Matou te toe faʻafoʻi le Windows 10 i le falemaʻi

O lenei tusiga ua faamoemoeina mo i latou o loʻo faʻatatau pe na o le fuafua e faʻatau se komepiuta / komepiuta ma se polokalama faʻatulagaina o Windows 10 e fai muamua. Ioe, e mafai ona e faia laasaga nei mo i latou na faʻapipiʻiina le OS, ae o le polokalama ua uma ona folasia e tasi le lelei i lenei tulaga lea o le a taʻuina i lalo. O le asō o le a matou taʻu atu ia te oe le auala e toe faʻafoʻi ai le Windows 10 i le fale gaosi oloa, ma pe faʻapefea ona eseese le faʻatulagaga faʻamatalaina mai le faasologa masani.

Toe faʻafoʻiina le Windows 10 i le fale gaosi oloa

Muamua na matou faamatalaina auala e toe foʻi ai le OS i se isi setete. E talitutusa lava i latou ma auala faʻaleleia o le a tatou talanoa i ai i aso nei. Pau lava le eseesega o taʻiala o loʻo faʻamatalaina i lalo o le a faʻatagaina ai oe e faʻapolopoloina uma le polokalama o activation Windows, faʻapea foi ma talosaga na tuʻuina mai e le kamupanī. O lona uiga e te le manaʻomia le suʻe ma le lima i le lima pe a toe faʻaleleia le polokalama faʻaaoga laisene.

E taua foi le matauina o metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo e na o luga lava o le Windows 10 i totonu o le Fale ma Faʻasalalauga Faʻapitoa. E le gata i lea, o le OS fausia e le tatau ona itiiti ifo i le 1703. O lenei sei o tatou agai tonu i le faʻamatalaga o metotia lava ia. E naʻo le toʻalua oi latou. I tulaga uma e lua, o le taunuuga o le a laʻititi ese lava.

Metotia 1: Faʻaaoga aloaia mai le Microsoft

I lenei tulaga, o le a matou faʻaaogaina le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa, lea ua mamanuina faapitoa mo le faʻapipiina mama o le Windows 10. O le faʻatulagaga o le a faapenei:

Maua le Windows 10 Mea Faʻafouina

  1. Alu i le itulau faʻaaoga aloaia download. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faamasani ia oe lava i mea uma e manaʻomia ma e uiga i taunuuga o sea toe faʻaleleia. I le pito i lalo o le itulau o le ae iloa ai se faamau "Download le meafaigaluega i le taimi nei". Kiliki i luga.
  2. Faʻaavanoa ona e sii mai le masini faʻapitoa. I le faaiuga o le faagasologa, tatala le faila download ma tafe le faila faasaoina. E ala i le le mafai ona valaauina "RefreshWindowsTool".
  3. O le a e vaʻaia le faamalama o le tala i luga o le lau. Kiliki i luga o le ki "Ioe".
  4. A maeʻa lena, o le a otometi lava ona aveesea mai e le masini komepiuta faila mo le faʻatulagaga ma faʻatino le polokalama faʻatulagaina. O lenei o le a ofoina atu oe e faitau tuutuuga laisene. Faitau le tusiga i le loto ma kiliki le ki "Talia".
  5. O le isi laasaga o le filifili lea o le ituaiga OS OS. E mafai ona e puipuia au faʻamatalaga patino pe tape atoa foi. Faailoga i totonu o le faʻasolosolo le laina laina e fetaui ma lau filifiliga. A maeʻa ona lolomiina le faamau "Amata".
  6. Ia e tatau ona e faʻatali. Muamua, o le sauniuniga o le polokalama o le a amataina. O le a faʻaalia lea i se faamalama fou.
  7. Ona sii mai lea o faila faila o le Windows 10 mai le Initaneti.
  8. I le isi itu, o le aoga e manaʻomia le siakiina uma o faila na sii mai.
  9. A maeʻa lena, o le a amataina le atinaʻe atomatete o le ata, lea o le a faʻaaoga e le faʻaoga mo se faʻapipiʻi mama. O lenei ata o le a tumau pea i luga o lau faʻamalosi pe a uma ona faʻatulagaina.
  10. Ma pe a uma lena, o le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta o le a amata saʻo. Tusa lava i lenei tulaga, e mafai ona e faʻaogaina se komepiuta poʻo se komepiuta. Ae o isi gaioiga uma o le a faia i tua atu o le polokalama, o lea e sili ai le tapunia uma o polokalame i luma ma teu ai faʻamatalaga talafeagai. I le taimi o le faʻatulagaina, o le a toe faʻaleleia lau telefoni i ni nai taimi. Aua le popole, e tatau ona faapena.
  11. A mavae sina taimi (pe a ma le 20-30 minute), ona maeʻa lea o le faʻapipiʻi, ma o se faamalama faʻatasi ai ma faʻavae polokalame amata i luga o le lau. I le taimi nei, e mafai ona e filifilia vave le ituaiga o teugatupe na faʻaaogaina ma seti ai le saogalemu.
  12. I le maea ai o le seti, o le a oe i luga o le komepiuta o le polokalama toe faʻaleleia. Faamolemole ia matau o le a maua ni pepa faaopoopo se lua i luga o le masini komepiuta: "Windows.old" ma "ESD". I le faila "Windows.old" o le ai ai faila o le masini faʻaogaina muamua. Afai, pe a uma ona toe faʻaleleia, e le lelei le faiga, e mafai ona e toe foʻi atu i le faafetai OS talu ai i lenei faila. Afai o mea uma e aoga e aunoa ma faitio, ona mafai lea ona e aveesea. Aemaise lava talu ai e tele naua gigabytes o vaʻavaʻa vaʻaia. Na matou taʻuina pe faapefea ona saʻo le folasia o se pusa i se isi mea.

    Faʻatele: Faʻasaʻo Windows.old i Windows 10

    Failautusi "ESD", i le isi itu, o le auala lea na otometi ona fatuina i le taimi o le faʻatulagaina o Windows. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e kopiina i luga o le aufaasālalau i fafo mo le faʻaaoga atili pe solo foi.

E tatau ona e faʻapipiʻi le polokalama tatau ma e mafai ona e amata faʻaaogaina se komepiuta / komepiuta. Faamolemole ia matau o se taunuuga o le faʻaaogaina o le metotia ua faʻamatalaina, o le a toe faʻafouina lau polokalama faʻapitoa ile fausia o le Windows 10, lea e faʻapipiʻi e le kamupanī. O lona uiga o le lumanaʻi o le ae faia se sailiga mo faʻaleleia OS mo le faʻaaogaina o le taimi nei o le polokalama.

Metotia 2: Faʻaleleia le Fausiaina

A faʻaaogaina lenei metotia, o le ae maua se mamanu faʻapipiʻi ma faʻafouina lata mai. E le gata i lea, o le a le manaʻomia oe e faʻafeiloaʻi mea e faaaoga ai le isi itu i le faagasologa. O le mea lea o le a foliga mai ai au taga:

  1. Kiliki le ki "Amata" i le pito i lalo ole laulau. O le a tatalaina se faamalama e tatau ona e kiliki ai le faamau. "Filifiliga". O galuega talitutusa e faia i se kesi puʻupuʻu. "Windows + I".
  2. Ma le isi, e tatau ona e alu i le vaega "Faʻafouina ma le Puipuiga".
  3. I le itu tauagavale, kiliki i le laina "Toe Maua". I le isi itu, i le itu taumatau, kiliki i luga o le tusiga i luga o le tusitusiga, lea o loʻo makaina i le faʻamalama i lalo. «2».
  4. O le a faʻaalia se faamalama i luga o le lau e tatau ona e faʻamaonia le ki i le polokalama. Falepuipui Puipuiga. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "Ioe".
  5. I le taimi lava e maeʻa ai, o le laupepa e te manaʻomia o le a tatalaina "Nofoaga Puipuiga Puipui a Windows". Ina ia amata toe faaola, kiliki "Amataina".
  6. O le ae vaʻaia se lapataiga i luga o le lau o le faagasologa o le a alu pe a ma le 20 minute. E le gata i lea, o le a faamanatuina oe o polokalama uma a isi vaega ma nisi o au faʻamatalaga patino o le a faʻaumatia tumau. Ina ia faaauau, kiliki "Lisi".
  7. O lea e tatau ona e faʻatali sinaʻia maeʻa maeʻa le sauniuniga.
  8. I le laasaga e sosoo ai, o le a e vaʻai i se lisi o le polokalama faʻauluʻu lea o le a faʻaaogaina mai le komepiuta i le faagasologa o le toe faʻaleleia. Afai e te malilie i mea uma, ona toe kiliki lea. "Lisi".
  9. O faʻamatalaga lata mai ma togafiti o le a faʻaalia i luga o le mata. Ina ia vave amataina le faagasologa o le toe faaleleia, kiliki "Amata".
  10. O le a mulimuli mai i le isi laasaga o sauniuniga o le faiga. I luga o le lau e mafai ona e iloa le alualu i luma o le taotoga.
  11. A maeʻa tapenapenaga, o le a toe faʻafouina le faigamalo ma o le a amata loa ona amataina le faʻalauiloa.
  12. A maeʻa le faʻafouga, o le a amata le vaega mulimuli - faʻaopoopoina se masini faʻaaogaina mama.
  13. A maea le 20-30 minute o le a saunia mea uma. Ae e te leʻi amataina, e tatau ona e setiina ni nai faʻavae autu e pei o le teugatupe, faʻalapotopotoga, ma isi. A maeʻa lena, o le ae maua oe i luga o le komepiuta. O le a i ai se faila lea e faʻapipiʻi ai ma le faʻaeteete e le faiga o polokalama mamao uma.
  14. E pei ona i ai i le metotia muamua, o le ai ai se pusa i luga o le faiga o le puʻupuʻu o le disk. "Windows.old". Tuʻu mo le saogalemu pe tape - e oʻo ia te oe.

O le iʻuga o nei faʻaoga faigofie, o le ae maua se mamanu faʻaaogaina ma faʻafesoʻotaʻiga uma, polokalama faakomepiuta ma faʻafouina lata mai.

E faaiʻu ai lenei mataupu. E pei ona mafai ona e vaʻaia, toe faʻafoʻisia le faiga faʻaogaina i le fale gaosi mea e le faigata tele. O nei gaioiga o le a sili ona aoga i mataupu e te le maua ai le tomai e toe faʻaleleia ai le OS i ala masani.