Faʻaopoopo faʻamatalaga i le puipui VKontakte

I totonu o lenei tusiga, o le a tatou iloiloina auiliiliga le faagasologa o le faaopoopoina o faamaumauga fou i le puipui o le VC, lea e le o manino i le tele o tagata faaaoga.

Faʻafefea ona faʻaopoopo faʻamatalaga i le puipui

O se tasi o filifiliga mo le tuʻuina o pou fou i luga o le puipui o le faʻaaoga lea o faʻamaumauga faʻamau. O lenei metotia e talafeagai lelei pe afai o le inisiua o loʻo manaʻomia muamua i le site o le VC e aunoa ma ni faʻamatalaga patino faʻapitoa.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fai faʻamaumauga o faʻamaumauga

O tagata taʻitasi e faʻaaogaina lenei 'upega tafailagi fesoʻotaʻi vavalalata faʻapitoa i lona puipui, faʻatapulaʻaina le mafai ona matamata i pou. I totonu o le alalafaga, e na o le suia lea o le ituaiga i le "Tapunia".

Tagai foi:
Auala e tapuni ai le puipui
Faʻafefea ona tapuni se vaega

Metotia 1: Faʻasalalau faʻamatalaga i lau lava itulau

O le autu autu o lenei metotia, o le tulaga lenei o le a tuʻuina sao i luga o le puipui o lau talaaga. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faʻasaʻoina e aunoa ma ni faʻafitauli ma soʻo se faʻamatalaga faʻaalia e tusa ai ma mea e te manaʻo ai.

E na o le pau lea o le metotia e ese mai i le lafoina atu e mafai ai ona e setiina nisi o mea e le faalauaiteleina.

Soo se meli ua lolomiina i lenei auala e mafai ona faamatuu atu le faafetai i le tusi e fetaui i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamamā le puipui

  1. I luga o le 'upega tafaʻilagi VK' i totonu o le lisi autu autu i le vaega "My Page".
  2. Faʻasalalau i mea uma o le itulau i le poloka "O a mea fou?" ma kiliki i luga.
  3. Manatua i luga o nisi itulau o tagata e mafai foi ona e faaopoopo i ai pou, peitaʻi, i lenei tulaga o nisi o mea, e pei o faʻamatalaga patino, e le avanoa.
  4. Pasia le manaʻoga manaʻomia i totonu o le faʻafanua autu e ala i le faʻaaogaina o le tusi poʻo le ala pipi "Ctrl + V".
  5. Afai e tatau ai, faʻaaoga se seti o faʻataʻitaʻiga, faʻapea foʻi ma emoji natia.
  6. Faʻaaogaina o kī "Ata", "Vitio" ma "Faamaumauga Audio" faʻaopoopo i faila o le aufaasālalau talafeagai na muai tuʻuina atu i le 'upega tafailagi
  7. E mafai foi ona e faaopoopo i ai mea faaopoopo e ala i le lisi pa'ū. "Sili atu".
  8. A o le lolomiina se pepa fou, kiliki i luga o le loka loka i se pop-up signature. "Mo na o uo"e seti ai filifiliga faʻaali faalilolilo.
  9. Faasolo le faamau "Auina atu" e faia le lolomiina o se pepa fou i le puipui o VKontakte.

Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻasaʻo le meli na faia e aunoa ma le leiloa o se faʻamatalaga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi faamaumauga i luga o le puipui

Metotia 2: Faʻasalalau pou i le puipui o le lautele

O le faagasologa o le tuʻuina o faʻamaumauga i le vaega VKontakte e talitutusa lava ma le faʻataʻitaʻiga na faʻamatalaina muamua sei vagana ai nisi o mea. O lenei mea e sili atu ona aʻafia ai le faʻalauteleina o le le faalauaiteleina, faʻapea foi ma le filifiliga a le tagata o loʻo avea ma ona sui le post.

E masani lava, e faʻapipiʻi e le VC ni faʻamaumauga e fai ma sui o le alalafaga faʻatasi ai ma faʻaumauga e faʻaaoga ai "Fautuaga Talafou".

Vaʻai foi: Faʻapefea ona ofoina se faʻamaumauga i se vaega

O le pulega o tagata lautele e le gata ina lolomiina, ae toe faatulaga foi ni faamaumauga.

Tagai foi:
Faʻafefea ona taitaia se vaega
Faʻafefea ona faʻapipiʻi se mea e ulufale ai i le vaega

  1. E ala i le lisi autū o le 'upega tafaʻilagi VK alu i le vaega "Vaega"fesuiaiga i le lisi "Pulega" ma tatala le nuu e manaʻomia.
  2. E le afaina le tele o nuu.

  3. I le itulau autu o le vaega, e tusa lava po o le a le ituaiga tagata, saili le poloka "O a mea fou?" ma kiliki i luga.
  4. Faʻatoʻa le faʻaogaina o le fanua i le faʻaaogaina o foliga o loʻo i ai nei, pe faʻaaogaina ni fesoʻotaiga poʻo ni sootaga i totonu.
  5. Togi "Saini"e lafo ai lou igoa o le tusitala o lenei post.
  6. Afai e manaʻomia lou lolomiina o se faʻamatalaga na o oe lava o sui o le kulupu, e le o le igoa, e le manaʻomia lau siakiina o lenei atigipusa.

  7. Faasolo le faamau "Auina atu" e faʻamaeʻa le faagasologa lolomiina.
  8. Aua nei galo e faalua-siaki le meli ua faia mo mea sese.

E mafai ona tatou fai atu ma le mautinoa, ma le tausiga sili, o le ae le maua ni faafitauli i le lolomiina o faamaumauga fou. O mea lelei uma!