faʻateleina le poloka muamua o faʻaiʻuga "Faʻasologa lautele" ma faʻatumu avanoa taʻitasi e tuʻuina atu e tusa ai ma ou manaʻoga, faʻataʻitaʻiina e le pop-up tips.
  3. Gaoioiga uma e fesootaʻi ma le isi poloka o laina "O le fausaga o le pusa"tuusaʻo faʻalagolago ia te oe ma lou gafatia e fatu se faasologa saʻo.
  4. Faʻamau mulimuli "Customize products" Ua mamanuina e faʻaoga lelei tali tali a le tagata e auina mai.
  5. Ina ia faamaea le faatulagaga o laina, kiliki "Faasaoina". O iinei e mafai ona e faʻaaoga ai le ki "Alu i le talanoaga ma le", ia siakiina tutoatasi le faatinoga o le polokalame na faia.

Faʻafetai i le seti saʻo ma suʻesuʻega faifaipea o le polokalame, o le a mautinoa lava e lelei tele oe mafai ona taulimaina le tele o talosaga i totonu o le polokalama. Faʻasalalau Faitele.

Metotia 2: Faʻasalaga pipi mo le alalafaga

I le tele o vaega VKontakte e mafai ona e maua se talatalanoaga lea e fesoʻotaʻi lelei ai tagata o le alalafaga. I le taimi lava e tasi, e masani ona tuusao mai pule o loʻo i ai se manaʻoga e tali fesili na uma ona fesiligia e isi tagata faʻaoga ma maua le tali talafeagai.

Na o le faʻafaigofieina o le faagasologa o le puleaina o le talatalanoaga, na faia ai se auaunaga mo le fatuina o se komipiuta Groupcloud.

Faʻafetai i avanoa e maua, e mafai ona e faʻaleleiina le polokalama mo le kulupu ma e le toe popole e faʻaaoga e se tagata faʻapitoa le lisi o tagata auai e aunoa ma le mauaina o se tali talafeagai ia latou fesili.

Faʻasinomaga aloaia o le auaunaga a Groupcloud

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia o Groupcloud.
  2. I le ogatotonu o le itulau, kiliki "Taumafai e aunoa ma se totogi".
  3. E mafai foi ona e kiliki i le ki. "Aoao atili", e faʻamalamalama le tele o isi vaega e faʻatatau i le faʻatinoina o lenei auaunaga.

  4. Faʻataga le talosaga e faʻaaoga lau itulau VK.
  5. I luga o le isi itu i le pito i luga taumatau, saili le ki "Fausia se fagu fou" ma kiliki i luga.
  6. Ulufale i le igoa o le inisi fou ma kiliki "Fausia".
  7. I le itulau e sosoo ai e tatau ona e faʻaaoga le ki "Faʻafesoʻotaʻi le vaega fou i le" ma taʻu mai le alalafaga e tatau ai ona galue le pusa tafaoga.
  8. Faʻamatala mai le kulupu e manaʻomia ma kiliki le faʻamatalaga "Fesoʻotaʻi".
  9. O le Bot e mafai ona faʻagaoioia na o na alalafaga e mafai ai ona faʻatautaia le talanoaga.

  10. Faʻataga le pusa e faʻafesoʻotaʻi i le alalafaga ma faʻatino faʻatasi ma faʻamatalaga o loʻo faʻamaonia i luga o le itulau fetaui.

O gaioiga mulimuli ane e fesoʻotai saʻo lava i le faʻatulagaina o le pusa e tusa ai ma ou lava manaʻoga ma manaʻoga mo le polokalama.

  1. Taofi "Lisi Pulea" mamanu e pulea le galuega a le pusa. O le mea lea e mafai ona e tofia ai nisi pule faaopoopo e mafai ona faalavelave i le polokalama ma faʻafesoʻotaʻi vaega fou.
  2. I luga o le itulau "Tusitusiga" E mafai ona e resitalaina le fausaga o le pusa, i luga o le faavae o le a ia faatinoina ai nisi o taga.
  3. Faafetai i le lisi "Fuainumera Faamauina" E mafai ona e siakiina le galuega a le pulu ma pe a tutupu ni mea leaga i le amio o le suia o tusitusiga
  4. Le isi aitema "Le taliina" ua naʻo le aoina mai o feʻau na le mafai e le pusa ona tali ona o mea sese i le tusiga.
  5. Lisi tuʻuina atu mulimuli "Faʻatonu" e mafai ai ona e setiina laina faavae mo le pusa, lea e faʻatulaga ai galuega uma o lenei polokalama i le faʻavae o le talatalanoaga i totonu o le alalafaga.

Ae vagana ai o se uiga maelega i le faʻatulagaina o taʻiala uma, o lenei auaunaga e faʻamaonia ai le tele o meaʻai.

Aua nei galo le faʻaaogaina o le faamau ao faʻaogaina le faʻaoga "Faasaoina".

O lenei toe iloiloga o auaunaga pito i sili ona lauiloa mo le faia o se fagatuaga e mafai ona mafaufauina atoa. Afai ei ai ni au fesili, matou te fiafia pea e fesoasoani.