Le komepiuta e fesoʻotaʻi atu i le Wi-Fi, ae tusi e leai se avanoa i le Initaneti. Fesootaiga ma se faailoga lanu samasama

O le tele lava o taimi, e feagai tagata faʻapipiʻi ma le faʻafitauli o le le lava o le Initaneti, e ui lava e foliga mai o le Wi-Fi fesoʻotaʻiga. E masani lava i ia tulaga i luga o le upega tafailagi i totonu o le fata - o se faailoilo faailoga samasama e aliali mai.

O le tele lava o lenei mea e tupu pe a sui suiga o le alalaupapa (pe tusa lava pe sui le eletise), suia le Initaneti (i lenei tulaga, o le a saunia e le tagata o loʻo tuʻuina atu le fesoʻotaiga mo oe ma tuʻuina atu faʻaupuga talafeagai mo le fesoʻotaʻiga ma isi faʻalapotopotoga) pe a toe faʻaofiina le Windows. I se tasi itu, i se tasi o mataupu, ua uma ona matou talanoaina ia mafuaaga autu e ono i ai faafitauli i le Wi-Fi. I lenei mea ou te fia faaopoopo ma faalautele lenei autu.

A aunoa ma le Initaneti ... O se faailoilo faailoga lanu samasama ua susulu i luga o le upega tafailagi. E masani ona sese ...

Ma o lea ... ia tatou amata.

O le anotusi

  • 1. Iloiloina o Faʻamaumauga o Fesootaiga
  • 2. Seti tuatusi MAC
  • 3. Faʻatulaga le Windows
  • 4. Aafiaga a le tagata lava ia - o le mafuaʻaga o le mea sese "e aunoa ma se avanoa i luga o le Initaneti"

1. Iloiloina o Faʻamaumauga o Fesootaiga

E tatau ona e amata i taimi uma i le autu ...

O le tagata lava ia, o le mea muamua lava ou te faia i ia tulaga, o le siaki pe afai ua leiloloa tulaga i le ala. O le mea moni, o nisi taimi, pe a oʻo mai le mana i totonu o le fesoʻotaiga, pe a vaʻaia i le taimi o le faʻaogaina o le alatele, atonu e leiloloa ia tulaga. E ono mafai e se tasi ona suia nei tulaga (pe afai e le naʻo oe (tasi) e faigaluega i le komepiuta).

O le tele lava o le tuatusi e faʻafesoʻotaʻi i tulaga o le uila e pei o lenei: //192.168.1.1/

Motugaafa ma le saini: admin (tamai tusi Latina).

I le isi itu, i totonu o le fesoʻotaʻiga, siaki nofoaga mo le Initaneti ua saunia e le 'auʻaunaga ia oe.

Afai oe faʻafesoʻotaʻi e Ppoe (sili ona taatele) - ona manaʻomia lea e faʻamaʻoti se upu faila ma le saini e faʻavae ai se fesoʻotaʻiga.

Faʻalogo lelei i le lisi "Wan"(e tatau i failaʻoga uma ona i ai se laupepa i se igoa talitutusa) Afai e le fesoʻotaʻi atu lau kamupanī e ala i se IP malosi (e pei o le PPoE), atonu e te manaʻomia le faʻamalamalamaina o le L2TP, PPTP, IP static IP ma isi faʻaiʻuga (DNS, IP, ma isi mea), lea e tatau ona tuʻuina atu e le kamupanī ia te oe. Vaʻaia ma le faʻaeteete lau konekarate. E mafai ona e faʻaogaina nei fesoasoani.

Afai na suia le telefoni poʻo le kilika fesoʻotaʻiga lea na fesoʻotaʻi muamua ai e le kamupanī i le Initaneti - e manaʻomia ona e faia se faʻataʻitaʻiga MAC tuatusi (e tatau ona e faʻataʻitaʻi le tuatusi MAC na resitalaina i lau kamupanī). O le tuatusi MAC o 'auʻaunaga fesoʻotaʻiga e tulaga ese ma tulaga ese. Afai e te le manaʻo e faataitai, ona e manaʻomia lea o se tuatusi fou a le MAC e faʻaalia ai lau ISP.

2. Seti tuatusi MAC

O loʻo matou taumafai e faʻamalamalama ...

O le toʻatele o tagata e fenumiai ia lauga a le MAC, ona o lenei mea, o le fesoʻotaʻiga ma le Initaneti e mafai ona umi se taimi. O le mea moni o le a tatou galulue faʻatasi ma le tele o tuatusi o le MAC. Muamua, o le tuatusi MAC na resitalaina i lau kamupanī (e masani lava o le tuatusi MAC o le kiliva fesoʻotaʻiga poʻo le uila na faʻaaogaina muamua e fesoʻotaʻi) e taua. O le tele o kamupani e tuʻuina atu faʻamaumauga MAC mo puipuiga faaopoopo, o nisi e le o.

Lona lua, ou te fautuaina oe tuʻuina le filiga i lau telefoni ina ia avea le tuatusi MAC o le keli kesi o le komepiuta - na tuʻuina atu i ai i le lotoifale i le lotoifale IP i taimi uma. O lenei mea o le a mafai ai ona faʻapipiʻi atu taulaga e aunoa ma ni faafitauli i se taimi mulimuli ane, ia faʻalelei lelei polokalame mo le galulue i le Initaneti.

Ma o lea ...

MAC faʻafeiloaʻi le tuatusi

1) Matou te iloa le tuatusi MAC o le kiliva fesoʻotaʻiga lea na muamua fesoʻotaʻi atu i le Initaneti. O le auala pito sili ona faigofie e auala atu i le laina o le poloaiga. Tau lava tatala mai le lisi o le "START", ona faʻafesoʻotaʻi lea "ipconfig / uma" ma kiliki le INTER. E tatau ona e vaai i se mea pei o le ata lea.

mac address

2) I le isi itu, tatala avanoa o le uila, ma vaavaai mo se mea faapenei: "Clone MAC", "Emulations MAC", "Suiga o le MAC ..." ma isi mea uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le router TP-LINK o lenei seti o loʻo i totonu o le vaega NETWORK. Tagaʻii le ata oi lalo.

3. Faʻatulaga le Windows

O le a talanoaina, ioe, e uiga i le fetaulaiga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga ...

O le mea moni o le masani ona tupu o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga vaʻaia, ma ua e suia meafaigaluega (nisi). Po o le a le mea e suia ai faatulagaga, ae e te le ...

I le tele o tulaga, e tatau ona tuʻuina atu aunoa le IP ma le DNS i le fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga. Ae maise lava pe afai e te faʻaaogaina se uila.

Faʻasani sao i luga o le upega tafailagi i le fata ma alu i le Nofoaga Faʻasoa ma le Faʻasoa Faʻasoa. Tagaʻii le ata oi lalo.

Ona kiliki ai lea o le ki mo le suia o le parameter of adapters.

Aʻo leʻi i ai i luma o matou e tatau ona faʻaali mai ni faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga. Matou te fiafia i le setiina o se fesoʻotaiga vavalalata. Kiliki i le ki saʻo ma alu i ona meatotino.

Matou te fiafia i le tab "Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)". Vaavaai i meatotino o lenei laupepa: IP ma le DNS e tatau ona maua mai lava!

4. Aafiaga a le tagata lava ia - o le mafuaʻaga o le mea sese "e aunoa ma se avanoa i luga o le Initaneti"

O le mea e ofo ai, ae o le mea moni ...

I le faaiuga o le tusiga, ou te fia tuuina atu ni mafuaaga se lua e fesootai ai lau komepiuta i le uila, ae na ia faailoa mai ia te au o le fesootaiga e aunoa ma le Initoneti.

1) Muamua, ma le sili ona taufaaleaga, masalo o le leai o se tupe i totonu o le teugatupe. Ioe, o nisi o auʻaunaga e tusi tupe i le aso, ma afai e leai sau tupe i lau teugatupe, oe otometi lava ona motusia mai le Initaneti. E le gata i lea, o le a maua le fesoʻotaʻiga i le lotoifale ma e mafai ona e vaʻaia ma le saogalemu lau paleni, alu i le faʻalanoaga oi latou. lagolago, ma isi. O lea la, o se fautuaga faigofie - afai e leai se mea e fesoasoani, ole fesili muamua i le tagata o tausia.

2) I le tulaga tonu lava, siaki le uaea lea e faʻaaoga e fesoʻotaʻi ai i le Initaneti. E lelei le tuʻuina atu i totonu o le uila? Ae ui i lea, i le tele o alalaupapa faataitai o loʻo i ai se LED o le a fesoasoani ia te oe e fuafua pe iai se fesoʻotaʻiga. Faʻalogo lelei i lenei mea!

Pau lava lena. Soʻo se Initaneti anapogi ma mausali! Le manuia.