Faʻasalalau faʻamaonia le synchronization Google ile Android


O le tuuga mo le masani i nisi o taimi e afaina ai le mafanafana - o se ata tioata i ona po nei o se mea e sili ona leaga. I le auala e puipuia ai, o le a matou taʻu atu ia te oe se isi taimi, ma o le asō o le a matou talanoa pe faʻapefea ona toe maua mai fesoʻotaʻiga mai le telefoni feaveaʻi o le telefoni feaveaʻi.

E faʻapefea ona maua ni fesoʻotaʻiga mai i le taleni gau

O lenei taotoga e le faigata e pei ona foliga mai - lelei, o tagata gaosia na amanaia le ono mafai ona faaleagaina le masini ma faataatia i le OS mea faigaluega mo le laveaiina o numera telefoni.

E mafai ona tosoina i luga i ni auala se lua - e ala i le ea, e aunoa ma le fesootai atu i se komepiuta, ma e ala i le ADB interface, lea o le a manaomia ai le fesoʻotaʻi atu i le PC poʻo le komepiuta. Tatou amata i le filifiliga muamua.

Metotia 1: Google Account

Mo le atoatoaga o le faʻatinoga o le telefoni Android, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se Google i le masini. O loʻo i ai le faʻatinoga o le faʻamaopoopoina o faʻamatalaga, aemaise lava, faʻamatalaga mai le tusi telefoni. O lenei auala e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaiga saʻo e aunoa ma le auai o le PC pe faʻaaogaina se komepiuta Aʻo leʻi amataina le faʻatinoga, ia mautinoa o faʻamaopoopoina faʻamatalaga o loʻo galue i luga o se masini vavae.

Faitau atili: Faʻafefea ona fesoʻotaʻi fesootaiga ma Google

Afai o le faʻaaliga o le telefoni ua faʻaleagaina, o lona uiga, atonu o le touchscreen ua le manuia foi. E mafai ona e taofiofi le masini e aunoa ma le - ia na o le faʻaogaina o se kiore i lau telefoni. Afai e vavae atoa le mata, ona e taumafai lea e fesoʻotaʻi le telefoni i le TV e faʻaali ai le ata.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se ata i le Android
Fesoʻotaʻi tele-telefoni i le TV

Telefoni

Faʻasalalau faʻasalalau faʻamatalaga i le va o telefoni feaveai o se faʻamatalaga faigofie faʻamatalaga.

  1. I luga o se masini fou, i le mea e te manaʻo ai e faʻafesoʻotaʻi tagata faʻapipiʻi, faʻaopoopo i ai le Google account - o le auala pito sili ona faigofie e faia ai lenei mea e tusa ai ma faatonuga i le tusiga o loʻo mulimuli mai.

    Faitau atili: Faʻaopoopo se Google Account i lau telefoni feaveaʻi

  2. Faatali seia oʻo mai i le telefoni fou le faʻamaumauga mai le tala tusia. Mo nisi faʻamatalaga, e mafai ona e faʻaalia le faʻaalia o numera faʻasolosolo i totonu o le tusi telefoni: alu i le faatulagaga o le talosaga faafesootai, saili le filifiliga "Faʻaalia Fesoʻotaʻiga" ma filifili le tala e te manaʻo ai.

Na faia - numera na siitia.

Komepiuta

Mo se taimi umi, o le "kamupani lelei" faʻaaogaina se teugatupe se tasi mo ona oloa uma, lea e aofia ai foi numera telefoni. Ina ia maua i latou, e tatau ona e faʻaaogaina seisi auaunaga mo le teuina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi, lea o loʻo i ai se galuega e auina atu i fafo.

Tatala le auaunaga Google Contacts.

  1. Mulimuli i le fesoʻotaiga i luga. Saini i lau tala pe a manaʻomia. A maeʻa le itulau, o le ae vaʻaia le lisi atoa o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.
  2. Filifili soʻo se tulaga, ona kiliki lea o le ata faʻatasi ma se faʻailoga itiiti ile pito i luga ma filifili "Uma" e filifili mea uma ua faʻapolopoloina i le tautua.

    E mafai ona e filifilia na o tagata taitoatasi pe afai e te le manaʻomia le toe faʻafoʻisia uma o fuainumera faʻatonutonu.

  3. Kiliki i vaega e tolu i le meafaigaluega ma filifili le filifiliga "Fafo atu".
  4. O le mea e sosoo ai e tatau ona e tusia le faatulagaga o le auina ese atu - mo le faʻapipiʻiina i se telefoni fou e sili atu ona faʻaogaina "VCard". Filifili ma kiliki "Fafo atu".
  5. Faasao le faila i lau komepiuta, ona kopi lea i le telefoni fou ma faaulufaleina mai le fesootaiga mai le VCF.

O lenei metotia e sili ona aoga mo le fesiitaiga o numera mai le telefoni feaveaʻi. E pei ona mafai ona e vaʻai, o le filifiliga o le fesiitaiga o telefoni feaveaʻi i telefoni e sili atu ona faigofie, ae mafai Google Contacts e mafai ai ona e faia e aunoa ma se telefoni feaveai: o le mea autu o le galulue faʻatasi o loʻo galue i ai.

Metotia 2: ADB (na o le aʻa)

O le faʻatautaia o le Android Debug Bridge ua lauiloa i latou e fiafia i faʻasalalauga ma faʻamalamalamaina, ae e aoga foi mo tagata e mananao e aveese faʻasalaga mai le telefoni ua faaleagaina. Ioe, naʻo tagata e maua ni aʻa e mafai ona faʻaaogaina. Afai e liliu ma pulea le telefoni ua faaleagaina, e fautuaina e maua ai le aʻafiaga: o le a fesoasoani e puipuia ai le na o fesootaiga, ae faʻapea foi isi faila.

Faitau atili: Faʻapefea ona tatala le aʻa ile telefoni

Aʻo le i faʻaaogaina lenei metotia, faʻatino taualumaga o sauniuniga:

  • Liliu le USB debugging i luga o le telefoni ua faaleagaina;
  • Faʻasalalau le falefaʻamaumauga mo le galulue faatasi ma le ADB i lau komepiuta ma faʻapipiʻi i le aʻa o le C; taavale;

    Download ADB

  • Tikia ma faʻapipiʻi avetaavale mo lau gaioiga.

Ia alu loa i le kopiina o le tusi o le telefoni.

  1. Fesoʻotaʻi lau telefoni i le PC. Tatala i luga "Amata" ma faʻaoga i le sailigacmd. Kiliki PKM i le faila na maua ma faʻaaoga le mea "Faʻamasino e avea ma pule".
  2. O lea e tatau ona e tatala le faʻaaogaina o le ADB. Ina ia faia lenei mea, ia e ulufale i le poloaiga lenei ma kiliki Ulufale:

    CD C: // adb

  3. Ona tusi lea i lalo mea nei:

    adb pull /data/data/com.android.providers.contacts/databases/contact2.db / home / user / phone_backup /

    Ulufale i lenei poloaiga ma kiliki Ulufale.

  4. O lenei tatala le tusi faʻatasi ma faila ADB - e tatau ona i ai se faila e igoa contacts2.db.

    O se faʻamaumauga faʻamaumau ma numera telefoni ma igoa o lesitala. Faʻamatalaga i le .db faʻaopoopoga e mafai ona tatala faʻatasi ma faʻapitoa faʻapitoa mo le galue faʻatasi ma faʻamaumauga SQL, poʻo le tele o faʻamatalaga tusitusi o loʻo iai, e aofia ai Tagalaʻau.

    Faitau atili: Faʻapefea ona tatalaina se DB

  5. Kopi le numera talafeagai ma tuʻuina atu i le telefoni fou - faʻapitoa poʻo le auina atu o le database i se faila VCF.

O lenei metotia e sili atu ona faigata ma e sili atu ona faigata, ae e mafai ai ona e tosoina fesoʻotaʻiga mai i se telefoni oti. O le mea autu o le masani ona iloa e le komepiuta.

Fofoina o ni faafitauli

O faʻasalalauga o loʻo faʻamatalaina i luga e le o taimi uma e alu faʻatasi - e ono i ai faigata i le faagasologa. Mafaufau i le tele o taimi.

O loʻo i ai le mafutaga, ae leai se faʻasalaga o fesoʻotaʻiga.

E masani lava o se faafitauli taatele e tulaʻi mai mo ni mafuaaga eseese, e afua mai i le leai o se faʻamalologa o le banal ma faaiʻu i le le manuia i le galuega a Google Services. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili ma se lisi o auala e foia ai lenei faafitauli - faamolemole asiasi i le sootaga i lalo.

Faitau atili: O fesoʻotaʻiga e le fesoʻotaʻiina ma Google

E fesoʻotaʻi le telefoni i le komepiuta, ae e le iloa.

Ma o se tasi o faigata sili ona taatele. O le mea muamua lava e fai o le siakiina o avetaavale: atonu e te leʻi faʻapipiʻiina pe faʻapipiʻi se mea sese. Afai o le avetaavale ua lelei, o se ituaiga o faailoga e mafai ona faʻaalia ai faafitauli i fesoʻotaʻiga poʻo le USB cable. Taumafai e toe faʻaogaina le telefoni i se isi fesoʻotaʻiga i luga o le komepiuta. Afai e le aoga lena mea, ona e taumafai lea e faʻaoga se isi laina e faʻafesoʻotaʻi ai. Afai o le suiga i le uaea na le toe aoga - siaki le tulaga o fesoʻotaʻiga i luga o le telefoni ma le PC: e mafai ona eleelea ma ufiufi i faʻamaʻi, e mafua ai ona malepe. I le tulaga ogaoga, o lenei uiga o lona uiga o se fesoʻotaʻiga le lelei poʻo se faʻafitauli i le motherboard o le telefoni - i le faʻamaumauga mulimuli e le mafai ona e faia se mea na o oe, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le tautua.

Faaiuga

Matou faʻafeiloaia oe i auala autu e maua ai fuainumera mai le tusi telefoni i luga o se masini gau e faʻaaoga ai Android. O lenei faiga e le faigata, ae e manaʻomia ai le vaʻaia o le motherboard ma le masini komepiuta meli.