Siaki lau komepiuta Windows mo mea sese


O le PDF format sa i ai mo se taimi umi ma o se tasi lea o filifiliga pito sili ona lauiloa mo le lolomiina faaeletonika o tusi eseese. Ae ui i lea, o loʻo i ai ona toso - mo se faʻataʻitaʻiga, o se aofaiga tele o le mafaufau o loʻo faʻaaogaina e ia. Ina ia faʻaitiitia le tele o lau tusi e sili ona e fiafia i ai, e mafai ona e liua i le TXT format. O le ae mauaina meafaigaluega mo lenei galuega i lalo.

Suʻe PDF i TXT

Faia se resitala i le taimi lava lena - o le faʻaaogaina atoatoa o tusitusiga uma mai se PDF i le TXT e le o se mea faigofie. Ae maise lava pe afai o le PDF-pepa e leai se tusitusiga, ae aofia ai ata. Ae ui i lea, o polokalama faʻapitoa e mafai ona foia lenei faafitauli. O ia polokalama faʻapitoa e aofia ai tagata faʻapitoa faʻapitoa, faʻamatalaga faʻamaonia tusi ma isi tusitala PDF.

Vaai foi: Faaliliuina o PDF PDF i Excel

Metotia 1: Aofaʻi PDF Converter

Se polokalame lauiloa e faaliliu ai faila PDF i le tele o faʻataʻitaʻiga poʻo ni tusitusiga. E i ai sona laʻititi ma le i ai o le gagana Rusia.

Download Aofaʻi PDF PDF

  1. Tatala le polokalama. Ina ia alu i le faila faatasi ma le faila e te manaʻomia e liua, faʻaaoga le lisi o le laupapa i le itu tauagavale o le faamalama o le galuega.
  2. I totonu o le poloka, tatala le nofoaga o le pusa i le pepa ma kiliki faʻatasi i le kusi. I le itu saʻo o le faamalama, o ata uma o PDF o loʻo i totonu o le lisi ua filifilia o loʻo faʻaalia.
  3. Ona i luga o le pito i luga, saili le faamau o lo o tusia "Txt" ma le afifi talafeagai, ma kiliki.
  4. O le matala o le meafaigaluega o le liua tatala. I totonu, e mafai ona e faʻapipiʻiina le pusa i le mea e maua ai le taunuʻuga, faʻamavae itulau ma le mamanu o le igoa o le a faʻaolaina. O le a vave ona matou agai atu i le liua - e amata le faagasologa, kiliki le ki "Amata" i le pito i lalo o le faamalama.
  5. O le a faʻaalia se faʻamatalaga maeʻa. Afai ei ai ni mea sese na tupu i le faagasologa o le liua, o le polokalama o le a lipoti mai.
  6. E tusa ai ma le faʻaaogaina o le a tatalaina "Saili"e faʻaalia ai le faʻailoga faatasi ai ma le taunuʻuga maeʻa.

E ui lava i lona faigofie, e tele ni faaletonu o le polokalama, o lona autu o le le saʻo lea o galuega ma pepa PDF, lea ua faatulagaina i koluma ma aofia ai ata.

Metotia 2: PDF XChange Editor

O le sili atu ona sili atu ma le faʻaonaponei ma le faʻaonaponei o le polokalama PDF XChange Viewer, e saoloto foi ma aoga.

Download PDF XChange Editor

  1. Tatala le polokalama ma faʻaaoga le mea "File" i luga o le meafaigaluega e filifili ai le filifiliga "Tatala".
  2. I le tatalaina "Saili" Alu i le pusa ma lau PDF file, filifili ma kiliki "Tatala".
  3. A maeʻa le pepa, toe faʻaaoga le lisi. "File"lea e kiliki i ai le taimi lenei "Faasaoina".
  4. I le faila o le faila faila, seti i le lisi o le pa'ū "Pusa o Faiga" filifiliga "Lauga tusitusi (* .txt)".

    Ona seti lea o se isi igoa pe tuu foi e pei ona i ai ma kiliki "Faasaoina".
  5. O le .txt faila e aliali mai i le pusa i tafatafa o le pepa muamua.

E leai ni faaletonu iloga i le polokalama, sei vagana ai uiga o le faaliliuina o pepa e leai se tusitusiga.

Metotia 3: ABBYY FineReader

E le gata i le CIS, ae i le lalolagi atoa, e mafai foi e le tagata suʻesuʻe mai le atunuʻu Rusia le taulimaina o le PDF i le TXT.

  1. Tatala Abby FineRider. I le lisi "File" kiliki le mea "Tatala PDF pe Ata ...".
  2. E ala i le faamalama o le faaopoopoina o pepa e alu i le faitautusi ma lau faila. Filifili i se kuki kiliki ma tatala i le kiliki i luga o le fetaui fetaui.
  3. O le a tuʻuina atu le pepa i le polokalama. O le faagasologa o le numeraina o tusitusiga o loʻo maua i totonu o le a amata (atonu e umi se taimi). I le faaiuga maua le ki "Faasaoina" i le pito i luga o meafaigaluega ma kiliki.
  4. I le vagana ai le faʻamalama o le teuina o faʻamatalaga e aliali mai, seti le ituaiga o le faila faasaoina pei "Upu (* .txt)".

    Ona e alu lea i le nofoaga e te manaʻo e teu ai le pepa ua liua ma kiliki "Faasaoina".
  5. O le taunuuga o le galuega e mafai ona maua i le tatalaina o le faila filifilia muamua "Saili".

E lua aʻafiaga i lenei fofo: o le taimi faatapulaaina o le faamasinoga ma le manaoga ile faatinoga ole PC. Ae ui i lea, o le polokalama e iai foi se avanoa e le mafaagaloina - e mafai ona faaliliuina tusitusiga ma le kalafi PDF i totonu o tusitusiga, pe a faʻapea o le iuga o le ata e fetaui ma le tapulaa mo le amanaiaina.

Metotia 4: Adobe Reader

O le polokalama sili ona taʻutaʻua mo le tatalaina o le PDF e iai foi le galuega o le faaliliuina o ia pepa i le TXT.

  1. Folau Adobe Reader. Alu i totonu o manatu "File"-"Tatala ...".
  2. I le tatalaina "Saili" alu i le tusi faʻatasi ma le faʻamaumauga autu, i le mea e te filifilia ai le mea e manaʻomia ma kiliki "Tatala".
  3. A uma ona e siiina le faila, fai le faasologa lenei o taga: tatala le lisi "File"faʻasolosolo mea "Faʻasao se isi ..." ma i le faamalama pop-up kiliki i luga "Upu ...".
  4. O le a toe sau i ou luma "Saili"lea e te manaʻomia e faʻamaonia le igoa o le faila liliu ma kiliki "Faasaoina".
  5. I le maea ai o le liua, o le umi e faalagolago i le tele ma le anotusi o le pepa, o le faila e i ai se extension .txt o le a tulaʻi i tafatafa o le uluai pepa i le PDF.
  6. E ui i lona faigofie, ae o lenei filifiliga e le o se mea sese foi - O le lagolago a Adobe mo lenei lomiga o le tagata maimoa ua maeʻa, ma ioe, e le faalagolago i se taunuuga lelei o le liua pe afai o le faila punaoa e tele naua ata po o le leai foi o faatulagaga.

Le aotelega: liliu mai se pepa mai le PDF i le TXT e matua faigofie lava. Ae ui i lea, o loʻo i ai ni nuances i le tulaga o le le saʻo o le galuega ma faila faiva e le masani ai poʻo le aofia ai foʻi ata. Ae ui i lea, i lenei tulaga o loʻo i ai se ala i fafo atu o se tusitusiga numera numera. Afai e leai se tasi o nei metotia na fesoasoani ia te oe - e mafai ona e maua se ala e alu ese ai i le faʻaaogaina o auaunaga i le initaneti.