Tuuina atu o vitio i le savali i le Odnoklassniki

O le vaʻalele o le faʻatele tele lea mo le faʻatau atu o taʻaloga i numera numera. E leʻo manino pe aisea, ae na faʻalauiloaina e le au atinaʻe ni numera o tapulaʻa i le faʻaaogaina o le galuega a le polokalama e tagata fou. O se tasi o nei tapulaa o le le mafai ona faaopoopo se uo i Steam i lau teugatupe e aunoa ma ni gaioiga e faʻaalia. O lona uiga o le a le mafai ona e faʻaopoopo se uo seia oʻo ina e maua se taʻaloga se tasi i luga o le Steam.
E tele auala e foia ai lenei faafitauli. Faitau atili le tusiga ma o le ae aoao e uiga ia i latou.

Afai o loʻo e mafaufau pe aisea e le mafai ai ona faʻaopopo sau uo i Steam, o le tali e: e tatau ona e aloese mai le tapulaa Steam lea ua tuʻuina atu i tagata fou. O auala nei e faʻagata ai lenei tapulaʻa.

Faʻamalieina gaioiga o taaloga

I le Steam o loʻo i ai le tele o faʻataʻaloga e leai se totogi e mafai ona faʻaaoga e mafai ai e le gaioiga o le faʻaopoopoina o isi tagata faʻaoga o le auaunaga o se uo. Ina ia faʻagaoioia le taaloga saoloto, alu i le Steam "Shop". Ona e manaʻomia lea e filifili le faʻaalia o na o taʻaloga e aunoa ma se totogi e ala i le faamama o loʻo i le pito i luga o le faleoloa.

Se lisi o taaloga e matua saoloto lava.

Filifili soʻo se taaloga mai le tuʻuina atu o filifiliga. Kiliki i luga le laina e alu i lona itulau. Ina ia faʻapipiʻi le taaloga e te manaʻomia e kiliki le lanu matamata "Play" i le itu tauagavale o le itulau o le taaloga.

O le a tatalaina se faamalama i faʻamatalaga e uiga i le faʻatulagaga o le faʻatulagaina o le taaloga

Vaʻai pe o fetaui mea uma - o le tele o le disiki, o le manaʻoga e fai ni gaioiga taʻaloga ma le nofoaga e tuʻuina ai. Afai e saʻo mea uma, ona kiliki lea "Next." E amata le faʻatulagaina o le faʻatulagaga, lea o loʻo faʻaalia e le taga lanumoana i le pito i lalo o le tagata faatau Steam. O faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le faʻapipiʻiina e mafai ona maua ile kiliki i luga o lenei pa.

A maeʻa le faʻapipiʻi, e mafai ona e amataina le taaloga. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki talafeagai.

A uma lena, e mafai ona e tape le taaloga. Faʻaopopo atili nei uo. E mafai ona e faʻaopopo se uo i Steam e ala i le alu i le itulau faʻailoga o le tagata saʻo ma kiliki i le "Faʻaopoopoina o le Uo" button.

O le a tuʻuina atu se talosaga e faʻaopopo. A uma ona faʻamaonia le talosaga, o le a faʻaalia le tagata i lau lisi o lau uo Steam.
E i ai se isi auala e faʻaopoopo i uo.

Faʻaopoopo le uo mai se uo

Faʻasalaga faʻaopoopo au uo talosaga ia oe. Afai ei ai se tala a lau uo ma faʻaulu ua maeʻa ona faʻaopoopoina i uo, ona fai atu lea ia te ia e auina atu ia oe se valaaulia e faʻaopopo. Fai tutusa ma isi tagata saʻo. E tusa lava pe iai sau faʻamatalaga fou atoatoa, o le a mafai pea e tagata ona faʻaopoopo oe.

O le mea moni, o le a sili atu le taimi nai lo oe lava oe e faʻaopoopoina uo, ae e le tatau ona e faʻaalu le taimi e faʻapipiʻi ai ma taʻavale le taʻaloga.

Faʻatauina o se taaloga totogi i luga ole Steam

E mafai foʻi ona e faʻatau soʻo se taaloga i luga o Steam e faʻagaoioia ai le avanoa e faʻaopoopo i uo. E mafai ona e filifilia se filifiliga taugofie. E sili atu le taugofie e mafai ona e faʻatau le taaloga i le vaitau o le mafanafana ma le taumalulu. O nisi taʻaloga i lenei taimi e taugofie ifo i lalo o le 10 rubles.

E faʻatau le taaloga i le faleoloa Steam. Ona faʻaaoga lea o le faamama i le pito i luga o le faamalama e filifili ai le ituaiga e te manaʻo ai.

Afai e te manaʻomia taaloga taugofie, ona kiliki lea i le "Faʻamaumauga". I lenei vaega, o loʻo i ai taaloga e faʻapipiʻi ai le tau. E masani lava e le taugata nei taaloga.

Filifili le filifiliga e te manaʻo ma kiliki-i luga. Alu i le itulau faʻatatau o le taʻaloga. O lenei itulau o loʻo maua ai faʻamatalaga auʻiliʻili e uiga i le taaloga. Kiliki "Add to Cart" e faaopoopo mea ua filifilia i le taavaletoso.

O le a otometi lava ona sui i le ato. Filifili le filifiliga "Faatau mo oe lava".

Ona e manaʻomia lea e filifili le filifiliga talafeagai talafeagai mo le faʻatauina o le taaloga ua filifilia. E mafai ona e faʻaaogaina se atotupe Steam po o se isi vaega o tupe totogi poʻo se pepa fai aitalafu. Faitau atili pe faʻapefea ona toe faʻatumu lau atotupe i luga o le Steam, e mafai ona e faitau i lenei tusiga.

A maea lena, o le a faia le faʻatau. O le a faʻapipiʻiina se mea faʻatau i lau teugatupe. E tatau ona e faʻapipiʻi ma taʻavale. Ina ia faia lenei mea, alu i le faletusi o taaloga.

Kiliki i luga le laina ma le taaloga ma kiliki le "Install" button. O le isi faagasologa e talitutusa ma le faapipiiina o se taaloga saoloto, o lea e leai se uiga e valiina auiliili. A maeʻa le faʻapipiʻiina, taʻavale le taaloga na faʻatau.

Uma - i le taimi nei e mafai ona e faʻaopoopo ni uo i le vaʻa.

O auala nei e mafai ona e faʻaaogaina e mafai ai ona faʻaopoopo se uo i Steam. O le faʻaopoopoina o uo i le Steam e manaʻomia ina ia mafai ona valaʻau i latou i le 'auʻaunaga i le taimi o le taʻaloga poʻo le taaloga lautele. Afai e te iloa isi metotia o le aveeseina o lenei ituaiga o poloka e faaopoopo atu i uo i luga o Steam - faʻamalo i totonu o faʻamatalaga.