Faʻamaufaʻailogaina faʻamatalaga Windows 8

Puipuia o se tagata e faʻaaogaina ai se upega tafailagi o se faʻaaliga e iloa mai lomiga muamua o Windows. I le tele o masini faʻaonaponei, e pei o telefoni feaveaʻi ma mea maʻaleʻale, o loʻo i ai isi auala e faʻamaonia ai le tagata faʻaogaina - puipuiga e faʻaaoga ai se PIN, mamanu, faʻafeiloaʻiga i foliga. O le Windows 8 o loʻo iai foi le mafai ona faʻaaogaina se upu faʻamalosi e faʻaoga ai. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa pe talafeagai le faaaogaina.

Vaʻai foi: pe faʻapefea ona tatala le mamanu o ata

Faʻaaogaina o se faʻamatalaga kalafa i le Windows 8, e mafai ona e tusia ata, kiliki i luga o nisi vaega o le ata pe faʻaaoga ni taga patino i luga o le ata na filifilia. O ia avanoa i le polokalama fou fou, e foliga mai, ua mamanuina e faaaoga ai le Windows 8 i luga o laupepa paʻi. Ae ui i lea, e leai se mea e ono faalavelave i le faʻaogaina o se upega tafaʻilagi i luga o se komepiuta komepiuta e faʻaogaina ai le kusi.

O le manaia o faʻamatalaga faʻamatalaga manino e manino lava: muamua lava, e sili atu ona "matagofie" nai lo le taina o se upega tafaʻi mai le piano, ma mo tagata e faʻaaogaina le faigata e saili mo latou latou te manaʻomia, o se auala vave foi.

Faʻafefea ona setiina se upega tafaʻilagi

Ina ia mafai ona seti se upega tafaʻilagi i le Windows 8, tatala le laulau o le Talimalo e ala i le uʻuina o le kusi i le tasi o tulimanu taumatau o le mata ma filifili le "Tautuuga", ona "Suʻeina lea o PC" (Suiga le Setete PC). I le lisi, filifili "Tagata faaaoga".

Faʻasaoina o se faʻamatalaga kalafi

Kiliki "Fausia se fatuga o le ata" (Fausia se faʻamatalaga ata) - o le a talosagaina oe e le polokalama e ulufale i lau faʻaupuga masani ao leʻi faʻaauau. Ua faia lenei mea ina ia le mafai ai e se tagata ese, i lou toesea, ona taofia oe lava i se komepiuta.

E tatau ona taʻitasi se faʻaupuga kalafa - o lona uiga autu lea. Kiliki "Filifili se ata" ma filifili le ata o le a e faaaogaina. O se manatu lelei le faʻaaogaina o se ata ma ni faʻamatalaga manino manino, tulimanu ma isi elemene taua.

A uma ona faia lau filifiliga, kiliki "Faʻaaoga lenei ata" (Faʻaaoga lenei ata), o se taunuuga, o le a uunaia oe e faʻavasega le gaioiga e te manaʻo e faʻaaoga.

E te manaʻomia le faʻaogaina o taga e tolu i le ata (faʻaaogaina o le kiole po o le paʻi paʻi, pe'āfai e maua) - laina, liʻo, faʻailoga. A maeʻa ona e faia lenei mea mo le taimi muamua, e tatau ona e faʻamaonia le upega tafailagi e ala i le toe faia o taga lava e tasi. Afai e saʻo lenei mea, o le a e vaʻai i se feʻau o loʻo taʻu mai ai na fatuina lelei le motusia kalafa ma le "Finish" button.

I le taimi nei, a e liliuina le komepiuta ma e manaʻomia ona e ulufale i le Windows 8, o le a fesiligia oe i le saʻo le upega tafailagi.

Tapulaa ma faafitauli

I le talitonuga, o le faʻaaogaina o se kalafa kalafa e tatau ona matua saogalemu - o le aofaʻi o faʻapotopotoga o manatu, laina ma foliga i le ata e toetoe lava a le faʻamalosia. O le mea moni, e leai.

O le mea muamua e te manatua o le ulufale atu i se upega tafaʻilagi kalafa e mafai ona faʻamalo. O le fatuina ma le setiina o se upufaʻaliga e ala i taga e le aveesea ai le upega tafailagi tusitusi i soo se mea ma o le "Faaaoga le upu motusia" o lo oi ai i luga o le Windows 8 login login - kiliki i luga o le a ave oe i le fomu o le inisiua.

O le mea lea, o se faʻamaloga kalafi e le o se puipuiga faaopoopo, ae na o se isi filifiliga avanoa.

E tasi le isi faʻaopoopoga: i luga o touchscreens o laupepa, komipiuta ma komepiuta ma le Windows 8 (aemaise lava papa, ona o le mea masani e masani ona masani ona momoe) e mafai ona faitau lau faʻamatalaga kalafa mai faʻasologa i luga o le mata ma tomai, mateina le faasologa o le amataina o taga.

I le faapipiiina i luga, e mafai ona matou fai atu o le faʻaaogaina o se upega tafaʻilagi faʻamaonia e tauamiotonuina i le mataupu pe a faigofie tele mo oe. Ae e tatau ona manatuaina o lenei mea o le a le maua ai se puipuiga faaopoopo.