Lafoaʻi tuusaʻo mo le Android


Mo le tele o tagata e faaaogaina, o le GPS navigation function i totonu o se telefoni po o se laupepa e taua tele - o nisi e masani ona faʻaaogaina le mea mulimuli o se sui mo tagata taitoatasi. O le tele o nei mea o loʻo fausia i le Google firm firmware, ae o loʻo i ai se tulaga taua tele - latou te le galulue e aunoa ma le Initaneti. Ma o iinei, o le au faʻasalalau tolu e auai i le laveai, o loʻo tuʻuina atu tagata e faʻaoga tuusaʻo.

GPS Navigator & Sygic Maps

O se tasi o tagata taaalo matutua i le maketi o talosaga o folauga. Masalo, o le fofo mai Sygic e mafai ona taʻua o le sili ona maualuga i mea uma o loʻo avanoa - mo se faʻataʻitaʻiga, naʻo le mafai ona faʻaaogaina le moni o le moni, faʻaaogaina o le mea pueata ma faʻaalia elemene elemene i luga o le auala moni.

O le seti o faʻafanua o loʻo avanoa e lautele tele - e tele naua mo atunuʻu uma i le lalolagi. O faʻamatalaga faʻaalia e tele foʻi le tamaoaiga: mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faʻataʻitaʻia oe e le faʻataʻitaʻiga e uiga i mea tau fefaʻatauaiga po o faalavelave faʻafuaseʻi, talanoa e uiga i tafaoga maimoa ma taʻavale faʻavave. Ioe, o le filifiliga o le fausia o se auala o loʻo avanoa, ma e mafai ona faʻasoa atu i se uo poʻo isi tagata faʻaaogaina le avetaʻavale i ni nai tapes. E i ai foi le leo i le faʻalogo leo. E i ai ni nai faʻafitauli - o nisi o tapulaa faʻaitulagi, o le mauaina o mea tau totogi ma le maualuga o le faʻaaogaina o le pamu.

Sii mai GPS Navigator & Sygic Maps

Yandex.Navigator

O se tasi o tagata e sili ona lauiloa i le sailiga tuusaʻo mo Android i le CIS. Faʻatasia uma avanoa ma faigofie o le faʻaaogaina. O se tasi o itu sili ona lauiloa o le talosaga mai Yandex o le faʻaalia o mea na tutupu i luga o auala, ma o le tagata lava ia na te filifilia le mea e faʻaalia.

Faʻaopoopoga faʻapitoa - tolu ituaiga o faʻamatalaga o le faʻafanua, o se faiga faigofie mo le suʻeina o mea e fiafia i ai (faʻavae gas, nofoaga faʻapitoa, ATM, ma isi), faʻalogo lelei. Mo tagata faʻapitoa mai le Russian Federation, o le talosaga e ofoina atu se galuega tulaga ese - sailiili e uiga i lau fesuiaiga o leoleo ma totogi saʻo mai le talosaga e faʻaaoga ai le auaunaga i-e-Yandex. E i ai foi se leo e pulea (i le lumanaʻi ua fuafuaina e faʻaopoopo le faʻatasi ma Alice, o se fesoasoani mai le Rusia IT sili). O le talosaga e lua minuses - o le i ai o faʻasalalauga ma le le mautonu galuega i nisi masini. I le faaopoopo atu i ai, e faigata mo tagata faʻaaoga mai Iukureini ona faʻaoga Yandex.Navigator ona o le taofia o auaunaga a Yandex i le atunuu.

Download Yandex.Navigator

Navitel Navigator

O se isi faʻamatalaga faʻamaonia e iloa uma i le au taʻavale ma tagata tafafao mai le CIS o loʻo faʻaaogaina le GPS. E ese mai i tagata tauva i le tele o uiga taua - mo se faʻataʻitaʻiga, sailiiliga i faʻasalaga faʻafanua.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻatulagaina faʻafanua o Navitel i se atamai


O le isi mea manaia o le mataʻituina o le mataʻituina o le satelite, ua mamanuina e siaki le tulaga o le taliaina. O tagata e faʻaaogaina o le a latou fiafia i le mafai ona faʻaaogaina le atinaʻe o le talosaga mo i latou lava. O le faʻaaogaina o le mataupu e faʻapitoa foi, faʻafetai i le foafoaina ma le faʻasaʻoina o faʻamatalaga (mo se faʻataʻitaʻiga, "I le taavale" poʻo le "I se savaliga sopo", e mafai ona e valaʻau i soo se mea e te manaʻo ai). Le faʻatulagaina o laina vavalalata ua faʻaaogaina lelei - na o le filifilia o le vaega e download ai le faafanua. O le mea e leaga ai, o totogi a le Navitel lava e totogi, ma o tau e taufaʻailoa.

Download Navitel Navigator

GPS navigator CityGuide

O le isi taʻutaʻua lauiloa i le teritori o le CIS atunuu o se tagata folau vavalalata. E faʻaalia ai le mafai ona filifili le punavai o faafanua mo le talosaga: o lau lava Taʻiala Taʻiala totogi, faʻamaonia avanoa OpenStreetMap poʻo le tautua i HERE.

O avanoa o le talosaga e lautele foi: mo se faʻataʻitaʻiga, o se faiga faʻapitoa mo le fausiaina o se auala, lea e aofia ai faʻamaumauga o feoaiga o auala, e aofia ai le faʻaaogaina o taavale afi, faʻapea foi ma le fausiaina o alalaupapa ma laasaga laugatasia. O le fiafia o le puʻeina o le leitio i luga ole Initaneti, faʻatagaina oe e fesoʻotaʻi ma isi tagata faaaoga CityGuide (mo se faʻataʻitaʻiga, tu i le auala o fefaʻatauaiga). E tele isi ata e fesoʻotaʻi i luga o le 'initaneti - mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻamaumauga o faʻaoga tusi, faʻafesoʻotaʻiga faʻamaonia, poʻo nofoaga. O loʻo i ai foi nisi galuega faaopoopo e pei o le "Glovebox" - o le mea moni, o se api faigofie mo le teuina o faʻamatalaga tusitusia. Ua totogi le talosaga, ae o loʻo i ai se faamasinoga 2-vaiaso.

Talia le taʻavale GPS CityGuide

Galileo Offline Maps

O loʻo faʻaaogaina le eletise mai le offlineSite i le OpenStreetMap o se faʻafanua faʻafanua. Muamua lava, e faʻatulagaina e le vevela faʻataʻitaʻiga o kata, lea e mafai ai ona faʻaitiitia le tele o loʻo latou nonofo ai. E le gata i lea, i le i ai o le faʻamaoniaina - mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia le gagana ma le tele o faʻamatalaga faʻaalia.

O le talosaga ua alualu i luma le GPS: o faamaumauga o le auala, saoasaoa, eseesega o le maualuga ma le faamaumauina o le taimi. I le faʻaopoopoga, o faʻasalalauga faʻafanua o le nofoaga o loʻo iai nei ma se faailoga ua filifilia e le faʻaalia. O loʻo i ai se filifiliga o le faʻatulagaina o igoa mo nofoaga matagofie, ma o loʻo i ai se numera tele o ata mo lenei mea. O le galuega faavae autu e avanoa mo le leai o se totogi, aua o le a sili atu ona totogi le tagata sili. O le saolotoga o le faʻaaogaga o loʻo i ai foi faʻasalalauga.

Tusia Manatu Tuusao o Galileo

GPS Navigation & Faafanua - Sikauti

O le faʻaogaina o le 'upega tafailagi' e faʻaaoga ai OpenStreetMap e fai ma faavae. E eseese lava i le faʻatautaia o le gafa, e ui lava o le gaioiga e mafai ai ona faʻaaogaina i totonu o se taavale.

I se tulaga lautele, o filifiliga a le GPS-navigator e le ese tele mai i tagata tauva: auala o fale (taavale, uila vilivae poʻo le uila), faʻaalia o faʻamatalaga tutusa e uiga i le tulaga i luga o auala, lapataiga e uiga i le pueina faʻataʻavalevave, faʻamalo leo ma faʻamatalaga. O loʻo maua foi se suʻesuʻega, ma o loʻo tuʻufaʻatasia le fesoʻotaʻiga ma le auaunaga a Forsquare. O le tusi talosaga e mafai ona galue uma i luga ole offline ma le initaneti. Mo se vaega tuusao o kata - totogiina, ia manatua pea lenei faʻaaliga. O mea le lelei e aofia ai galuega le maluelue.

Tikiagi GPS Navigation & Faafanua - Sikauti

Faʻafetai i tekonolosi faʻaonaponei, o le taofiga faʻasalalau ua le toe avea ma le tele o tagata fiafia ma avanoa mo tagata uma o le Android, e aofia ai le faʻafetai i le au atinaʻe o faʻatatau talafeagai.