Tusi i le KOMPAS-3D

O le tele o tagata faʻaonaponei faʻaonaponei faʻaonaponei o loʻo malamalama lelei i le mea e teu ai faamaumauga ma le auala e faasaoina ai pe afai e le lava le avanoa i luga o le malo. E tele polokalame eseese e galulue ai ma faila faila, ma o le tasi oi latou o Zipeg.

O Zipeg o se fale teu oloa mo le galue ai ma faʻalauiloa uma o faamaumauga, pei o le 7z, TGZ, TAR, RAR ma isi. E mafai e le polokalama ona faia ni taga eseese i faila o lenei ituaiga, lea o le a tatou iloiloina i lenei tusiga.

Vaʻai ma tape faila

O lenei pelechiver o se galuega sili ona lelei o le tatalaina o faʻamaumauga o ituaiga eseese. O le mea e leaga ai, o le faʻamaumauga e tatala i le polokalama, o le a le mafai ona faia ni aga masani, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopoopo faila i ai pe tape faʻamatalaga mai ai. Pau lava le mea e mafai ona e faia o le vaʻaia i latou pe suʻeina.

Faʻasusu

O faʻamaumauga tatala e faʻataunuʻuina saʻo i luga o le komepiuta i totonu o le polokalama poʻo le faʻaaogaina o le faʻasologa o tala o le faiga faʻaoga. A maeʻa lena, o faʻamatalaga mai le faila faila e mafai ona maua i luga o le ala e te faʻamaonia pe a le faʻaaoga.

Ulutala

O loʻo i ai foi i le polokalame se faʻataʻitaʻiga faila i le faila. Afai e leai ni polokalama e faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta e tatala ai soʻo se faila, e mafai e Zipeg ona taumafai e tatalaina i latou i ana meafaigaluega na fausia, a leai o le a faia i le tulaga masani.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Faiga faʻavae

Faʻafitauli

  • Le lagolagoina e le tagata e ona le atinae;
  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Leai nisi mea faaopoopo.

O le mea lautele, o Zipeg o se tagata lelei pelechator mo le matamataina poʻo le suʻeina o faila mai le faʻamaumauga. Ae ui i lea, ona o le leai o ni aoga aoga, e pei o le fatuina o se fale fou, o le polokalama e sili atu ona faatauvaa i ona tagata tauva. E le gata i lea, i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupulaina e faʻauluina lenei polokalame o le a le aoga, aua ua le toe faʻalagolagoina lana lagolago.

Faʻamatalaga mo Fesoʻotaʻiga ma iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga puʻe Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll IZArc Suega o mea uma

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O Zipeg o se faʻamaufaʻailoga e faigofie ona faʻatautaia e le o iai le galuega o le fatuina o fale teu, ae e lelei ona latou mauaina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Archivers for Windows
Faʻapupula: Leo Kuznetsov
Tau: Faʻatau
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.9.4