Opera Browser: Faʻasalaina le Malupuipuiga Malupuipuia

Vaevaega kata vitio ma le maualuga o le faʻatusatusa faʻatusatusa i mea faʻapitoa e manaʻomia ona faʻapipiʻi avetaavale mo galuega soʻo. A le o lea, o le tagata faʻaaoga e le mafai ona faʻaaogaina uma le lelei na ofoina atu e le ata puʻe ua faʻapipiʻiina i le PC. O le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta e le faigata, ma o tagata taʻitasi e faʻaogaina le Radeon HD 6700 Series o le a mafai ona faia lenei mea i se tasi o mea e lima.

Faʻamau le avetaʻavale mo le Radeon HD 6700 Series

O le 6700 series card card sa faʻasao mai i se taimi umi talu ai, mo lenei mafuaaga, e ono le maua e le tagata faʻaoga faʻamatalaga. Ae ui i lea, o le manaoga e faʻapipiʻi le avetaʻavale e tulaʻi i le mataupu o le toe faʻaofiina o le Windows poʻo le masini komepiuta mo le kata vitio. Fai le galuega i lalo o le malosi o tagata taʻitasi taʻitasi, ona tatou mafaufau lea i auala avanoa mo lenei mea.

Metotia 1: Itulau Lagolago AMD

O le auala pito sili ona faigofie ma saogalemu e maua ai le avetaavale fou mo le Radeon HD 6700 Series o le faʻaaogaina lea o le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani. O loʻo i ai se itulau lagolago e tuʻuina atu ai le polokalama fou mo au lava masini.

Alu i le 'upega tafaʻilagi AMD aloaia

  1. Faaaoga le fesoʻotaʻiga i luga e alu ai i le itulau lagolago ma ave avetaʻavale mo AMD Radeon. Suʻe se poloka "Filifiliga o le avetaavale aʻoga" ma mulimuli i le faʻataʻitaʻiga e tusa ai ma au faʻamatalaga:
    • Laasaga 1: Papamaʻa ata;
    • Laasaga 2: Radeon hd series;
    • Laasaga 3: Radeon HD 6xxx Series PCIe;
    • Laasaga 4: Auʻaunaga faʻapitoa faʻatasi ma le bit.

    A maeʻa ona faʻamautinoa ua saʻo lelei uma laufanua, kiliki i luga FAAALIA TALI.

  2. O le a tatala se itulau fou lea e tatau ona e mautinoa ai o le kata vitio o loʻo i totonu o le lisi o tagata lagolago. Manatua e siaki ma lagolagoina le polokalama faʻaogaina. Lalo mai le lisi o polokalama faʻapipiʻi, filifili ma amata download mai le faila. "Faʻaaogaina o Polokalame Faʻapitoa a Catalyst".
  3. A maeʻa le download, faʻataʻitaʻi le faʻapipiʻi. Lenei e mafai ona e suia le ala faʻapipiʻi poʻo le lafoaia o se faaletonu e ala i le kiliki i luga "Faʻamau".
  4. Le amataga o le faagasologa amata, faatalitali mo le maeʻa.
  5. I le pulega o le Catalist Manager, pe a manaʻomia, sui le gagana faʻapipiʻi poʻo le kiliki vave "Lisi".
  6. O le isi faʻamalama o le a faʻamalosia ai oe e suia le suʻega faʻapipiʻi avetaavale

    I le taimi lava lea e musuia ai le tagata faʻaaoga e filifili le ituaiga o faʻapipiʻiina "Anapogi" a le "Custom". O le filifiliga muamua e fautuaina i le tele o tulaga, o le lona lua - i le tulaga o faʻafitauli i le faʻaaogaina o se tasi poʻo ni vaega. Afai e te filifilia se faʻavavega vave, alu saʻo i le isi laasaga. A faʻaosofia le faʻatulagaina o aganuʻu e faʻapipiʻi pe, i se isi itu, aua neʻi faʻaeʻeina vaega nei:

    • AMD faʻaalia le avetaʻavale;
    • HDMI leo faʻaleleia;
    • AMD Catalyst Control Center;
    • Faʻatonuina le Faʻatonuina o le AMD (e le mafai ona e faʻaaogaina lona faʻatulagaga).

  7. I le filifilia o le ituaiga faʻapipiʻi, kiliki "Lisi", o se taunuuga, o le a amataina le auiliiliga o le auiliiliga.

    Pe a faʻapipiʻi "Custom" I se faaopoopoga, o le ae manaomia le siakiina o mea e le manaomia, ona filifili ai lea "Lisi".

  8. I le faamalama ma le maliega laisene, talia ona tuutuuga.
  9. O le faʻatulagaina o le avetaavale ma polokalame faaopoopo e amata, lea o le a moli ai le tele o taimi. A maeʻa, toe amata.

O lenei faʻatulagaga faʻapipiʻi e faamalieina ai manaʻoga o le tele o tagata faʻaaoga, ae i nisi tulaga atonu e manaʻomia se isi mea.

Metotia 2: AMD Fale Faʻatau

O se auala talitutusa e faʻapipiʻi ai se avetaʻavale i se PC o le faʻaogaina lea o le aoga na ofoina mai e le AMDD i ona tagata faʻaogaina. O le faʻagasologa o le faagasologa e toetoe lava leai se eseesega mai mea na talanoaina i le Metotia 1, o le eseesega e naʻo totonu lava o laasaga amata.

Alu i le 'upega tafaʻilagi AMD aloaia

  1. Alu i le itulau o le download mo le polokalama faʻatautaia a le polokalama AMD. I le vaega "Faʻaalia ma faʻapipiʻi le avetaavale" ei ai se faamau "Download"lea e tatau ona e kiliki e teu ai le polokalama.
  2. A maeʻa le faʻatupeina o le faʻapipiʻi, sui le auala e le ofi ai ma le ki "Suʻesuʻe" pe vave ona kiliki "Faʻamau".
  3. Faatali mo le faagasologa ia maeʻa.
  4. I tuutuuga o le maliega laisene, kiliki "Talia ma faʻapipiʻi". E seti se siaki e pei ona manaʻo ai le tagata faʻaaoga.
  5. O le polokalama o le a matala, mulimuli ane o le a faʻaaogaina le tagata faʻaaoga "Faʻaalia le faʻapipiʻiina" poʻo "Faʻatulagaga faʻapitonuʻu". Filifili le mea e manaʻomia i le faʻaaogaina o faamatalaga mai le laasaga 6 o le metotia muamua.
  6. A maeʻa le faʻatinoina o le faʻatonuga, saunia ma faʻapipiʻi le avetaʻavale. O lenei mea o le a fesoasoani ia te oe i laasaga 6-9, lea na faamatalaina i le Metotia 1. O le faasologa o le a ese si eseese ona o le mea moni ua uma ona e filifilia le ituaiga o mea faapipiʻi. Ae ui i lea, o manua totoe o le a tutusa lelei.

O lenei filifiliga e talitutusa lava ma le taimi ua tuanai, naʻo oe e tatau ona e filifili po o le fea e sili atu ona talafeagai mo oe lava.

Metotia 3: Polokalama Faaopoopo

Polokalama e faʻapitoa i le faʻatulagaina o avetaʻavale i luga o se PC e suitulaga i auala muamua e lua. I le avea ai o se tulafono, latou te faʻapipiʻi ma / poʻo le faʻafouina le polokalame mo vaega uma o komepiuta i le taimi, lea e sili ona talafeagai pe a uma ona toe faʻaleleia le faiga faʻaoga. Ae ui i lea, e masani ona mafai ona faʻaaogaina se mea faʻapipiʻi (i lenei tulaga mo se kata vitio), pe a iai se manaʻoga.

Faitau atili: Polokalame mo le faʻapipiʻiina ma le faʻafouina o avetaavale.

O le AvetaavalePack Solution o le polokalame sili ona lelei. Ua tuʻuina atu i ai se masini komepiuta masini komepiuta ma e faigofie ona faʻaaogaina. E matua faigofie lava le faamasani i le mataupu faavae o lona taotoga ma faʻaeʻe / faʻafouina le avetaʻavale mo le AMD Radeon HD 6700 Series, na o le mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina o le DriverPack Solution.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le DriverPack Solution

Metotia 4: Faʻaaoga ID ID

O mea uma e maua i totonu o le komipiuta ei ai lana lava ID. E tulaga ese ma mafai ai e oe ona maua ma iloa le masini, e tusa lava pe le o amanaiaina e le polokalama. I le faʻaaogaina, e mafai ona e siiina le avetaavale mai punaoa faatuatuaina, mataituina le tulaga ma le bit o le OS. Mo se AMD Radeon HD 6700 Series, o lenei ID e faapenei:

PCI VEN_1002 & DEV_673E

Auala e fuafua ai le ID ID ma faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le avetaavale e faitau atili auiliiliga i totonu o a tatou tusitusiga eseese:

Faitau atili: Faʻapefea ona maua se avetaʻavale e ID

Metotia 5: Faʻasinomaga Windows Tools

O lenei metotia e seasea faʻaaogaina, ae e mafai ona fesoasoani i nisi tulaga - e sili atu le vave ma toetoe lava o galuega uma mo le tagata e faʻaaogaina. Faitau atili pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le HD 6700 Series, e mafai ona e faʻafesootai i lalo.

Faitau atili: Faʻapipiʻi le avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega faʻapitoa a Windows

Matou te faʻamavaeina auala e 5 e faʻapipiʻi ai avetaʻavale mo le kata vitio Radeon HD 6700 Series mai le kamupanī AMD. E oʻo lava i le leai o faila talafeagai i luga o le nofoaga aloaia (ma i le aluga o taimi, e mafai ona mou ese atu le masini mo masini faʻapipiʻi), e mafai ona e faʻaaoga isi punaoa i se nofoaga saogalemu.