TuneUp Utilities 16.72.2.55508


O le TuneUp Utilities e le naʻo se faʻaaogaina sili ona lelei. I totonu o le tasi atigi, o loʻo i ai le tele o mea faigaluega o le a mafai ai ona le gata ina faʻasaʻo mea sese uma i totonu o le OS, ae ia faʻamalieina foi lona faagaioia ma tausia i le tulaga sili ona lelei.

Ina ia le mafai e le tagata faʻaoga ona mataʻituina lelei mea tutupu i taimi taʻitasi, e mafai e TuneUp Utilities ona galue i tua, lea e mafai ai e le polokalame ona faʻasaʻo saʻo mea sese uma na maua ma aveese ituaiga otaota mai le tino.

Lesona: auala e faʻavave ai le OS e faʻaaoga ai le TuneUp Utilities

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: polokalama e faʻavave le komepiuta

Afai e te manaʻomia pea le faʻaogaina o le "faʻalogo" o le polokalama, o le a sili atu i le 30 meafaigaluega eseese e avanoa mo lenei.

Meafaigaluega mo le galue ma le polokalama

Faʻateʻa faagasologa ma faʻatinoga

O le faʻaaogaina o faʻasologa o faʻamatalaga o se pulega masani e amataina galuega. E pei o isi faʻaaogaina tutusa, o iinei e mafai ona e puleaina le amataina o talosaga, ole igoa, faʻamalo pe faʻaalia le vave amataina.

Faatasi ai ma isi vaega faaopoopo, iinei o loo i ai le avanoa e suʻe ai, o lea e mafai ai ona e faʻatusatusa le tele ma pe o le a le taimi (i luga, ma le faʻaaogaina o le polokalama) o lenei polokalama e galue ai i se avega.

Faʻateʻa le polokalama faatagaina

O le isi ituaiga o pule o le amataina o le "Faʻaaogaina polokalama amata".

I fafo, o lenei galuega e pei o le tasi muamua, ae e tasi le eseesega taua. O le mea moni, o lenei pule o loʻo faʻaalia na o talosaga na, e tusa ai ma TuneUp Utilities, faʻagesegeseina le faiga.

Aveese polokalama e leʻi faʻaaogaina

O le faʻaaogaina o polokalama e le faʻaaogaina o se isi meafaigaluega e pulea. Ae, e le pei o muamua, e leai se avanoa e pulea ai pule faataga. O lenei galuega e faʻaaogaina i na o mataupu pe a talafeagai e aveese le polokalama le talafeagai mai se komepiuta.

I lenei tulaga, "O le aveeseina o polokalama e leʻi faʻaaogaina" o le a maua ai se faʻasologa saʻo, e ese mai i meafaigaluega faʻapitoa.

Meafaigaluega mo le galue faʻatasi ma le malosi

Disk Defragmenter

Faiga faʻavae o se tasi lea o mafuaʻaga mo le faʻagasolo malie o le faʻatinoina o le polokalama Ina ia faʻaumatia lenei faafitauli, e mafai ona e faʻaoga le "Disk Defragmenter".

O lenei ata e mafai ai e oe ona aoina uma "fasipepa" o faila i le tasi nofoaga, ina ia sili atu le saoasaoa o ia faila o le faitau, kopiina ma le tapeina.

Siaki le siaki mo mea sese

"O le siakiina o le 'ie mo mea sese" o le a fesoasoani e aloese ai mai le leiloa o le faʻamaumauga ma puipuia le faʻaalia o nisi ituaiga o mea sese.

O le meafaigaluega e mafai ai ona e faʻatautaia uma le faila o le faila ma luga o le 'ea, ma, pe a mafai, toe faatulaga mea sese na maua.

Faʻamamaina le faila o le faila

I mataupu pe a talafeagai e fufulu se faila po o se faʻailoga ina ia le mafai ona toe faʻaleleia i se taimi mulimuli ane, e mafai ona e faʻaogaina le meafaigaluega "Safely Delete Files".

Faʻafetai i se faʻamanuiaga faapitoa algorithm, o le a faʻaumatia faʻamaumauga e aunoa ma le toe foi mai.

Toe maua mai faila na faila

Afai na faʻaumatia se faʻamatalaga i se mea sese, e mafai ona e taumafai e toe faʻaleleia e ala i le faʻaaogaina o le galuega "toe faʻaleleia faila faila".

I lenei tulaga, o le polokalama o le a faʻavasega ata ma tuʻuina atu se lisi o faila ua maeʻa e mafai ona toe faʻaleleia.

Aveese faila faila

O le isi galuega lea o le a mafai ai e oe ona faʻamalo faʻamatalaga le talafeagai ma faasaoloto le avanoa avanoa ole "Aveese faila failalua".

Faʻafetai i lenei mea faigaluega, o le a sailia e TuneUp Utilities ia faila fai tutusa i luga o masini komipiuta ma faʻaalia se lisi o kopi na maua, lea e mafai ona faʻamutaina.

Saili mo faila lapopoa ma faila

"Suʻe faila ma faila tetele" o se meafaigaluega aoga tele lea o le a fesoasoani ia te oe e maua ai le mafuaʻaga mo le leai o se avanoa avanoa avanoa.

O le polokalama o le a faʻavasegaina faila ma faila ma tuʻuina atu i le tagata le taunuʻuga i se auala talafeagai. Ona tumau ai lea na o le filifili pe o le a le mea e fai i le tele o faila ma faila.

Meafaigaluega mo le aveeseina o uiga o gaoioiga

Faʻamamaina o le faʻaoga ma le faʻaogaina o ogalaau

I le faagasologa o le galulue faatasi ma Windows, o faʻamaumauga uma a tagata faʻapitoa o loʻo tusia i totonu o ogalaau faapitoa. E le gata i lea, o nisi faʻamatalaga e uiga i le gaoioiga o loʻo teuina i totonu o le faʻaoga.

Ina ia mafai ona aveese uma auala o le gaioiga, e mafai ona e faʻaaoga le galuega o le faʻamamaina o le faʻaoga ma le ogalaau. I lenei tulaga, o faʻamatalaga uma o le a faʻamuta, lea o le a maua ai nisi tulaga o le faʻamaoni.

Faʻamaumauga o le Faamamaina o le Uiga

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le Initaneti, ma le masani ai o le fafaga ma le matamata i ata tifaga, e teuina ai faʻamatalaga uma i luga o le sailiga. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻateleina le saoasaoa o faʻamatalaga faʻamatalaga pe ae toe faʻafeiloaʻi i le itulau e tasi.

Ae ui i lea, o loʻo i ai se isi itu o le siliva. O lona uiga - o nei faʻamatalaga uma e faʻaalu avanoa avanoa i luga o le pu. Ma i se taimi vave pe mulimuli ane na o le mea e gata ai.
I lenei tulaga, o le tapeina atoa o le pusa o le komepiuta o le a faatagaina ai le "Clean data clean", lea o le a auiliili ma tape mea e le talafeagai i le filifiliga a le tagata.

Aveese ala pupuu e le faigaluega

Faʻaaogaina o le faʻaoga "Faʻaaoga gaogao e le faigaluega" O TuneUp Utilities e fesoasoani e aveese mai le laulau ma alalaupapa o le Amata amata e le i faʻaaoga mo se taimi umi. O se taunuuga o lenei mea, e mafai ona e tuʻuina atu avanoa faaopoopo i luga o le komepiuta.

Ofisa Resitala

Faʻamaumauga Resitala

O le faʻaitiitia o le vaevaega o faila faila e mafai ona faʻaleleia atili ai le saoasaoa o le polokalama. Naʻo mo lenei mea ma o le "Registry Registry".

Faatasi ai ma lenei tulaga, o TuneUp Utilities o le a auiliiliina faila faila, ma afai e talafeagai, ia aoina mai i se nofoaga e tasi.

Faʻalogo! Pe a faʻasalalau le resitala, e fautuaina e teu faila faila ma tapuni polokalama taʻavale. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga o le a manaʻomia le toe faʻaleleia.

Faʻamaumauga resitara

O le faʻaaogaina o mea faʻapitoa ma mea sese e mafai ona mafua mai i faʻamaumauga a le resitala. I le avea ai o se tulafono, o nei mea sese e tulai mai pe a le talafeagai le aveeseina o tusi talosaga poo le teuteuina o tusi resitala.

Ina ia faia se iloiloga atoa o le resitala mo ituaiga eseese o mea sese, ua fautuaina e faʻaaoga le Ofisa Resitala Repair.

Faʻafetai i lenei meafaigaluega, o le a mafai e TuneUp Utilities ona faia uma suʻesuʻega loloto ma suʻesuʻega masani (e faalagolago lea i le filifiliga a le tagata) ma faʻaumatia mea sese na maua. O le mea lea, e mafai ona e faʻatupulaia atili le saoasaoa o le faiga faʻaogaina.

Faʻamaumauga Resitara

Afai e te manaʻoe faia soʻo se suiga i le resitala i le lima, i lea tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le "Faʻasaʻo le Resitala" galuega.

I fafo, o lenei meafaigaluega e foliga mai o le faatonu o loʻo i totonu o le resitala, ae sili atu galuega faʻatinoina o loʻo ofoina atu iinei.

Meafaigaluega komepiuta

Faaleleia le mana faaola

Aʻo galue ma se komepiuta, o le filifiliga "Faʻafaigofie le faʻaogaina o le faʻaogaina o le ola" o le a aoga. O iinei o le a ofoina mai e le TuneUp Utilities e filifili ai se tasi o filifiliga e lua, poʻo le fetuʻunaʻiina o le manava faʻamalosi.

Tulaga masani

I le faʻaaogaina o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina uma filifiliga mo le faʻatautaia o lau polokalama ma tuʻu i totonu o le taʻaloga masani.
O le meafaigaluega e le o iai lana lava tautalatalanoaga talanoaga, talu ai ona e lua ni statuses - "malosi" ma "le toaga". O suiga fesuiaiga e tupu i le vaega "O galuega uma" a TuneUp Utilities.

Enable Turbo Mode

O le Turbo o le a faʻaleleia ai le saoasaoa o le OS e ala i le faʻalavelaveina o faʻamuamua. O lenei filifiliga e faʻaaogaina e avea ma se tagata vaʻaia.

Amata galuega

O le meafaigaluega "Amata le tausiga" o le a mafai ai e oe ona faia se siakiina lelei o le polokalama mo se avanoa e faʻalautele ai le saoasaoa o le faʻatinoga

Faʻasaʻo le tausiga faʻapitoa

I le faʻaaogaina o le "Faʻasaʻoina o le Tausiga Tonu", e mafai ona e faʻavasegaina le faʻalauiloaina o faiga sili ona lelei i tua ma e tusa ai ma le taimi atofaina.

Faiga Faʻavae

Faʻaaogāina o le Meafaigaluega Faʻamatalaga o le System, e mafai ona e maua se aotelega atoa o le faʻatulagaina OS.

O faʻamaumauga uma e aoina e faʻapipiʻiina e tusi tusi, lea e mafai ai e oe vave ona maua faʻamatalaga talafeagai.

Fautuaga a le TuneUp

I le faaopoopo i le tuʻuina atu o meafaigaluega mo faʻamaʻi maeʻa ma le tausiga o le polokalama, e mafai foi e TuneUp Utilities ona tuʻuina atu fautuaga mo tagata e faʻaleleia le faʻatinoga.

O se tasi o nei fautuaga o fesoasoani ia e vave ai lau komepiuta. E ala i le faʻatulagaina o ni laina e mafai ona e maua se lisi auiliili o taga o le a fesoasoani e faateleina le saoasaoa o le taotoga.

O le isi ituaiga o fautuaga o le faʻafitauli. Ma, faatasi ai ma se laʻititi laʻititi o le OS, o le a mafai e TuneUp Utilities ona faʻamalamalamaina mea e ono mafai ona fai ma vave tuʻuina atu ana fautuaga mo le faʻaumatia.

Ma o le ituaiga fautuaga mulimuli e faatatau i le amataga ma le tapunia o le OS. I le filifiliina o laina e lua - masini ma le faʻaaogaina o le 'upega tafaʻilagi - e mafai ona e maua se lisi o taga e faʻalauteleina le saoasaoa o le taʻavale ma le tapunia.

Meafaigaluega Windows

Fofo faafitauli masani

I le iloiloina o fuainumera e uiga i le tele o faʻaletonu ma le le lelei o le OS lava ia, na mafai ai e le atinaʻe o TuneUp Utilities ona faʻamaonia le masani. Ma faafetai i lenei mea, na faia ai se fesoasoani faapitoa, lea i nai kiliki o le a fesoasoani e foia faafitauli masani i le tino.

Suia tulaga i Windows

Ina ia mautinoa le sili atu ona faigofie ma vave le galue, o meafaigaluega a le TuneUp e faʻapipiʻi ai foi se mea itiiti e fesoasoani i le faia o tulaga faavae OS (e aofia ai mea natia) o le a fesoasoani i le faʻateleina o le faʻaogaina o le tino ma faʻaogagofie ai.

Suia foliga o Windows

Faatasi ai ma le galuega "Suia le mamanu o le Windows" e mafai ona vave ma faigofie ona fetuunai foliga vaaia o le OS. O loʻo iai faʻamaumauga faʻapitoa ma tulaga maualuga mo lenei mea, lea e natia mai i tagata faaaoga i meafaigaluega faʻapipiʻi.

Faaali atu Meafaigaluega UPU

O le galuega a le "Faʻaali polokalame e faʻaaoga ai le PPU" e tutusa lelei ma le pule o le galuega. Ma e mafai foi ona e vaʻai i se lisi o polokalama faʻapipiʻi lea o loʻo tuʻuina nei se uta i luga o le gaioiga ma, pe a manaʻomia, e mafai ona e faʻamaeʻaina soʻo se gaioiga.

Meafaigaluega mo le galue i masini feaveaʻi

Mo tagata faʻaogaina gaioiga a Apple i TuneUp Utilities o loʻo i ai se galuega faapitoa o le a fesoasoani e faʻamalo le iOS telefoni feaveaʻi mai faʻamatalaga le talafeagai.

Faʻaopoopo faʻaopoopoga TuneUp Utilities

Nofoaga Faʻasao

I le faʻaogaina o le "Rescue Centre" e mafai ai ona e faia uma kopi kopi o faila a le Windows ma toe faʻafoʻi pe a manaʻomia.

Lipoti sili ona lelei

O le "Show Optimization Report" e mafai ai ona e matamata i fuainumera uma i auala e faʻapipiʻi ai ma faʻafitauli e faʻaaoga ai le TuneUp Utilities.

Faʻamatalaga:

  • Fully Russified interface
  • O se seti tele o meafaigaluega e faʻamautinoa ai le faʻatinoina o le polokalama
  • Meafaigaluega e faʻamalo ai mea sese ma faʻamalo faila le talafeagai
  • Galue i tua
  • O loʻo i ai se avanoa e faʻalogo lelei ai

Cons:

  • Leai se laisene saoloto

I le faaiuga

Aotelega, e mafai ona tatou maitauina o le TuneUp Utilities e le na o se aoga mo le tausia o le polokalama. O se seti atoatoa lea o mea faigaluega mo le auiliiliina ma le faʻaleleia o le Windows.

Faʻatau le faʻataʻitaʻiga o le Tyunap Utility

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻavaveina o le Faʻatasi i TuneUp Utilities Galury utilities AVG PC TuneUp Aveese le AVG PC TuneUp mai se komepiuta

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
TuneUp Utilities - o se polokalama aoga e faʻaleleia ai ma faʻaleleia le faʻaogaina o komepiuta, foia faafitauli i le tino ma faʻapipiʻi le polokalama.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: TuneUp Software GmbH
Tau: $ 40
Toa: 27 MB
Gagana: Rusia
Version: 16.72.2.55508