Suʻe le soifuaga o SSD i le polokalama SsdReady

O se tasi o mataupu ogaoga e faatatau i tagata e ona (e aofia ai ma le lumanai) o SSDs o lo latou soifuaga. O tufuga eseese o loʻo i ai se tuʻufaʻatasiga eseese i luga oa latou SSD, lea e faʻavae i luga o le faavae o le numera fuainumera o le faasologa o afa i le vaitau lenei.

O lenei tusiga o se toe iloiloga o se polokalama faigofie faigofie SsdReady, lea o le a mafai ai ona e fuafuaina le umi o le a ola ai lou SSD i le auala e masani ona faʻaaoga i lau komepiuta. Atonu e mafai ona maua: Faʻatupulaia le SSD i le Windows 10, Faʻatulaga le SSD i Windows mo le faʻatupulaia o faʻatinoga ma le ola auaunaga.

Faʻafefea ona galue SsdReady

Aʻo faʻagasolo, o le polokalama SsdReady e faʻamaumau uma le access SSD ma faʻatusatusa nei faʻamaumauga faʻatasi ai ma mea na faʻatautaia e le kamupanī mo lenei faʻataʻitaʻiga, o se taunuuga e mafai ona e iloa pe fia tausaga o le a galue ai lau taavale.

I le faʻatinoga, e pei o lenei: e te siiina ma faʻapipiʻi le polokalama mai le ofisa aloaia //www.ssdready.com/ssdready/.

A maeʻa, e te vaʻaia le faamalama o polokalama autu lea e tatau ona e tusia ai lau SSD, i laʻu tulaga o le taavale C ma kiliki "Amata".

I le taimi lava e maeʻa ai, e amataina le taina o le va ma soo se gaioiga o le a amata, ma i totonu o le 5-15 minute i le fanua FaamaoniassdolaO faʻamatalaga e uiga i le olaga faʻatatau o le a oʻo mai. E ui i lea, ina ia maua ai ni faʻamaumauga saʻo, e fautuaina le tuʻuina atu o faʻamaumauga mo le itiiti ifo ma le tasi aso faigaluega masani i lau komepiuta - faʻatasi ai ma taaloga, siiina o tifaga mai le Initaneti, ma soʻo se isi gaioiga e masani ona e faia.

Ou te le iloa pe o le a le saʻo o le faʻamatalaga (E tatau ona ou iloa i totonu o le 6 tausaga), ae ou te manatu o le aoga lava ia o le a manaia mo i latou o loʻo i ai SSD ma ia maua se manatu i le faʻaogaina o se komepiuta, ma faʻatusatusa lenei faʻamatalaga O faʻamatalaga tuʻuina atu i luga o tuutuuga o galuega e mafai ona faia taʻitoʻatasi.