Faʻapipiʻiina o le Windows 10 Tagata Faʻatulagaina (Update mo Designers)

Na faʻatuina atu e Microsoft se isi faʻalauiloa tele o Windows 10, (Update Designer, Creators Update, version 1703 fausia 15063) i le aso 5 o Aperila, 2017, ma le faʻalauiloa faʻafuaseʻi o le faʻamatalaga e ala i le Update Center o le a amata i le aso 11 o Aperila. E oo lava i le taimi nei, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻapipiʻi le version fou o le Windows 10 i le tele o auala, pe faʻatali mo le otometi le mauaina o le 1703 (atonu e ono vaiaso).

Faʻafou (Oketopa 2017): Afai e te fiafia i le Windows 10 version 1709, o loʻo i ai le faʻamatalaga faʻapipiʻi: E faʻapipiʻiina le Windows 10 Fall Creators Update.

O lenei tusiga o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga e uiga i le faʻaleleia i le Windows 10 Creators Update i le tulaga o le faʻapipiʻiina o se faʻafouga e faʻaaoga ai le aoga Fesoasoani Update, mai faʻamaumauga muamua ISO ma Via Update Center, nai lo uiga fou ma galuega.

  • Saunia e faʻapipiʻi le faʻamatalaga
  • Faʻapipiʻiina o le Faʻatulagaina o le Faʻatonuga i le Fesoasoani Muamua
  • Faʻatulaga e ala ile Windows 10 Faʻafou
  • Faʻafefea ona download ISO Windows 10 1703 Tagata Foafoaga Faʻafou ma faʻapipiʻi mai ai

Manatua: e faʻapipiʻi le faʻafouga i le faʻaaogaina o metotia ua uma ona faamatalaina, e tatau ona e maua se laisene laiseneina o le Windows 10 (e aofia ai se laisene numera, o se oloa oloa, e pei ona muamua i lenei mataupu e le o manaʻomia). Ia mautinoa foi o le vaeluaina o le disk e maua avanoa avanoa (20-30 GB).

Saunia e faʻapipiʻi le faʻamatalaga

Aʻo le i faʻauluina le Windows 10 Creators Update, atonu e talafeagai le faia o laasaga nei ina ia le maofa faafitauli e ono tulai mai ma le faʻafouga:

  1. Faʻatupulaia se masini komepiuta faʻatautaia USB i le taimi nei o le polokalama, lea e mafai foi ona faʻaaoga e avea o se Windows Recovery Recovery.
  2. Toe faʻaleleia avetaavale faʻaleleia.
  3. Fausia se faʻamaumauga o le Windows 10.
  4. Afai e mafai, ia sau se kopi o faʻamatalaga taua i luga o masini fafo poʻo i luga o se vavaega o le puʻupuʻu e leai se tino.
  5. Aveese faʻamalosi mai isi vaega-tolu aʻo leʻi maeʻa le faʻafouga (e tupu le faʻalavelave i le Initaneti ma isi pe a latou i ai i totonu o le polokalama i le taimi o le faʻafouga).
  6. Afai e mafai, ia faʻamalo le puʻe o faila e le manaʻomia (avanoa i luga o le faiga o le poloka o le disk e le sili atu pe a faʻaleleia) ma aveese polokalama e leʻi faʻaaoga mo se taimi umi.

Ma o se isi mea e sili atu ona taua: ia maitauina o le faʻapipiʻiina o se faʻafouga, aemaise lava i luga o se komepiuta masini komepiuta poʻo se komepiuta, e mafai ona faʻaaluina itula uumi (atonu e le o le 3 itula poo le 8-10 i nisi tulaga) - e te le tau faʻalavelaveina i le ki ole mana, ma amata pe afai e le fesoʻotaʻi le komepiuta i lima pe e te le o sauni e tuua e aunoa ma se komepiuta mo le afa aso.

Faʻafefea ona maua faʻafouina le faʻafouina (faʻaaoga le Fesoasoani Faʻafou)

E oo lava i luma o le faafouga, i luga o lana blog, na faalauiloaina e Microsoft o tagata e mananao e faaleleia a latou polokalama i le Windows 10 Creators Update ao lei amataina lona tufatufaina atu i le Update Center o le a mafai ona faia lenei mea e ala i le amataina o le faafouina e faaaoga ai le aoga faafou "(Manatu Faamaumua).

E amata mai i le aso 5 o Aperila, 2017, ua i ai le Update Assistant ile //www.microsoft.com/ru-ru/software-download/windows10/ i le "Update Now" button.

O le faagasologa o le faʻapipiʻiina o le Windows 10 Creators Update e faʻaaoga ai le Manatu Faʻafou:

  1. A maeʻa le faʻalauiloaina o le Manatu Faʻafou ma sailiili mo faʻamatalaga, o le a e vaʻai i se savali o loʻo talosagaina oe e faʻaleleia lau komepiuta i le taimi nei.
  2. O le isi laasaga o le siakiina o le fesoʻotaʻiga o lau tino ma le faʻafouina.
  3. A maeʻa lena, e tatau ona e faʻatali mo faila faila a le Windows 10 version 1703 e tatau ona sii mai.
  4. A maeʻa le download, o le a faʻamalosia oe e toe faʻafouina le komepiuta ('aua neʻi galo e teu lau galuega ao leʻi toe faʻafouina).
  5. A maeʻa ona toe faʻafouina, o le a amata loa le faʻafouina o le faagasologa, lea e toetoe lava a le manaʻomia ai lau auai, sei vagana ai le mea mulimuli, lea e te manaʻomia e filifili ai se tagata e faʻaaogaina, ona faʻaopoopoina lea o faʻamatalaga fou (I, toe iloiloina, tape uma).
  6. A maeʻa ona toe faʻafouina ma vaʻai i totonu, o le a umi se taimi e saunia ai le Windows 10 fou mo le amataga, ona e vaʻaia lea o se faamalama ma faafetai mo le faʻapipiʻiina o le faʻamatalaga.

O le mea moni (aafiaga faaletagata lava ia): o le faʻapipiʻiina o le Creators Update e faʻaaoga ai le fesoasoani fou na faia i luga o se masini faataitai e 5-tausaga le laititi (i3, 4 GB o RAM, 256 GB SSD). O le faagasologa atoa mai le amataga na ia 2-2.5 itula (ae o lenei, ou te mautinoa, o le SSD na faia le matafaioi, e mafai ona e faaluaina numera i le HDD pe lua ma sili atu). O taʻavale uma lava, e aofia ai faʻamatalaga patino, ma le faʻatulagaga atoa o loʻo galulue lelei.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le Faʻatulagaga a le Faiaoga, afai e lelei mea uma i luga o lau komepiuta po o le komepiuta ma e le manaʻomia ona e toe foʻi i tua, e mafai ona e faʻamamaina se aofaiga tele o le mokesi e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o le Disk Cleanup, see Faʻafefea ona Avea le Foliga o Windows.old, Faʻaaogaina o le Windows Cleanup Utility faaleleia le tulaga.

Faʻamatalaga mai le Windows 10 Update Center

O le faʻaaogaina o le Windows 10 Creators Updates e pei o se faʻamatalaga e ala i le Update Centre o le a amata mai i le aso 11 o Aperila, 2017. I lenei tulaga, e foliga mai, e pei o faʻamatalaga lata mai muamua, o le faagasologa o le a faʻaalu le taimi, ma e mafai e se tasi ona maua pe a maeʻa vaiaso ma masina pe a uma ona faʻatuina.

E tusa ai ma le Microsoft, i lenei tulaga, ae leʻi leva ona tuʻuina le faʻafouga, o le a e vaʻai i se faamalama ma se fautuaga e faʻasoa faʻamaumauga patino a le tagata lava ia (e leai ni faʻaaliga i le gagana Rusia).

Faʻasalalau e faʻatagaina ai oe e mafai ma faʻamalo:

  • Tuʻuina
  • Tautinoga o le tautala
  • Tuuina Atu o Faʻamatalaga Faʻamatalaga i Microsoft
  • Fautuaga e faavae i luga o faʻamatalaga faʻamaonia
  • Faasalalauga talafeagai - i le faʻamatalaga o le aitema, "Faataga talosaga e faʻaaoga lau ID faʻailoa mo faasalalauga sili atu ona fiafia." Ie o le tapeina o se aitema o le a le tapeina le faasalalauga; o le a le amanaia ai mea e te fiafia i ai ma faʻamatalaga na aoina.

E tusa ai ma le faʻamatalaga, o le faʻapipiʻiina o le faʻamatalaga e le amata loa pe a maeʻa ona puipuia faʻamaumauga patino, ae a mavae sina taimi (atonu o itula poʻo aso).

Faʻapipiʻiina o le Creative Windows 10 Creators Faʻafouina faʻaaogaina se ata ISO

E pei o faʻamatalaga lata mai, o le faʻaogaina o le Windows 10 version 1703 o loʻo maua e faʻaaoga ai se ata ISO mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft.

O le faʻatulagaga i lenei mataupu o le a mafai i auala e lua:

  1. Tuʻaina le ata ISO i totonu o le polokalama ma faʻagasolo le setup.exe mai le ata faʻapipiʻiina.
  2. Fausiaina o se taavale faʻataʻavalevale, faʻanofoina o se komepiuta poʻo se komepiuta mai le fale ma se faʻapipiʻi mama o le Windows 10 "Update mo Designers". (silasila i le kilivaina o le taʻavale a le Windows 10).

E faʻapefea ona downloadina ISO Windows 10 Creators Update (faʻamatalaga 1703, fausia 15063)

E faaopoopo atu i le faafouina o le Update Assistant poʻo le Windows 10 Update Center, e mafai ona e siiina le ata muamua o le Windows 10 image o le 1703 Creators Update, ma e mafai ona e faʻaogaina auala tutusa e pei ona faʻamatalaina muamua: Faʻapefea ona download le Windows 10 ISO mai le 'upega tafaʻilagi a le Microsoft .

E tusa o le afiafi o Aperila 5, 2017:

  • A e faʻatauina se ata ISO i le faʻaaogaina o le Media Creation Tool, o le telefoni 1703 e otometi lava ona utaina.
  • Pe a sii mai le lona lua o metotia o loʻo faʻamatalaina i faatonuga o loʻo i luga, e mafai ona e filifili i le va o le 1703 Creators Update ma le 1607 Faʻafouina o le Faʻamanatuga.

E pei ona iai i le taimi muamua, mo le faʻapipiina mama o le masini i luga o le komepiuta lava lea na faʻatautaia ai le Windows 10 laiseneina, e le manaʻomia ona e ulu i le kenera oloa (kiliki "E leai sau 'oloa" i le taimi e faʻatulagaina ai), o le a amata faʻafuaseʻi pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti patino).

I le faaiuga

A maeʻa le faʻamalolo aloaia o le Windows 10 Creators Updates, o le a toe faʻasalalau le tusiga o tala fou i luga o fou fou i le remontka.pro. E le gata i lea, ua fuafuaina e faasolosolo faasolosolo malie ma faʻalauiloa le tusi lesona o lo oi ai nei mo le Windows 10, ona o nisi o vaega o le polokalama (o le i ai o pule, faatulagaga, faʻatulagaga faʻapipiʻi, ma isi) ua suia.

Afai ei ai le au faitau e le aunoa, ma i latou e faitau i lenei palakalafa ma o loʻo taʻitaʻia i aʻu tusiga, o loʻo i ai laʻu talosaga mo i latou: o le matauina i nisi o aʻu faʻamatalaga ua leva ona lolomiina o loʻo i ai feteenaiga ma le auala e faia ai lenei mea i le lomia faʻasalalau, faamolemole tusi e uiga i feeseeseaiga i faʻamatalaga mo nisi faʻamatalaga lata mai o meafaitino.