O ou manaʻomia se faila faila i SSD

MKV ma le AVI o pusa faasalalauga lauiloa, lea e aofia ai faʻamaumauga autu mo le toe faia o le vitio. O tagata taʻalo komepiuta komepiuta ma tagata taʻalo i le fale latou te lagolagoina le galuega faʻatasi ma faʻalapotopotoga uma e lua. Ae na o ni nai tausaga talu ai, na o tagata taʻitoʻatasi o le fale e mafai ona galulue faatasi ma le MKV. O le mea lea, mo tagata o loʻo faʻaaoga pea, o le mataupu o le liua MKV i le AVI e talafeagai.

Vaai foi: Software e faaliliu ai vitio

Liua o filifiliga

O metotia uma mo le liua o nei faʻatulagaga e mafai ona vaevaeina i ni vaega autu se lua: o le faʻaaogaina o polokalama liliu mai ma le faʻaogaina o auaunaga i le initaneti mo le liliu mai. Aemaise lava, i lenei tusiga o le a tatou talanoa pe faʻapefea ona faʻaaoga tonu ia polokalama.

Metotia 1: Xilisoft Video Converter

O se talosaga lauiloa mo le suia o le vitio i le tele o faatulagaga, e aofia ai le MKV i le faaliliuina o AVI, o le Xilisoft Video Converter.

  1. Faʻamatalaga Xilisoft Video Converter. Ina ia faaopoopo se faila e fai, kiliki "Faaopoopo" i luga o le pa luga.
  2. O le faʻaopopoina o le vitio vitio ua tatala. Faʻasaga i le nofoaga o loʻo i ai le vitio i le MKV format, filifili ma kiliki "Tatala".
  3. O loʻo i ai se faʻatinoga mo le faʻauluina o faʻamatalaga. A maea lona maeʻa, o le igoa o le faila faaopoopo o le a faʻaalia i le window XylIsoft Video Converter.
  4. O lea e tatau ona e faʻamaʻoti mai le faatulagaga o le a faia ai le liua. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le fanua "Faʻamatalaga"lalo ifo. I le lisi o loʻo tatala, faʻafefea i le lisi "Faiga Faʻavae Multimedia". I le itu tauagavale o le lisi, filifili "AVI". Ona i le itu taumatau, filifili se tasi o filifiliga mo lenei faatulagaga. O le faigofie o latou e valaʻau "AVI".
  5. A uma ona filifilia le faʻailoga, e mafai ona e suia le pusa mo le taunuʻuga o le vitio ua liua. I le lē mafai, o le tusi lenei e faapitoa lava le filifilia lea ua faʻamalamalamaina e le polokalame. O le tuatusi e mafai ona vaaia i totonu o le fanua. "Tofiga". Afai mo nisi mafuaaga e le fetaui ma oe, ona e lolomiina lea "Iloilo ...".
  6. O le matala o le lisi o le faasologa o le mea e tamoe. E tatau ona e alu i le pusa lea e tatau ona faʻasaoina ai le meafaitino. Kiliki "Filifili le Faila".
  7. E mafai foi ona e faia ni faʻaopoopoga faʻaopoopo i le itu sao o le faamalama i totonu o le kulupu "Faʻamatalaga". Iinei e mafai ona e suia le igoa ole faila mulimuli, telefoni ata, leo ma le vitio. Ae o le suia o le igoa ua faaigoaina e le o se faatagaga.
  8. A uma ona faia uma nei tulaga, e mafai ona e alu tuusaʻo atu i le amataga o le faʻagaiga o le liua. E mafai ona faia lenei mea i le tele o auala. Muamua, e mafai ona e vaʻai le igoa o loʻo manaʻomia poʻo ni igoa i totonu o le lisi i le faamalama o polokalama ma kiliki "Amata" luga o le laulau.

    E mafai foi ona e kiliki i le lisi o le vitio i le lisi ma le kiliki saʻo (kiliki)PKM) ma i le lisi e tatala, filifili "Mea na filifilia (s) filifilia" pe na o le lolomiina o le ki U5.

  9. Soo se tasi o nei taga e amataina ai le MKV i le suiga o le AVI. E mafai ona e vaʻaia lona alualu i luma ma le fesoasoani o se faʻamaufaʻailoga taʻitasi i le fanua "Tulaga", o loʻo faʻaalia i le pasene.
  10. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, faʻafeagai ma le igoa o le vitio i le fanua "Tulaga" ua aliali mai se lanu meamata.
  11. Ina ia alu tuusao i le iuga i le saʻo o le fanua "Tofiga" kiliki "Tatala".
  12. Windows Explorer tatala saʻo i le nofoaga o le mea na liua i le AVI format. E mafai ona e mauaina o ia iina e faia nisi gaioiga faʻatasi ma ia (matamata, faʻataʻitaʻaiga, ma isi).

O le le lelei o lenei metotia o le Xilisoft Video Converter e le o faʻamaʻoti atoa ma totogi le oloa.

Metotia 2: Faʻafouina

O le isi polokalama faʻapipiʻi e mafai ona liua MKV i le AVI o se tagata liliu mai e leai se totogi.

  1. Muamua lava, lafoaia Convertilla. Ina ia tatalaina le faila MKV e manaʻomia ona liua, e mafai ona e tosoina mai Faʻafoe i le faamalama liliu. A o faagasolo lenei faiga, e tatau ona lolomi le faamaumatau o le kulimi taumatau.

    Ae o loʻo i ai metotia e faʻaopoopo ai le faʻapogai ma le faʻalauiloaina o le faamalama matala. Kiliki le ki "Tatala" i le taumatau o le tusiga "Tatala pe toso le faila vitio iinei".

    O i latou e faʻaaogaina le manipulations e ala i le lisi e mafai ona kiliki i le faasologa o le lisi "File" ma isi "Tatala".

  2. Ua amata le faamalama. "Filifili Faiga Vitio". Faʻasaga i le nofoaga o loʻo i ai le mea faitino ma le faʻaopoopoga MKV. Fai se filifiliga, lolomi "Tatala".
  3. O le ala i le vitio ua filifilia o loʻo faʻaalia i totonu o le fanua "File e faaliliu". O lenei i le lisi "Faatulaga" Liliu mai e tatau ona matou faia nisi manipisi. I totonu o le fanua "Faatulaga" filifili le tau aoga mai le lisi ua uma ona tatalaina "AVI".

    O le lē mafai ona fai, o le vitio ua faʻatautaia o loʻo teuina i le nofoaga e tasi o le punavai. E mafai ona e vaʻai i le ala e teu ai i le pito i lalo o le atinaʻe o Convertila i le fanua "File". Afai e le faamalieina oe, ona kiliki lea o le ata o loʻo i ai otootoga o se pusa i le agavale o lenei fanua.

  4. O le faamalama mo le filifilia o se lisi e tatala. Alu i totonu le vaega o le lelea i le mea e te manao e auina atu ai le vitio liliu mai pe a uma ona liliu. Ona kiliki lea "Tatala".
  5. E mafai foi ona e faia ni faʻaopoopo faʻaopoopo. Ia, faʻamaonia le lelei o le vitio ma le tele. Afai e te le masani lelei i nei manatu, ona e le mafai ona e paʻi atu i nei tulaga. Afai e te manaʻo e fai ni suiga, ona fai lea i le fanua "Tulaga lelei" mai le lisi pa'ū, suia le tau "Uluai" i luga "Isi". O le a iai se tulaga lelei, i le itu tauagavale o le pito i lalo o le tulaga, ma luga o le itu taumatau - le maualuga. Faʻaaogaina o le kiore, uu le faamaumatau agavale, faʻagasolo le faasee i le maualuga o le lelei lea e manatu e talia e ia lava.

    E taua le maitauina o maualuga atu le maualuga e te filifilia, o le sili atu lea o le ata i le vitio ua liua, ae i le taimi lava e tasi, o le sili atu foi lea o le failaina le faila mulimuli, ma o le taimi o le liua o le a faateleina.

  6. O le isi avanoa e filifili ai o le ata tele lea. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le fanua "Tele". Mai le lisi e amataina, suia le tau "Uluai" i le telē o le faʻatusa lapoa e te manatu e talafeagai.
  7. A uma ona faia uma tulaga talafeagai, kiliki "Liliu mai".
  8. O le faagasologa o le faaliliuina o vitio mai MKV i le AVI e amata. E mafai ona e mataituina le alualu i luma o lenei faagasologa ma le fesoasoani o se faailoilo mata. Alualu i luma o loʻo faʻaalia foi i pasene.
  9. A maeʻa le liua, o le savali "O le liua ua maeʻa". Ina ia alu i le mea ua liua, kiliki le ata i le ituaiga o le lisi i le taumatau o le fanua. "File".
  10. Amata Explorer i le nofoaga lea na liua ai le vitio i le AVI. I le taimi nei, e mafai ona e matamata, aveese pe faʻasaʻoina i isi tusi talosaga.

Metotia 3: Hamster Free Video Converter

O se isi mea faʻapipiʻi e leai se totogi e faaliliuina ai faila MKV i le AVI o le Hamster Free Video Converter.

  1. Tatalo le Hamster Free Video Converter. E mafai ona e faʻaopoopo se faila vitio mo le gaioiga, pei o faʻataʻitaʻiga ma Convertila, e ala i le toso mai mai Faʻafoe i le faamalama o le liliu.

    Afai e te manaʻo e faʻaopopo e ala i le matala tatala, ona kiliki lea "Faaopoopo Failautusi".

  2. I le faʻaaogaina o meafaigaluega o lenei faamalama, alu i le nofoaga o loʻo i ai le MKV taulaʻi, maka ma lolomi "Tatala".
  3. O le igoa o le oloa faaulufaleina mai o le a aliali mai i le Vitio Free Video Converter. Faasolo i lalo "Lisi".
  4. O se faamalama mo le tofiaina o faatulagaga ma masini e amataina. Alu saʻo atu i le pito i lalo o ata i lenei faamalama - "Formats ma masini". Kiliki i le logo logo "AVI". O ia o le mea muamua i totonu o le poloka poloka.
  5. O le eria e tatalaina i isi faatulagaga. O iinei e mafai ona e faʻamaonia ai mea nei:
    • Televise ata;
    • Maualuga;
    • Vitio Taofia;
    • Fua faʻatatau;
    • Ata o ata;
    • Taimi o feoaiga;
    • Faʻamaumauga o le leo (laina, codec, bit rate, sample sample).

    Ae peitai, afai e te le feagai ma ni galuega faʻapitoa, ona e le manaʻomia lea ona e faʻalavelave i nei tulaga, ma tuʻuina atu e pei ona i ai. E tusa lava pe na e faia ni suiga i tulaga maualuga pe leai foi, e amata ai le liua, kiliki le ki "Liliu mai".

  6. Amata "Suʻe Failautusi". Faatasi ai, e tatau ona e alu i le mea e tu ai le pusa lea o le a e auina atu ai le vitio liliu mai, ona filifili lea o le faila. Faasolo i lalo "Lelei".
  7. O le faagasologa o le liua e amata otometi. E mafai ona vaaia ia tulaga i le tulaga o le alualu i luma o loʻo faʻaalia i le pasene.
  8. A maeʻa le faagasologa o le liua, o le a faʻaalia se savali i le mata o le Free Video Converter, ma faʻaali atu ia te oe lenei mea. Ina ia tatalaina le nofoaga o loʻo tuʻu ai le video AVI liliu, kiliki "Faʻasalalau avanoa".
  9. Explorer lele i le tusi o loʻo i ai le mea o loʻo i luga.

Metotia 4: Soo se Vitio Vitio

O le isi talosaga e mafai ona faia le galuega o loʻo faʻatulagaina i lenei tusiga o soʻo se Video Converter, ua tuʻuina atu o se totogi totogi faʻatasi ma galuega faʻatino, ma e leai se totogi, ae o mea uma e tatau ai mo le liua tele o le vitio.

  1. Taumafai le faʻalauiloaina o le Ani Video Converter. Faʻaopoopo MKV mo le gaosiga e mafai ona avea ma nai faʻataʻitaʻiga. Muamua, o loʻo i ai le avanoa e toso mai ai Faʻafoe mea faitino i totonu o le Vitio Vitio Vitio.

    I le isi itu, e mafai ona e kiliki "Faʻaopoopo pe toso faila" i le ogatotonu o le faamalama pe fai se kiliki "Faaopoopo le Ata Vitio".

  2. Ona amata loa lea o le faamalama o le vitio. Faʻasaga i le mea o loʻo iai le MKV. Faailoga lenei mea, lolomi "Tatala".
  3. O le igoa o le vitio filifilia o le a faʻaalia i le mata o Ani Video Converter. A uma ona tuʻuina se kilipa, e tatau ona e faʻamaonia le faʻavae o le liua. E mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai le fanua "Filifili se talaaga otooto"tu i le itu agavale o le faamau "Liliu mai!". Kiliki lenei matata.
  4. Ua amataina se lisi tele o faatulagaga ma masini. Ina ia vave maua le tulaga manaomia i totonu, filifili le ata i le itu tauagavale o le lisi. "Ata Vitio" i le tulaga o se ata tifaga vitio. I lenei auala o le ae vave alu i le poloka. "Ata Vitio". Faailoga le tulaga i le lisi "Faʻasinomaga AVI Ataata (* .avi)".
  5. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e sui nisi o tulaga le liua o le liua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uluai ata na liua o loʻo faʻaalia i se isi tusi. "Soo se Vitio Vitio". Mo le totoe o le tusi o faʻamaumauga, kiliki i luga "Faʻatulagaina Autu". O se vaega o faatulagaga faavae e tatalaina. Tetee faʻafeagai "Faʻamaumauga Faʻatino" Kiliki i luga o le ata i foliga o se tusi faʻasologa.
  6. Tatala "Suʻe Failautusi". Faʻamanino le nofoaga e te manaʻo e auina atu le vitio. Faasolo i lalo "Lelei".
  7. Afai e manaʻomia, i le poloka poloka "Ata Vitio" ma "Filifiliga Audio" E mafai ona e suia le codecs, le fua o le fua, le faʻavasegaina o le taʻaloga ma le telefoni. Ae naʻo oe e manaʻomia le faia o nei tulaga pe afai o iai sau sini e maua se faila AVI e alu ese ma faʻamaumauga patino ua faʻamaonia. I le tele o tulaga, e le manaʻomia ona paʻiina nei tulaga.
  8. Ua faatulaga seti manaʻomia, lolomi "Liliu mai!".
  9. O le faagasologa o le liliu mai e amata, o le alualu i luma e mafai ona vaaia i le taimi lava e tasi i le pasene o tau ma faatasi ai ma le fesoasoani a se faailo mata.
  10. O le taimi lava e maeʻa ai le liua, o le a tatalaina loa se faamalama. Faʻafoe i le tusi faʻasologa o loʻo tuʻuina ai le mea faitino i le AVI format.

Lesona: Faʻafefea ona liua se vitio i se isi faatulagaga

Metotia 5: Faʻatulagaina le Faletusi

Matou te faaiuina la matou iloiloga o metotia mo le faaliliuina o le MKV i le AVI faatasi ai ma se faʻamatalaga o lenei faiga i le Polokalama Faʻatulagaga Faʻatulagaga.

  1. A maeʻa le lafoaia o Faʻamatalaga Faʻamatalaga, kiliki le ki. "AVI".
  2. Ua faalauiloaina le faamalama o faatulagaga mo le faaliliuina i le AVI format. Afai e te manaʻo e faʻamautinoa tuʻusaʻoga faʻamuamua, ona kiliki lea o le ki. "Customize".
  3. Ua i ai se faamalama tulaga maualuga. O iinei, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e suia le telefoni ma le telefoni vitio, televise, tele le fuataga ma sili atu. A maeʻa suiga, pe a tatau ai, kiliki "Lelei".
  4. Toe foʻi atu i le matala o le AVI faʻapipiʻi, ina ia faʻamautinoa ai le punavai, kiliki "Faaopoopo le File".
  5. I luga o le komepi, ia maua le mea MKV e te manaʻo e suia, faʻapipiʻi ma kiliki "Tatala".
  6. O le igoa o le vitio e aliali i le faamalama o le faatulagaga. E le mafai, o le faila liliu mai o le a lafoina i se tusi faʻapitoa. "Faigaluega". Afai e te manaʻomia le fesuiaiga o le lisi o le mea o le a lafoina pe a uma le gaioiga, ona kiliki lea o le fanua "Foli Mulimuli" i le pito i lalo o le faamalama. Mai le lisi e aliali, filifili "Faʻaopoopo le faila ...".
  7. O le matala o le vaaiga o le lisi. Faʻamatala le lisi o le lisi ma kiliki "Lelei".
  8. O lenei e mafai ona e amataina le faagasologa o le liua. Ina ia faia lenei mea, tataʻi "Lelei" i le faamalama o le faatulagaga.
  9. Toe foʻi atu i le faamalama o polokalama autu, filifili le igoa o le galuega na faia ei matou ma kiliki "Amata".
  10. Liua amata. O le alualu i luma o le faʻaalia o le pasene.
  11. A maeʻa, i totonu o le fanua "Tulaga" o se tau o le a faʻaalia i tafatafa o le igoa o le galuega "Fai".
  12. Ina ia alu i le faila o le faila, kiliki i le igoa o le galuega. PKM. I le lisi autu, filifili "Faʻasalalau matala mamao".
  13. I totonu Explorer O le tusi o loʻo i ai le vitio liliu mai o le a tatalaina.

Ua tatou mafaufau mamao mai filifiliga uma mo le faaliliuina o vitio MKV i le AVI format, talu ai o loo i ai le faitau selau, atonu o le selau, o tagata liliu mai vitio o lagolagoina lenei liua liliu. I le taimi lava e tasi, sa matou taumafai e faʻamatalaina le faʻamatalaga o tusi sili ona lauiloa o loʻo faʻatinoina lenei galuega, mai le faigofie (Convertila) i le malosi faʻatasi (Xilisoft Video Converter ma le Faʻatulagaga Faʻatausaga). O le mea lea, o le tagata faʻaaoga, e fuafua i le loloto o le galuega, o le a mafai ona filifili se filifiliga liua taliaina mo ia lava, filifilia le polokalama e sili ona fetaui mo faamoemoega patino.