Astra Cut 5.8

I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i le polokalame "Astra Cutting". O lana galuega autū o le faʻamautuina o le tipiina o le konetineta ma le laulauina. Ua maua e le masini komepiuta mea uma e te manaʻomia e fatuina ai siata, siata lolomi ma igoa. Astra Raskroi e fetaui ma tagata tomai faapitoa ma tagata atamamai ona o lona faigofie faigofie ma le i ai o le tele o galuega. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

Faʻaopoopo le poloaiga

O le tipiina ua faia i se poloaiga faapitoa. I le le mafai, e tele ni avanoa e teuina, o loʻo i ai se laulau ma se iunite faʻapipiʻi. Ina ia fatuina se mea tulaga ese, e tatau ona e filifilia se mea faigofie. Faʻateleina faletusi o faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le au atinaʻe, ma o loʻo i ai foi se galuega mai oloa mai isi polokalama.

Faʻamatalaga o faʻamatalaga o mea

Ina ia faia le tipi e te manaʻomia e faʻamaonia ai auiliiliga o le oloa. E faia lenei mea i se laulau faapitoa ua atofaina. E tele vaega e otometi ona faia i totonu o mamanu, ae mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻataʻitaʻia pe vavae ese i soo se taimi. Faʻamatalaga ma le faʻaeteete faamatalaga i le laina, e faalagolago i le ituaiga o tipi.

Faʻaopoopoina oe lava auiliiliga e tupu i se lisi faapitoa. I nisi o tafaʻi o loʻo i ai nisi o fomu e faʻatumu ai. Muamua, faaopoopo faʻamatalaga lautele, meafaitino, uumi, lautele ma le tele. Lisi o loʻo tuʻuina i le tafatafa ane. I le faaopoopo atu i faʻamatalaga, e mafai ona e faʻapipiʻi soʻo se faila o le a faʻamatalaina pe faia ni galuega patino.

Faʻavae pepa

I le faʻamaufaʻailoga lona lua o le faamalama autu, ua faia ai se tasi pe o ni pepa, pe o fea o le a faia. Faʻamatala le meafaitino, lautele, maualuga, uumi, uumi ma le mamafa o le pepa. A maeʻa ona faʻasalalau le faʻamatalaga, e faaopoopo i le laulau. Fesoasoani i se numera e le faʻamaina o laupepa.

Faʻasologaina o se laupapa tipi

O le pito mulimuli ae tasi laasaga o le mapi. E gaosia i se mea otometi e tusa ai ma faʻamatalaga na faʻauluina muamua, ae mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻasaʻo faʻamatalaga na te manaʻomia i le faʻafanua faʻafanua.

O se tamai faatonu e fausia i le "Astra Cutting", lea e tatalaina le laupepa filifilia. E tele ni mea faigaluega e mafai ona e gaoioi ai vaega o le vaalele. O le mea lea, o lenei uiga e fesoasoani tele e faʻamautinoa ai le tipiina i le lima. A maeʻa suiga o le a na ona faasaoina ai i latou ma auina atu le poloketi e lolomi.

Lipoti tusitusia

Mo le faʻatinoga o le tipi e manaʻomia ai se aofaiga o mea eseese, faasologa, ma tau o tinoitupe. Ina ia faʻaalia le aofaiga talafeagai o mea ma tupe mo lenei poloketi, faʻaaoga le tab "Lipoti". O iina o le ae maua ai ituaiga eseese o faʻamaumauga, e aofia ai lipoti, faʻamatalaga ma faʻafanua faaopoopo.

Faʻasalalau tulaga

Faʻalogo lelei i filifiliga mo le tipi ma le lolomiina, o loʻo iai i le polokalama. O iinei e mafai ona e faʻapipiʻi faʻamaufaʻailoga tatau i se taimi, ina ia faʻaaogaina i galuega faatino mulimuli mai. E le gata i lea, e tele auala mo fetuunaiga vaaia.

Mama

  • Le auai o le gagana Rusia;
  • Taimi e le faʻamaonia ai;
  • Faʻamatalaga lagolago a le potutusi;
  • Lipoti galuega;
  • Faigofie faigofie.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • Toʻititi meafaigaluega i le faatonu.

"Astra Raskroi" e faigofie, ae i le taimi lava e tasi, polokalama multifunctional, ua mamanuina mo le mapiina o pepa afifi ma mea gaosia. E mafai ai e oe ona faʻamalosia lenei faagasologa, fesoasoani e faʻasolo faʻamaumauga ma maua lipoti i luga o mea ma tau.

Tusia le faʻataʻitaʻiga o le Astra Reveal

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame mo le tipiina o le laupapa Polokalame mo le tipi pepa Astra S-Nesting Astra Designer Furniture

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
A cutting Cut is a simple but effective program for optimization of cutting material materials. E mafai ai e oe ona vave faia se poloaiga mai le vevesi poʻo le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga faʻaogaina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Technos Company
Tau: $ 4
Toa: 9 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.8