E faʻapefea ona faʻamalamalama Faatonu i le Instagram


O le Initaneti ua latalata i soo se mea - e tusa lava pe i ai i totonu o taulaga laʻititi laiti e le o se faafitauli i le sailia o ni pusa Wi-Fi saoloto. Ae ui i lea, ei ai nofoaga e leʻi ausia ai le alualu i luma. Ioe, e mafai ona e faʻaaogaina le telefoni feaveaʻi, ae mo se komepiuta ma sili atu foʻi, o le PC PC e le o se filifiliga. O le mea e lelei ai, o telefoni feaveai o le telefoni ma pepa e mafai ona tufatufa le Initaneti i le Wi-Fi. O le asō o le a matou taʻu atu ia te oe le auala e mafai ai ona faʻaalia lenei uiga.

Faamolemole ia matau o le tufatufaina atu o Initaneti e ala i le Wi-Fi e le o maua i luga o nisi firmware ma le Android version 7 ma sili atu ona o le telefoni feaveaʻi ma / poʻo tapulaa mai le tagata faʻatautaia telefoni!

Matou tufatufaina Wi-Fi mai le Android

Ina ia mafai ona tufatufa le Initaneti mai lau telefoni, e mafai ona e faʻaogaina ni filifiliga. Seʻi o tatou amata i faʻamatalaga e maua ai lenei filifiliga, ona mafaufau ai lea i tulaga masani.

Metotia 1: PDANet +

Ua lauiloa e tagata faaaoga le talosaga mo le tufatufaina o le Initaneti mai masini feaveaʻi, ua tuuina mai i le lomiga mo le Android. E mafai foi ona foia le faafitauli o le tufatufaina o Wi-Fi.

Download PDANet +

  1. O le talosaga e iai filifiliga "Wi-Fi Direct Hotspot" ma "Wi-Fi Hotspot (FoxFi)".

    O le filifiliga lona lua e faʻaaogaina e ala i se isi talosaga, e le manaʻomia ai le PDANet, o le mea lea, afai e te fiafia i ai, tagaʻi 2. Faʻataga c "Wi-Fi Direct Hotspot" o le a iloiloina i lenei auala.
  2. Tikia ma faʻapipiʻi le kiritaki i le PC.

    Download PDANet Desktop

    A maea le faʻatulagaina, faʻafetaui. A maeʻa ona faʻamautinoa o loʻo tamoe le kalani, alu i le isi laasaga.

  3. Tatala le PDANet + i luga o le telefoni ma siaki le pusa i le isi itu "Wi-Fi Direct Hotspot".

    A oʻo i le taimi o le avanoa, o le a mafai ona e vaʻai i le upu faʻamaonia ma le igoa o le network (SSID) i le vaega o loʻo faailogaina i le faʻamalamalamaga i luga (ia maitau le taimi faʻatulagaina o le taimi faatapulaʻa i le 10 minute).

    Filifiliga Suia le WiFi Name / Password faataga oe e suia le igoa ma le upega tafailagi o le mea na faia.
  4. A maeʻa nei manipuni, matou te toe foʻi atu i le komepiuta ma le pepa o le kalani. O le a faaitiitia i le galuega taua ma foliga i ai.

    Fai se kiliki se kiliki ina ia maua ai le lisi. E tatau ona kiliki "Fesoʻotaʻi le WiFi ...".
  5. O le pusa talanoaga a le Wizard Connection. Faatali seia oʻo ina ia mauaina le mea na e faia.

    Filifili lenei manatu, ulufale i le upu faila ma lolomi "Fesoʻotaʻi le WiFi".
  6. Faatali mo le fesootaiga e tupu.

    A faʻafuaseʻi ona tapunia le faamalama, o le a avea ma faailoga e te fesoʻotaʻi atu i le fesoʻotaʻiga.

E faigofie le metotia, ma e le gata i le tuuina atu o le sili atu i le selau pasene le iʻuga. O le pito i lalo o le le lava lea o le gagana Rusia i le autu autu a Android ma i le tagata faʻatau Windows. E le gata i lea, o le saolotoga o le talosaga e iai le taimi tapulaʻa - pe a maeʻa, o le Wi-Fi o le a toe faʻafouina.

Metotia 2: FoxFi

I le taimi ua tuanaʻi, o se vaega o le PDANet + e pei ona taʻua i luga, o le mea lea e fai mai ai le filifiliga "Wi-Fi Hotspot (FoxFi)", kiliki i luga o le PDANet + e taʻitaʻia ai le itulau o le downloading FoxFi.

Sau FoxFi

  1. A maeʻa le faʻatulagaga, faʻatonu le talosaga. Suia le SSID (pe, filifili i ai, lafoaʻi e pei ona iai) ma seti le upu faʻaulu i filifiliga "Igoa o le Initaneti" ma "Upu Faʻatonu (WPA2)" faasologa.
  2. Kiliki "Faʻatoaga le WiFi Hotspot".

    A maeʻa se taimi puupuu, o le a faʻamaonia e le tusi se amataga manuia, ma o faʻamatalaga e lua o le a aliali mai i totonu o le pupuni: e uiga i le avanoa avanoa o le avanoa ma oe lava mai FoxFay, lea o le a mafai ai e oe ona mataʻituina auala.
  3. O se fesoʻotaʻiga faʻatasi ai ma le SSID ua filifilia muamua o le a faʻaalia i le pule o fesoʻotaʻiga, lea e mafai e le komepiuta ona fesoʻotaʻi faʻatasi ma soʻo se isi lava le telefoni Wi-Fi.

    Faʻafefea ona fesoʻotaʻi atu i le Wi-Fi mai lalo o Windows, faitau i lalo.

    Faitau atili: Faʻafefea ona mafai Wi-Fi i Windows

  4. Ina ia tape, toe foʻi i totonu o le talosaga ma tape le ala o le Wi-Fi i le kilikiina o le "Faʻatoaga le WiFi Hotspot".

O lenei metotia e faigofie i le faʻafefe, ae o loʻo i ai ni faʻailoga i totonu - o lenei talosaga, e pei o le PDANet, e le oi ai le faʻasalalau Lusia. I le faaopoopo atu i ai, o nisi o kamupani feaveaʻi e le faatagaina le faʻaaogaina o auala i lenei auala, o le mafuaʻaga lea e le mafai ai e le Initaneti ona galue. I le faʻaopoopoga, mo FoxFi, faʻapitoa foi mo le PDANet, o loʻo i ai se tapulaʻa i le taimi e faʻaaogaina ai le manatu.

I le Faleoloa Taaloga, o loʻo i ai isi talosaga mo le tufatufa atu o Initaneti e ala i le Wi-Fi mai le telefoni, ae o le toatele oi latou e galulue i le mataupu faavae e tasi pei o FoxFay, e faʻaaogaina igoa tutusa mo kulini ma mea.

Metotia 3: Meafaigaluega Faigaluega

Ina ia mafai ona tufatufa le Initaneti mai le telefoni, i nisi tulaga, e le mafai ona e faʻapipiʻi masini komepiuta, talu ai o loʻo faʻatinoina lenei mea i totonu o galuega a le Android. Faamolemole ia matau o le nofoaga ma le igoa o filifiliga o loo faamatalaina i lalo e mafai ona eseese i le eseese o ituaiga ata ma fomaʻi.

  1. Alu i "Faʻatonu" ma maua le filifiliga i le vaega o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga "Faʻasologa o le Modem ma le avanoa".

  2. I luga o isi masini, o lenei filifiliga e mafai ona i luga o le ala. "Faiga"-"Sili atu"-"Hot spot"poʻo "Fesootaiga"-"Vaevaega fesoʻotaiga ma fesoʻotaiga"-"Upega Wi-Fi".

  3. Matou te fiafia i le filifiliga "Nofoaga Avanoa Maualuga". Tapena i luga 1 le taimi.

    I luga o isi masini, e mafai ona taʻua o "Upega Wi-Fi", "Fatuina le Wi-Fi Hotspot", ma isi. Faitau le fesoasoani, ona faʻaaoga lea o le ki.

    I le faʻatalanoaga lapataiga, kiliki "Ioe".

    Afai e leai sau filifiliga, pe leai foi - atonu o le a le lagolagoina e lau version o Android le avanoa o le tufatufaina atu o le Initaneti.
  4. O le telefoni o le a faʻaaogaina i le telefoni feaveaʻi Wi-Fi. O le faʻasalalauga talafeagai o le a faʻaalia i le pusa o tulaga.

    I le faamalama o le nofoaga e mafai ai ona e vaʻavaʻai i faʻamatalaga pupuu, faʻapena foi ona e faamasani i le faʻamatalaga fesoʻotaiga (SSID) ma le upega tafailagi e faʻafesoʻotaʻi ai.

    Faʻailoa taua: o le tele o telefoni e faʻatagaina oe e suia uma le SSID ma le upu faʻamaoni, ma le ituaiga faʻamatalaga. Ae ui i lea, o nisi o gaosi (mo se faʻataʻitaʻiga, Samsung) e le mafai ona faia lenei mea i auala masani. Ia maitau foi o le faaletonu o le password e suia i taimi uma e te liliu ai i le avanoa avanoa.

  5. O le filifiliga o le fesoʻotaʻiina o se komepiuta i se tulaga faʻafeiloaʻi telefoni feaveaʻi e tutusa lelei ma le auala ma FoxFi. Aʻo le toe manaʻomia le ala o le uila, e mafai ona e faʻasao le tufatufaina atu o le Initaneti mai le telefoni, na o le faʻaogaina lea o le palota i le lisi "Faʻasologa o le Modem ma le avanoa" (poʻo lona tutusa tutusa i lau masini faapitoa).
  6. O lenei metotia e mafai ona sili ona lelei mo tagata e faʻaaogaina ona o nisi mafuaʻaga e le mafai pe leai foi le manaʻo e faʻapipiʻi se isi faʻasologa i luga oa latou masini. O le le lelei o lenei filifiliga, o le faʻaaogaina o tapulaʻa o loʻo taʻua i le FoxFay auala.

E pei ona e iloa, e leai se mea faigata. Ma le mea mulimuli, o se olaga laitiiti e oso ai - aua e te faanatinati e lafo i fafo pe faʻatau atu se telefoni poʻo se papa i luga o le Android: o se tasi o auala o loʻo taʻua i luga e mafai ona liua i le telefoni feaveaʻi.