Iloilo le lautele lautele o loʻo faʻaaogaina e le Windows 10


O le faʻaaogaina o le masini komepiuta i mea moni o loʻo i ai nei, ua avea ma se faiga e faigofie ma mafai ona malamalama i ai. I le taimi lava e tasi, i nisi tulaga e tulaʻi mai faafitauli, e pei o le leai o se puʻupuʻu lea na fuafuaina e faʻapipiʻi ai Windows i le lisi o faʻasalalauga avanoa. I lenei tusiga o le a tatou malamalama pe aisea e tupu ai lenei mea ma pe faapefea ona foia lenei faafitauli.

Kilia le komepiuta mama

E le mafai e le faʻapipiʻiina o masini komepiuta ona "vaʻaia" le disaki i ni tulaga se lua. Muamua o se faʻaaogaina faʻapitoa o le vaʻa. Le lua o le leai o se faʻapotopotoga i le avetaʻavale SATA. O le le lelei o le disk o le a suia i le isi, ae o le a matou talanoaina i lalo pe faapefea ona foia le faafitauli i le avetaavale.

Faataitaiga 1: Windows XP

I luga o le Win XP, i le tulaga o faafitauli i le pu i le taimi o le faʻatulagaga, o le polokalama e alu i le BSOD ma se mea sese 0x0000007b. Atonu e mafua mai i le le tutusa o le uʻamea ma le "OS" tuai, aemaise lava - faatasi ai ma le le mafaia ona fuafua le aufaasālalau. O iinei e mafai ona tatou fesoasoani i le tulaga o le BIOS, poʻo le faʻatinoina o le avetaʻavale e te manaʻomia ile tuusao i le OS OS.

Faitau atili: Faʻasaʻoina le sese 0x0000007b pe a faʻapipiʻi le Windows XP

Faataitaiga 2: Windows 7, 8, 10

E fitu, faʻapea foʻi ma isi lomiga o Windows, e le faigofie i faʻaletonu e pei o le XP, ae e ono tulaʻi foi faʻafitauli faʻapitoa pe a faʻapipiʻi. O le eseesega autu lava o lenei tulaga e leai se manaʻoga e faʻapipiʻi avetaavale i le pusa tufatufaina - e mafai ona "lafo" i le tulaga o le filifilia o le disiki.

Muamua e te manaʻomia le avetaʻavale saʻo. Afai e te tilotilo i totonu o se tusiga e uiga i le XP, ona e iloa lea e toetoe lava o avetaʻavale e mafai ona sii mai luga o le site DDriver.ru. Aʻo le i faʻatauina, fuafua le tagata gaosi oloa ma le faʻataʻitaʻiga o le pepa taʻavale a le tinaboard. E mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai le polokalama AIDA64.

Lisi e ave ai taʻavale SATA

I luga o lenei itulau, filifili le kamupanī (AMD poʻo le Intel) ma sau le avetaavale mo lau 'auʻaunaga faʻaoga, i le mataupu o le AMD,

poʻo le uluai afifi na lisiina mo le Intel.

  1. O le laasaga muamua o le faʻaaogaina lea o faila e fai ai, a leai o le a le mafai e le faʻapipiʻi ona iloa. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina polokalame 7-Zip pe WinRar.

    Download 7-Zip mo le saoloto

    Download WinRar

    Avetaavale mai le "mumu" e teuina i totonu o le tasi fale teu. Aveese i latou i se isi pusa.

    Ma le isi, e tatau ona e tatalaina le tusi e maua ai ma maua i totonu o le aufaʻasalalauina le mea o loʻo i ai le makaina o lau kesi. I lenei tulaga, o le a faapea:

    Faʻasalalau ma le afifiina o afifi Packages Drivers SBDrv

    Ona e manaʻomia lea e filifili se atigipusa i le loloto o le polokalama faʻapipiʻi ma kopi uma faila i le masini komepiuta USB poʻo le CD.

    I le tulaga o le Intel, o loʻo teu mai se upega tafaʻilagi mai le 'upega tafaʻilagi, lea e tatau ai ona suʻeina se isi falefaʻamaumauga ma le igoa e fetaui ma le gafatia. Ma le isi, e manaʻomia ona e tapenaina ma kopi kopi faila e ave ai faʻasalalauga.

    Sauniuniga sauni.

  2. Amata ona faʻapipiʻiina Windows. I le laasaga o le filifilia o se puʻupuʻu malosi, o loʻo matou sailia se sootaga ma le igoa "Download" (o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia le Win 7 installer, faatasi ai ma le valu ma le sefulu, o mea uma lava e tasi).

  3. Push button "Iloiloga".

  4. Filifili le taʻavale po o le USB flash drive mai le lisi ma kiliki Ok.

  5. Tuu se siaki i luma "Faʻaoʻo avetaʻavale e le ogatusa ma masini komepiuta"ona e lolomiina lea "Lisi".

  6. A maeʻa ona tuʻuina le avetaavale, o le a maua la matou disk malosi i le lisi o le aufaasālalau. E mafai ona e faʻaauau le faʻatulagaga.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea sese i le leai o se puʻupuʻu malosi pe a faʻapipiʻi le Windows, e tatau lava ona e iloa le mea e fai i ia tulaga. Ua lava lea e maua ai le avetaʻavale manaʻomia ma faia taga o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga. Afai o le aufaasālalau e le o faʻamaonia, taumafai e sui i se mea lauiloa, atonu na faʻaleagaina faaletino.