Faʻaaoga FileZilla

E le o se mea e ofo ai, o tagata uma e manao e tapunia avanoa i faamatalaga o teuina i luga o se komepiuta mai le prying eyes. Ae maise lava pe afai o le komepiuta o loʻo siomia e le tele o tagata (mo se faʻataʻitaʻiga, i le galuega poʻo i totonu o se fale e nofo ai). E le gata i lea, e manaʻomia le upega tafailagi i luga o le komepiuta ina ia puipuia lau '' faalilolilo 'ata ma pepa mai le pau i lima lima pe a gaoia pe leiloa. I se tulaga aoao, o le a le uma lava se upega tafailagi i luga o se komepiuta.

Faʻafefea ona setiina se upu faʻaulu i luga o se komepiuta i le Windows 8

E masani ona masani ona fesiligia e tagata faaaoga - pe faapefea ona puipuia se komepiuta ma se upu faila e taofia ai le mauaina e isi vaega. I le Windows 8, faʻaopoopoga i le faʻamaufaʻailogaina o upu faʻamaufaailoga, e mafai foi ona faʻaaoga se faʻamatalaga kalafa poʻo le numera o le numera, lea e faʻafaigofie ai le faʻaogaina i masini faʻafefe, ae e le o se auala e sili atu ona saogalemu e ulufale ai.

  1. Muamua tatala "Taiala Faakomepiuta". E mafai ona e mauaina lenei talosaga e faʻaaoga ai le Sailiiliga, i le Amata i totonu o le Windows tulaga faʻaaogaina, poʻo le faʻaaogaina o le itulau pito i luga.

  2. O lea e tatau ona e alu i le lisi "Faamatalaga".

  3. Le isi, alu i le teuina "Filifiliga Faʻatonu" ma i le parakalafa "Upu" kiliki le faamau "Faaopoopo".

  4. O le a tatalaina se faamalama lea e tatau ai ona e tusia se upu fou ma toe fai. Matou te fautuaina le lafoai o faʻavaeina faʻavae, e pei o le numera po o le 12345, ma e le tusia foi i lalo lau aso fanau poʻo lou igoa. Sau i luga ma se mea muamua ma faatuatuaina. Tusi foi i lalo se faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe e manatua ai lau faʻaulaga pe a galo ia te oe. Kiliki "Lisi"ona sosoo ai lea "Fai".

Faʻailogaina ma se faʻamatalaga a Microsoft

Windows 8 e mafai ai e oe ona liua se faʻamatalaga faʻapitonuʻu i se faʻamatalaga Microsoft i soo se taimi. I le tulaga o sea liua, o le a mafai ona e ulufale i le faʻaaogaina o le upega tafaʻi tala. I le faaopoopo atu i ai, o le a faʻaalia le faʻaaogaina o se vaega o ia tulaga aoga e pei o le faʻamaopoopo faʻatasi ma le tele o talosaga a le Windows 8.

  1. O le mea muamua e tatau ona e faia o loʻo tatala "Potu PC".

  2. Vaʻai nei i le lisi "Faamatalaga".

  3. O le isi laasaga o le kiliki i le lisi. "Lau Faʻamaumauga" ma kiliki i luga o le mea ua faamamafaina "Fesootai i le faʻamatalaga a Microsoft".

  4. I le faamalama e tatala, e tatau ona e faamaumauina lau tuatusi imeli, numera o le telefoni poʻo le Igoa Igoa ole Skype, ma ulufale i le upu faila.

  5. Faʻalogo!
    E mafai foi ona e fatuina se faʻamatalaga fou a Microsoft e fesoʻotaʻi atu i lau numera telefoni ma imeli.

  6. Atonu e manaʻomia le faʻamaonia o le fesoʻotaʻiga. O lau telefoni o le a maua se SMS faʻatasi ma se faʻailoga tulaga ese, lea o le a manaʻomia ona ulufale i totonu o le avanoa talafeagai.

  7. Ua faia! O taimi uma lava e te amataina ai le polokalama, o le a manaʻomia lou saini i lau 'upega tafailagi i lau faʻamatalaga Microsoft.

E matua faigofie tele le puipuia o lau komepiuta ma faamatalaga patino mai le prying eyes. O taimi uma lava e te ulufale ai, e tatau ona e ulufale i lau 'upega tafailautusi. Ae ui i lea, matou te maitauina o lenei auala o puipuiga e le mafai 100% ona puipuia lau komepiuta mai le faʻaaogaina.