Fofoina o le faafitauli i le vaʻavaʻai ata i le Yandex Browser

Faʻaliliuga mai le tasi numera telefoni i le isi e manaʻomia ai faʻatusatusaga faʻatematika faʻapitoa ma se malamalamaga faʻavae i le fausaga o se polokalama faapitoa. Mo le faigofie ma faʻafaigofie, ua atiaʻe nei auaunaga faʻapitoa i luga o le initaneti, pe a faʻapipiʻiina le faaliliuga.

Liuaina o se fuainumera mai le decimal i le hexadecimal

I le taimi nei o loʻo i ai le tele o fesoʻotaʻiga i luga o le initaneti ma fuainumera i luga o le initaneti e faʻafaigofie le faagasologa o le faaliliuga O aso nei matou te tilotilo i nofoaga sili ona lauiloa, taulaʻi atu i mea lelei ma mea le lelei.

Metotia 1: Math Semestr

Math Semestr ua faaliliuina atoatoa i le gagana Rusia. E naʻo le tagata e faaaogaina e ulufale i le numera manaʻomia, faʻamaonia le numera numera ma filifili po o le a le polokalama o le a faʻafeiloaʻi i. O le 'upega tafaʻilagi e aofia ai faʻamatalaga faʻamatalaga, i se faaopoopoga, o nisi o filifiliga e faʻapipiʻiina ai ni faʻamatalaga i le faʻatulagaga * .doc.

O foliga o lenei tautua e aofia ai le mafai ona faʻaoga numera ma se paʻu.

Alu i le Math Semestr site

  1. Alu i le lisi "Faʻamaumauga ile Initaneti".
  2. I totonu o le fanua "Numera" ulufale i le numera e tatau ona faaliliuina.
  3. I le eria "Faaliliuga mai" filifili "10"e tutusa ma le numera numera numera.
  4. Mai le lisi "Faaliliu i" filifili "16".
  5. Afai e faʻaaoga se numera vaevaega, matou te faʻaalia le numera o numera i tua atu o le numera.
  6. Tulei le ki "Foia".

O le a mafai ona fofoina le galuega, o le a faʻaaogaina e le tagata faʻapitoa i se auala puupuu o fofo, lea o le a mafai ai ona malamalama i le mea na maua ai le numera mulimuli. Faamolemole ia maitauina, mo se fofo faamanuiaina, e manaʻomia le faʻasaʻoina o tagata faʻatau.

Metotia 2: Planetcalc

O se tautua lauiloa lea e mafai ai e oe ona faʻafeiloaʻi se numera mai le tasi numera polokalama i le isi i sekone. O faʻamanuiaga e mafai ona mafua mai i se faʻaoga faigofie ma faauo.

O le calculator e le iloa pe faʻapefea ona galue i numera ninii, ae mo le faigofie faʻatusatusaga o ana galuega e lava tele.

Alu i le uepisaite o le Planetcalc

  1. Ulufale le numera manaʻomia i le fanua "Uluai".
  2. Filifili le faiga o le numera muamua.
  3. Filifili le faavae ma numera numera mo le taunuʻuga.
  4. Tulei le ki "Faʻamau".
  5. O le iʻuga o le a tulaʻi mai i le fanua. "Numera faaliliuina".

E le pei o isi auaunaga talitutusa, e leai se faʻamatalaga o le fofo i lenei mea, o lea o le a iai ni faafitauli i le tagata e le o malamalama i lenei mataupu pe o fea e sau mai ai.

Metotia 3: Matworld

"O le Lalolagi o Matematika" o se punaoa gafatia e mafai ai ona e faia le tele o fuamatika i le initaneti. E le gata i lea, e mafai e le saite ona tuʻuina numera decimal i le numera numera o le hexadecimal. Matworld o loʻo tuʻuina atu auʻiliʻili faʻamatalaga faʻamatalaga o le a fesoasoani e malamalama ai i faʻatusatusaga. O le tino e mafai ona galue i numera o vaega.

Alu i le uepisaite Matworld

  1. Ulufale le numera numera manaʻomia i le eria "Numera muamua".
  2. Filifili le numera numera amata mai le lisi o le pa'ū.
  3. Filifili le numera numera lea e te manaʻo e faia se faaliliuga.
  4. Ulufale i le numera o nofoaga taʻitasi mo vaega taua.
  5. Toto "Faaliliu"i le eria "Maualuga" le numera tatou te manaʻomia e aliali mai.

O le fuafuaina e faia i sekone.

Matou te iloiloina nofoaga sili ona lauiloa mo le faaliliuina mai le decimal i le hexadecimal. O auaunaga uma e galue i luga o le mataupu faavae lava e tasi, o lea e faigofie ai ona malamalama i ai.