Aisea e sili atu ai le lelei o le initaneti nai lo le faafouina o Windows

I se tasi o faatonuga talu ai, na ou tusia ai pe faapefea ona fai se faamamaina o le Windows 8, ma taʻu i le taimi lava e tasi o le a ou le toe faʻaleleia le faʻaogaina o le masini komepiuta aʻo ou faʻasaoina laina, avetaavale ma polokalama. O iinei o le a ou taumafai ai e faamalamalama pe aisea e toetoe lava a sili atu ai le lelei o le faʻapipiʻi mama nai lo se faʻafouga.

Faʻamatalaga fou a le Windows o le a faʻapolopolo polokalame ma sili atu

O se tagata e masani ona faʻaaogaina e le o "atuatuvale" e uiga i komepiuta e mafai ona filifili ma le talafeagai le avea o se faʻamatalaga o le auala sili lea e faʻapipiʻi ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaleleia mai le Windows 7 i le Windows 8, o le a faʻaleleia le fesoasoani o le faʻaleleia atili e tuʻuina atu le tele o au polokalama, faatulagaga o faiga, faila. E foliga mai e sili atu le talafeagai nai lo le maeʻa ona tuʻuina o le Window 8 i luga o le komepiuta e suʻe ma faʻapipiʻi uma polokalama talafeagai, faʻaopoopo le faiga, kopi faila eseese.

Rubbish pe a maeʻa le Windows

I le talitonuga, o le faʻafouina o le polokalama e tatau ona fesoasoani e laveaʻi ai oe i le taimi, faasaoina ai oe mai le tele o laasaga e faʻatūina ai le faʻaogaina o le masini faʻagasolo ina ua maeʻa. I le faʻatinoga, o le faʻafouina nai lo se faʻapipiʻi mama e mafua ai le tele o faafitauli. A e faia se faʻapipiʻiga mamā, i luga o lau komepiuta, e tusa ai, o se masini e faʻaogaina ai Windows e leai se otaota. A e faʻaleleia le Windows, e tatau i le faʻapipiʻi ona taumafai e faʻasaoina au polokalama, faʻamaumauga tusi, ma sili atu. O le mea lea, i le faaiuga o le faʻamatalaga, e te maua se faiga fou faʻaogaina, i luga o luga o luga uma o lau polokalama tuai ma faila na tusia. E le gata o aoga. Faʻamaumauga e te leʻi faʻaaogaina mo le tele o tausaga, faʻamaumauga a le resitara mai polokalama uumi ma le tele o lapisi i le OS fou. I le faaopoopo atu, e le o mea uma o le a tuʻuina atu ma le faʻaeteete i se faiga fou o loʻo faagaoioia (e le o le Windows 8, pe a faʻaleleia mai Windows XP i le Windows 7, e faʻaaoga tulafono tutusa) o le a lelei le lelei - toe faʻaleleia polokalame eseese o le a manaʻomia i soʻo se mataupu.

Faʻafefea ona fai se faʻapipiʻi mama o Windows

Faʻafou pe faʻapipiʻi le Windows 8

O auiliiliga e uiga i le mamaina o le Windows 8, na ou tusia i lenei tusi lesona. E tutusa foi le faʻaaogaina o le Windows 7 nai lo Windows XP. I le faagasologa o le faʻatulagaga, naʻo oe e manaʻomia le faʻamaonia o le Seti - Faʻasalaga Windows, faʻapipiʻi le vaeluaina o le komepiuta (pe a uma ona teuina faila uma i se isi vaega poʻo le disk) ma faʻapipiʻi Windows. O le faʻatulagaina o le faiga lava ia o loʻo faʻamatalaina i isi tusi lesona, e aofia ai lenei 'upega tafaʻilagi. O le tusiga o le faʻapipiʻi mama e toetoe lava a sili atu le lelei i taimi uma nai lo le faʻafouina o Windows ma faʻamaumauga tuai.