Polokalama mo le matamata i vitio i luga o se komepiuta

Ona o le i ai o polokalama faʻapitoa, o le faia o le upega tafaʻilagi o le a avea ma se galuega faigofie ma vave. E le gata i lea, faʻaaogaina meafaigaluega faʻapitoa, e mafai ona e fatuina ni mea faitino e fesuisuiai ai. Ma o meafaigaluega uma o loʻo maua i le polokalama o le a faʻafaigofie tele ai le galuega a le webmaster i le tele o ona itu.

O le tusitala taʻutaʻua a Adobe e faʻamalieina lona lava gaioiga, e faʻatagaina ai oe e faʻamaonia ou manatu i le tulaga o le vaʻaia. Faatasi ai ma lenei polokalama, e mafai ona e fatuina: faila, Landing Page, multipage ma nofoaga, kata pisinisi, ma isi elemene. I Muse, o loʻo i ai le faʻamatalaga mo le telefoni feaveaʻi ma masini komepiuta. Lagolagoina CSS3 ma tekinolosi HTML5 e mafai ai ona faʻaopoopo faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga i le 'upega tafaʻilagi.

Faʻamatalaga

O elemene elemene taua e faʻamatalaina e ala i le faʻaaogaina o lenei polokalama i se siosiomaga tomai. Ae, e ui lava i le tele o galuega faʻatino, o le atigilima e talafeagai lelei, ma o le a le tele se taimi e faʻaaogaina ai. O le mafai e filifili ai se 'upega tafaʻilagi o le a fesoasoani ia te oe e filifili le mea e aofia ai meafaigaluega e sili ona e manaʻomia.

I le faʻaopoopoga, e mafai e oe lava ona faʻapipiʻi le filifiliga o le tagata. Se seti o mea faigaluega faʻapitoa i le tab "Matapi" e mafai ai ona e filifili mea faitino faʻaalia i totonu o le siosiomaga o galuega.

Faʻafanua o le nofoaga

I le masani ai, ao le i faia le saite, ua uma ona fuafua e le webmaster lona fausaga. Auā e manaʻomia se saite muliekara e fausia ai se faʻatulagaga. E mafai ona e faʻaopopo itulau pei o le maualuga e pei"Aiga" ma "Talafou"ma tulaga maualalo - oa latou tama tama. E faʻapea foʻi, o le blogs ma le 'upega tafaʻilagi' ua fatuina.

E tofu i latou ma ona lava fausaga. I le tulaga o se laupepa e tasi le itulau o le 'upega tafaʻilagi, e mafai loa ona e amata atiae lana mamanu. O se faʻataʻitaʻiga o le atinaʻeina o se itulau o se kata pisinisi o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga talafeagai ma faʻamatalaga ma faʻamatalaga a le kamupani.

Faʻafeiloaʻi le mamanu o le upega tafaʻilagi

Faatasi ai ma le fesoasoani a tekinolosi i luga o le initaneti ma meafaigaluega na fausia i totonu o Adobe Muse, e mafai ona e fatuina ni uepisaite i se mamanu tali. O le mea lea, e mafai ona faʻaopoopo i ai widget e mafai ona fetuunaʻi i le tele o le matala o le masini. E ui lava i lea, e leʻi faʻaitiitia e le au atiaʻe le faʻafeiloaʻi o tagata e fiafia i ai. E mafai e le polokalama ona faʻaaogaina ma le lima ia vaega eseese o elemene i totonu o le siosiomaga galue i lou fiafia.

Faafetai i lenei galuega, e mafai ona fesuiai e le gata o elemene filifilia, ae o mea foi i lalo. O le mafai ona fetuunai le lautele pito i lalo o le itulau o le a mafai ai ona e setiina le tele o le a faʻaalia saʻo ai le matala o le masini.

Faʻasalalauga

E tusa ai ma le fausiaina o elemene ma mea faitino i totonu o le galuega faatino, o loʻo i ai le saolotoga tutoʻatasi. E mafai ona e sau i foliga, ata lafoia, tafaʻi mo faʻamaumauga logos, fuʻa ma isi.

E tatau ona ou fai atu o nei mea e le gata, e pei lava i le Adobe Photoshop e mafai ona e fatuina se poloketi mai le vevesi. E le gata i lea, e mafai ona e faaopoopoina oe lava ia mama ma faʻapenaina. O mea e pei o faʻataʻitaʻiga, tusiga, ma ata o loʻo tuʻuina i luga o laupepa e mafai ona faʻasaʻo ese.

Creative Cloud Integration

O le faaputuga o ao o poloketi uma i le Creative Cloud e mautinoa ai le malupuipuia oa latou faletusi i oloa uma a Adobe. O le faʻaaogaina o le ao mai lenei gaosimea e mafai ai ona e avanoa i au punaoa i soo se mea o le lalolagi. Faatasi ai ma isi mea, e mafai e tagata faʻapipiʻi ona faʻasoa faila i le va oa latou tala ma maua le avanoa i le tasi poʻo le vaega atoa o tagata e galulue faʻatasi i se poloketi se tasi.

O le lelei o le faʻaogaina o mea e teu ai oe e mafai ona e faʻapipiʻi atu vaega eseese o galuega faatino mai le tasi talosaga i le isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o Adobe Muse ua e faʻaopopoina se ata, ma o le a toe faʻafouina pe a suia ana faʻamatalaga i le talosaga lea na faia muamua.

Meafaigaluega e faʻaaogaina ai

I le nofoaga faigaluega o loʻo i ai se mea faigaluega e faʻaopoopoina ai vaega patino o le itulau. E mafai ona faʻaaogaina e faʻamaonia ai mea sese o mamanu pe faʻamaonia le mea sao o mea faitino. O le mea lea, e faigofie ona e faʻasaʻo se vaega patino i le itulau. I le faʻaaogaina o le faʻamalosi, e mafai ona e faʻaalia le galuega ua faia i lau tagata o tausia e ala i le suʻeina auiliili o le galuega atoa.

Taaloga

E mafai ona e faʻaopoopo mea faitino mai le faletusi o Creative Cloud ma teu i luga o lau komepiuta. E mafai ona toso mai le animation mai le laulau "Faletusi" i le siosiomaga faigaluega o le polokalama. I le faʻaaogaina o le laulau lava e tasi, e mafai ona e faʻasoa atu le mea faitino ma isi tagata e auai i le polokalama e galulue faʻatasi ma i latou. O faʻatulagaga o taʻaloga e aofia ai le toe faʻaleleia o le taʻaloga ma fua.

E mafai ona faʻaopopo se mea faʻapipiʻi fesoʻotaʻi. O lona uiga o suiga na faia i le talosaga pe a faʻatulagaina o le a otometi lava ona faʻaleleia lenei faila i totonu o poloketi Adobe uma lea e faʻaopoopoina ai.

Google reCAPTCHA v2

Google fesoasoani reCAPTCHA 2 lomiga e mafai ai e le gata ona seti se fomu fou o tali, ae puipui ai foi lau 'upega tafaʻi mai le sipuni ma robots. O le fomu e mafai ona filifilia mai le potutusi o widget. I totonu o le 'upega tafaʻilagi e mafai e le' upega tafaʻilagi ona faʻaogaina tulaga masani O loʻo i ai se faʻatinoga o le teuteuina o le tulaga masani, o le filifiliga e filifilia e faalagolago i le ituaiga punaoa (kamupani, blog, ma isi). E le gata i lea, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻaopopo le tulaga manaomia i le loto.

SEO sili ona lelei

Faatasi ai ma le Adobe Muse, e mafai ona e faaopoopo mea totino i itulau taitasi. Latou te aofia ai:

  • Ulutala;
  • Faamatalaga;
  • Keywords;
  • Code i totonu «» (fesoʻotaʻi faʻamaumauga mai Google poʻo Yandex).

E fautuaina e faʻaaoga tulafono mai faʻasili mai kamupani suʻesuʻe i se faʻataʻitaʻi lautele e aofia ai itulau uma o le 'upega tafaʻilagi. O le mea lea, e le talafeagai le faʻatulagaina o meatotino tutusa ile itulau taʻitasi o poloketi.

Fesoasoani fesoasoani

I lenei lisi e mafai ai ona e iloa uma faʻamatalaga e uiga i gafatia o le polokalama fou o le polokalama. E le gata i lea, o iinei e mafai ona e maua ai mea e aʻoaʻo ai i le faʻaaogaina o galuega ma meafaigaluega eseese. O vaega taʻitasi ua i ai lona lava faʻamoemoega e mafai ai e le tagata faʻaoga ona maua le faʻamatalaga manaʻomia. Afai e te manaʻo e fai se fesili, o le tali e le o maua i totonu o faatonuga, e mafai ona e asiasi i se tasi o le polokalama i totonu o le vaega "Adobe Web Forums".

Ina ia faʻaleleia galuega a le polokalama, e mafai ona e tusia se toe iloiloga e uiga i le polokalame, faʻafesoʻotaʻi le lagolago faʻapitoa, pe ofo atu lau galuega tulaga ese. E mafai ona faia lenei mea i le vaega "Savali Faʻasalaga / Faʻateleina Faʻamatalaga Fou".

Mama

  • Le mafai ona tuʻuina atu avanoa i isi tagata e auai i le poloketi;
  • Faʻatauga tetele o meafaigaluega ma galuega tauave;
  • Lagolago mo le faaopoopoina o mea mai soʻo se isi lava talosaga a le Adobe;
  • Faʻateleina atinae fausiaina;
  • Faʻasalalauga i luga o le 'oloa faʻatulagaina.

Faʻafitauli

  • Le siakiina o le saite e te manaʻomia e faʻatau ai le faʻamafanafana mai le kamupani;
  • Lafoga taugofie tau oloa.

Faafetai i le faatonu o le Adobe Muse, e mafai ona e atiae se tali talafeagai mo nofoaga o le a faʻaalia lelei i luga o PC ma masini feaveaʻi. Faatasi ai ma le lagolago a Cloudy Cloud, e faigofie ai ona fausia ni galuega faatino ma isi tagata faʻaoga. O le masini komepiuta e mafai ai e oe ona lelei le faʻafeiloaʻi o le 'upega tafaʻilagi ma faia le SEO-maualuga. O ia polokalama e sili ona lelei mo tagata o loʻo galulue faʻatasi i le atinaʻeina o taʻaloga mo punaoa i luga o le upega tafaʻilagi.

Download Adobe Muse Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

E faʻapefea ona tape se itulau ile Adobe Acrobat Pro Adobe gamma Adobe Flash Professional Adobe Flash Faufautua

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Adobe Muse o se polokalama sili mo le atinaeina o uepisaite. O loʻo i ai se lautele o meafaigaluega, faʻaoga faʻapitoa ma le tele o isi mea faʻaaoga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Adobe
Tau: $ 120
Toa: 150 MB
Gagana: Rusia
Version: CC 2018.0.0.685