O le a le faagasologa mrt.exe

E masani lava ei ai se tulaga pe a le o faila pe a fesoʻotaʻi atu i se komepiuta, ae o failauga poʻo isi masini faʻamalosi e toe gaosia le leo masani. Seʻio tatou malamalama i mafuaʻaga o lenei faafitauli ma taumafai e suʻe ana fofo.

Tagai foi:
Aisea e leai ai se leo i PC Windows 7
E le iloa e le komepiuta matamata i le Windows 7

Fofoina o le faafitauli i le leai o se leo i pulou

A o lei fuafuaina pe faʻapefea ona toe faʻaauau le toe gaosia o le leo i nonoa e fesoʻotaʻi ma se PC o lo o taʻavale i le Windows 7, e tatau ona e faʻavae mafuaʻaga o lenei mea uiga ese, ma e mafai ona eseese:

  • Faʻamasili le pulou latou lava;
  • Malfunctions i le komepiuta o PC (faʻalogo leo, lipine faʻatino leo, ma isi);
  • Tulaga le lelei o faatulagaga;
  • Le lava o avetaavale talafeagai;
  • Le i ai o se faʻamaʻi pipisi o le OS.

I nisi tulaga, o le filifiliga o auala e foia ai le faafitauli e faalagolago lava i luga o fea fesoʻotaʻiga faapitoa e te faʻafesoʻotaʻi ai le uaea i:

  • USB;
  • Laiti miti i le pito i luma;
  • Mini taʻaloga i tua, ma isi.

Matou te liliu nei i le faʻamatalaga o tali i lenei faafitauli.

Metotia 1: Toe faʻafoʻi mea faʻaletonu o mea faʻanatura

Talu ai o mafuaaga muamua e lua e le afaina ai le siosiomaga o le siosiomaga o le Windows 7, ae sili atu ona lautele i le natura, o le a le mafai ona tatou nonofo i luga o faamatalaga. E mafai ona matou fai atu afai e leai sau tomai faʻapitoa, ona toe faʻaleleia lea o se elemene le manuia, e sili atu le valaʻau i le matai poʻo le sui o vaega le lelei poʻo le ulu.

E mafai ona e siakiina pe ua motusia le leoleoa pe leai foi e ala i le faʻafesoʻotaʻiina o se isi masini masini o lenei vasega i le fesootaiga tutusa. Afai e toe gaosia le leo masani, ona i ai lea o le mataupu i le pulou latou lava. E mafai foi ona e faafesootai masini masalomia i se komepiuta ese. I lenei tulaga, o le malepelepe o le a faʻaalia i le leai o se leo, ma afai o le a toe faia, ona tatau lea ona e suʻeina le mafuaaga i se isi auala. O le isi faʻailoga o se mea na le manuia, o le i ai lea o le leo i totonu o le tasi taligata ma lona toesea i se isi.

E le gata i lea, atonu o le a iai se tulaga, pe a leai se leo pe a faʻapipiʻi lauulu i pusi i luma o le komipiuta, ma pe a faʻafesoʻotaʻi i le pito i tua o le komepiuta, e masani ona faʻaaoga meafaigaluega. E masani ona mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea e le fesoʻotaʻi faʻamau i le tinaboard. Ona e manaʻomia lea e tatala le iunite ma faʻafesoʻotaʻi le uaea mai luma o le laulau i le "motherboard".

Metotia 2: Suiga Seti o Windows

O se tasi o mafuaʻaga e le faigaluega ai le loka e fesoʻotai i le pito i luma, e ono le saʻo le faʻatulagaina o Windows, aemaise lava, o le fesuiaiga i laina o le ituaiga o masini faʻapitoa.

  1. Kiliki lelei (PKM) e ala i le afi i luga o le nofoaga faʻalauiloa. O loʻo tuʻuina atu i foliga o se ata i foliga o se failauga. Mai le lisi o loʻo i ai, filifili "Mea e taaalo ai".
  2. Tatala matala "Leo". Afai i le tab "Taaloga" e te le o vaʻai i se elemene ua taua "Alaleo" poʻo "Fofoga Ulu"ona kiliki lea i luga o se nofoaga avanoa i totonu o le faamalama oi ai nei ma filifili mai le lisi "Faaali atu masini eletise". Afai o loʻo faʻaalia, ona faaseʻe lea o lenei laasaga.
  3. A maeʻa le mea o loʻo i luga, kiliki i luga. PKM ma filifili se filifiliga "Enable".
  4. A maeʻa, e tusa "Fofoga Ulu" poʻo "Alaleo" E tatau ona i ai se siakiina, tusi i totonu o se lio lanu meamata. O lenei mea e iloa ai e tatau ona saʻo le galuega.

Metotia 3: Faʻaliliu le leo

E taatele foʻi le leai o se leo i le ufiuli ona o le tapeina pe seti i le tau maualalo i totonu o Windows. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻatuputeleina lona maualuga i le mea e fetaui lelei.

  1. Toe kiliki PKM e le fomu o le meli ua leva ona masani ai i matou ile laulau faʻaaliga. Afai o le leo ua maeʻa uma, ona faʻasolosolo ai lea o le faʻamalama ma se atigipusa i le auala o se sopoia i le liʻo mumu. Mai le lisi e amataina, filifili le filifiliga "Tatala le Mixer Volume".
  2. O le a tatalaina se faamalama Failauga o le Tusilea e faʻafoeina ai le maualuga o le leo e tuʻuina atu e masini ma polokalama taʻitasi. Liliu le leo i le poloka "Fofoga Ulu" poʻo "Alaleo" na o le kiliki i luga o le faʻataʻapeʻape i fafo, pei lava ona matou vaʻaia i le fata.
  3. A maeʻa lena, o le a sosolo le liʻo o le taʻavale, ae o le leo e oʻo lava i lena taimi e le mafai ona aliali mai. O se mafuaʻaga talafeagai mo lenei mea o loʻo taoto i le mea moni e faʻaitiitia le paʻu i lalo i le pito i lalo. I le taofi i lalo o le faamaumatau o le kusi, faʻalautele lenei slider i luga o le maualuga o le maualuga e lelei mo oe.
  4. A maeʻa ona e faia le manipulation o loʻo i luga, o loʻo i ai se tulaga maualuga o le a amata ona toe faʻaleleia leo.

Metotia 4: Faʻatuina le Taʻavale Taavale Sii

O le isi mafuaaga mo le le lava o le leo i le leoleo o le i ai o ni avetaavale leo e le talafeagai pe le saʻo. Masalo o avetaavale e le mafai ona fetaui ma le ata o lau kata lelei, ma o lea e ono i ai ni faafitauli i le faasalalauina o le leo e ala i pulou, aemaise lava, e fesootai atu i lipine leo muamua o le komepiuta. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻapipiʻiina a latou faʻamatalaga oi ai nei.

O le auala pito sili ona faigofie e ausia ai lenei galuega o le faʻapipiʻiina lea o se mea faʻapitoa mo le faʻafouina o avetaʻavale, mo se faʻataʻitaʻiga, DriverPack Solution, ma siakiina se komepiuta.

Ae e mafai ona faia le faʻatulagaga talafeagai mo i matou e aunoa ma le faʻapipiʻiina o polokalama tʻatolu.

  1. Kiliki "Amata". Filifili "Lisi Pulea".
  2. O lenei kiliki i le igoa "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. I poloka "Faiga" kiliki le igoa "Pule Sili".
  4. Ua tatala le atigi "Pule Sili". I le itu tauagavale, pe o fea e tuʻuina atu ai igoa o meafaigaluega, kiliki i le mea "Leo, ata vitio ma taaloga".
  5. O le lisi o masini o lenei vasega o le a tatalaina. Suʻe le igoa o lau faʻaoga leo (kata). Afai e te le iloa saʻo, ma o igoa ile vaega o le a sili atu ma le tasi, ona eʻi totoʻa atu lea i le palakalafa o loʻo i ai le upu "Audio". Kiliki PKM mo lenei tulaga ma filifili le filifiliga "Faʻamaumau taʻavale ...".
  6. O loʻo tatalaina le matala o le avetaavale. Mai filifiliga na filifilia mo le faʻatinoina o le taualumaga, filifili "Suʻe aunoa mo taʻavale fou".
  7. O le Upega Tafaʻilagi a le Lalolagi o le a suʻeina avetaavale e manaʻomia mo le faʻaoga leo, ma o le a faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta. O le taimi nei e tatau ona toe taʻalo le leo i le pulou.

Ae o lenei metotia e le fesoasoani i taimi uma, aua o nisi taimi o avetaavale Windows e faʻapipiʻiina i luga o le komipiuta, lea atonu e le o lelei le galue i le leo fetaui lelei. O lenei tulaga e sili ona taatele pe a uma le toe faʻaleleia o le OS, pe a faʻatonutonuina avetaavale faʻataʻitaʻi i ni tulaga masani. Ona e manaʻomia lea e faʻaaoga se fesuiaiga o gaioiga e ese mai le metotia o loʻo faamatalaina i luga.

  1. Muamua, saili mo le avetaavale e ID mo lau faʻaoga leo. Tulei i lau komepiuta.
  2. Faitau atili: Le auala e suʻe ai avetaavale e ID

  3. Alu i totonu "Pule Sili" ma kiliki i luga o le igoa o le leo fetaui, filifili mai le lisi e aliali mai "Meatotino".
  4. I totonu o le faamalama o loʻo tatala, faʻafefea i le lisi "Avetaavale".
  5. A uma lena kiliki i le ki. "Aveesea".
  6. A maeʻa le faʻaaogaina o le faagasologa, faʻapipiʻi le avetaʻavale na suʻe muamua na e mauaina ile ID. A uma lena, e mafai ona e siaki le leo.

Afai o loʻo e faʻaaogaina telefoni faʻatasi ma se fesoʻotaʻiga USB, atonu e tatau ona faʻapipiʻi se avetaavale faaopoopo mo i latou. E tatau ona tuʻuina i luga o le disk faatasi ai ma le masini masini masini lava ia.

E le gata i lea, faʻatasi ai ma nisi o kata lelei o polokalama mo le puleaina. I lenei tulaga, afai e le faʻapipiʻiina se talosaga, e tatau ona e mauaina i luga o le Initaneti, e tusa ai ma le ituaiga o lau faʻaoga leo, ma faʻapipiʻi i lau komepiuta. A maeʻa lena mea, i totonu ole faʻaogaina o lenei polokalama, saili ia saʻo le fetuunaiga o tafaoga ma ia toe foʻi i le pito i luma.

Metotia 5: Aveese le siama

O le isi mafuaaga e mafai ai ona mou atu le leo i pulou e fesoʻotaʻi ma se komepiuta o le faʻamaʻi pipisi lea o siama. E le o le mafuaaga masani lea o lenei faafitauli, ae, e ui lava i lea, e le tatau ona vavaeeseina atoa.

I se faailo itiiti o le faʻamaʻi, e tatau ona e vaʻavaʻai lau PC i se togafitiga faʻapitoa faapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaoga le Dr.Web CureIt. Afai e maua le viral activity, mulimuli i fautuaga o loʻo faʻaalia i totonu o le masini software.

E i ai ni nai mafuaʻaga e ono faʻafuasei ai ona faʻaauau le galue i luga o le komepiuta e fesoʻotaʻi ma le PC ma le Windows 7. Ina ia maua le auala talafeagai e faasaʻo ai le faafitauli, e tatau ona e mauaina muamua lona punavai. E le gata i lea, ae mulimuli i fautuaga o loʻo tuʻuina atu i lenei tusiga, o le a mafai ona e fetuunai le sao o le faʻaogaina o le ulu faʻalogo.