O a ni ata tusi e leai se totogi i komepiuta?

I le lalolagi i nei ona po, o komepiuta ua faateleina lo tatou olaga. E tele vaega e le mafai ona mafaufauina e aunoa ma le faʻaaogaina o PC: numera mathematical complexes, mamanu, faʻataʻitaʻiga, fesoʻotaiga i luga o le Initaneti, ma isi mea faapena. Na oʻo mai i le ata!

I le taimi nei, e le gata o tusiata, ae e mafai foi e tagata alolofa faigofie ona taumafai e tusi se ituaiga o "galuega sili ona lelei" faatasi ai ma le fesoasoani o polokalama faapitoa. Ou te fia talanoa e uiga i nei ata tusi ata faapitoa i luga o se komepiuta i lenei tusiga.

* Ou te matauina na o polokalama saoloto e mafaufauina.

O le anotusi

  • 1. Palo o le polokalama e le manuia ...
  • 2. Gimp o se kalafi mamana. le faatonu
  • 3. MyPaint - ata tusiata
  • 4. Graffiti Studio - mo fusi pepa
  • 5. Artweaver - sui mo Adobe Photoshop
  • 6. SmoothDraw
  • 7. PixBuilder Studio - ataata ataata
  • 8. Inkscape - faʻasologa o Corel Draw (ata faʻataʻitaʻi)
  • 9. Vaʻavaʻai - pulumu ata
  • 10. Pusa ata
    • O ai e manaʻomia se papa maʻa?

1. Palo o le polokalama e le manuia ...

O le Paint lea ou te fia amataina se toe iloiloga o ata tusi, talu mai e aofia ai i le OS OS XP, 7, 8, Vista, ma isi mea, o lona uiga e te le manaʻomia se mea e amata ona e tusia - e te le manaʻomia!

Ina ia tatala, alu i le lisi "amataga / polokalama / tulaga", ona kiliki lea i le "Pepa" icon.

O le polokalama lava ia e matua faigofie lava ma e oʻo lava i se tagata fou e leʻi leva ona ia faʻaaogaina se PC e mafai ona malamalama i ai.

O galuega autu: faʻafouina o ata, tipiina o se vaega o le ata, o le mafai ona tusi i se penitala, pulumu, faʻatumu le laufanua ma se lanu filifilia, ma isi.

Mo i latou e le o faʻatinoina faʻataʻitaʻiga i ata, mo i latou o nisi taimi e manaʻomia le faasaʻoina o se mea i ata ma mea laiti - e sili atu le malosi o le polokalama. O le mafuaaga lena e masani ai i le ata i le PC ou te fautuaina e amata i ai!

2. Gimp o se kalafi mamana. le faatonu

Website: //www.gimp.org/downloads/

Gimp o se faʻamatalaga mamana mamana e mafai ona galue faʻatasi ma moli mataʻitusi * (silasila i lalo) ma le tele o isi masini faʻaaogā.

Tulaga autu:

- faʻaleleia ata, faʻamalamalamaina, faʻaleleia le lanu lanu;

- faʻafeiloaʻi vave ma vave aveese mea le talafeagai mai ata;

- tipiina ata o uepisaite;

- tusia ata e faʻaaoga ai fualaau kalafi;

- lona lava faila o le teuina o faila ".xcf", lea e mafai ona teu ai tusitusiga, textures, layers, etc.

- O se avanoa avanoa e galulue ai i le kilipa laupapa - e mafai ona vave faʻaofi se ata i totonu o le polokalama ma amata ona faʻataʻitaʻia;

- Gimp o le a faʻatagaina oe e teuina faʻamaumauga tupua i luga o le lele;

- le mafai ona tatala faila i le faatulagaga ".psd";

- fatuina o au lava palaka (pe afai o oe, e moni, ei ai tomai faʻalauiloa).

3. MyPaint - ata tusiata

Upega Tafaʻilagi: //mypaint.intilinux.com/?page_id=6

MyPaint o se faʻataʻitaʻiga kalafa e taulai atu i atinaʻe fou. O le polokalame e faʻaaogaina se faʻaoga faigofie, faʻatasi ai ma le tele o le tapoleni. O se seti lelei foi o pulumu, faʻafetai i le fesoasoani o lenei polokalame e mafai ona e tusia ai ata i luga o se komepiuta, faʻapei o luga o se tapoleni!

Tulaga autu:

- le ono mafai ona faia ni tulafono vave e faʻaaoga ai kulini ua tofia;

- O le tele o pulumu, o latou tulaga, o le gafatia e foafoa ma faʻaulufale mai;

- lagolagosua sili mo le laulau, i le ala, o le polokalama e masani ona fuafuaina mo ia;

- faʻatapulaʻaina tapoleni lapoa - e leai se mea e gata ai lou fatufatuaʻi;

- Le mafai ona galue i Windows, Linux ma Mac OS.

4. Graffiti Studio - mo fusi pepa

O lenei polokalama o le a apili atu i tagata uma e fiafia i le graffiti (i le mataupu faavae, e mafai ona mateina le itu o le polokalama mai le igoa).

O le polokalame e ofoofogia ma lona faigofie, mea moni - o ata e sau mai le peni toetoe lava o le sili ona lelei i puipui o tagata tomai faapitoa.

I le polokalame, e mafai ona e filifilia ni vavae, mo se faʻataʻitaʻiga, taavale, puipui, pasi, e faʻaauau ai pea ona galue i mea ofoofogia.

O le laulau e tuʻuina atu se filifiliga o le tele o lanu - sili atu ma le 100 vaega! O loʻo i ai se avanoa e faia ai le ulaula, suia le mamao i luga, faʻaoga maka, ma isi. I le lautele, o se auupega atoa o le tusiata o le graffiti!

5. Artweaver - sui mo Adobe Photoshop

Upega tafaʻilagi: //www.artweaver.de/en/download

Faʻafeiloaʻi faʻataʻitaʻi tusitala o loʻo avea ma sili atu Adobe Photoshop. O lenei polokalama e faʻataʻitaʻiina le valiina i le suauu, vali, penitala, penisina, pulumu, ma isi.

E mafai ona galue i luga ole laupepa, faʻafeiloaʻi ata i ituaiga eseese, faʻasalaga, ma isi. O le faʻamasinoina e le sikeri sikolasipi i lalo, e le mafai ona e iloa le eseesega mai le Adobe Photoshop!

6. SmoothDraw

Upega Tafaʻilagi: //www.smoothdraw.com/

SmoothDraw o se tusitala sili ona lelei, ma le tele o avanoa mo le gaosia ma le fatuina o ata. O le mea moni, o le polokalame e taulaʻi i le fatuina o ata mai le maofa, mai le paʻepaʻe ma le tapoleni mama.

I totonu o lau 'auupega o le a avea ma fuainumera tele o mamanu ma mea taulima: fusi, penitala, peni, peni, ma isi.

E le o se mea lelei foi le faatinoina i le galue faatasi ma ni fualaau, faatasi ai ma se avanoa faigofie o le polokalama - e mafai ona saogalemu le fautuaina i le tele o tagata faaaoga.

7. PixBuilder Studio - ataata ataata

Upega Tafaʻilagi: //www.wnsoft.com/ru/pixbuilder/

O lenei polokalama i luga ole fesootaiga, e tele tagata faaaoga ua uma ona avea ma ata pue ata. O loʻo iai le tele o uiga iloga ma le mafai gafatia o le polokalame Adobe Photoshop totogi: se faʻataʻitaʻiga ma le faʻatusatusa, o loʻo i ai meafaigaluega mo le tipi, suia o ata, e mafai ona e fatuina ni foliga faʻapitoa ma mea faitino.

O se faʻatinoga lelei o le tele o foliga o le ata, o uiga mataga, ma isi.

E uiga i uiga e pei o le suia o le tele o le ata, liliu, fesuiaiga, ma isi - ma fai atu, masalo e le aoga. O le mea lautele, o PixBuilder Studio o se ata tele o komipiuta ma le teuteuina o polokalama.

8. Inkscape - faʻasologa o Corel Draw (ata faʻataʻitaʻi)

Upega Tafaʻilagi: //www.inkscape.org/en/download/windows/

O lenei faʻataʻitaʻiga ata vevela e tutusa ma Corel Draw. O lenei ata vevela polokalama - o lona uiga. taʻiala vaega. E le pei o ata faʻatusa, o ata vevela e faigofie ona mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le leai o se uiga lelei! E masani lava, o sea polokalama e faʻaaogaina i le lomiga.

E taua le taʻua o Flash iinei - e faʻaaogaina ata faʻataʻitaʻi iina, lea e mafai ai ona faʻaitiitia le tele o le vitio!

I le auala, e tatau ona faaopoopo atu e iai le lagolago a le polokalama mo le gagana Rusia!

9. Vaʻavaʻai - pulumu ata

Upega Tafaʻilagi: //www.livebrush.com/GetLivebrush.aspx

O se ata ata faigofie lava e mafai ona gafatia lelei le teuteuga o ata. O se tasi o vaega taua o lenei faatonu o le ae tusi mai iinei pulumu! Leai se meafaigaluega!

I le isi itu, o nei tapulaa, ae i le isi itu, o le polokalama e mafai ai ona e iloa le tele o mea e leai se isi auala - o le ae le faia lenei mea!

O se numera tele o pulumu, faʻapipiʻi mo latou, tafe, ma isi mea faapena. E le gata i lea, e mafai ona e faia ni pulumu oe lava ma sau mai le Initaneti.

I le auala, o le "pulumu" i le olaola e le o se "faigofie," ae faapena foi ma faataitaiga o foliga mataʻutia o foliga vaaia ... I le tulaga lautele, e fautuaina le fiafia uma o tagata e galulue faatasi ma siamupini.

10. Pusa ata

O se laupepa lauiloa o se ata tusi faapitoa i luga o se komepiuta. Fesoʻotaʻi atu i komepiuta e ala i le laugatasia o le USB Faatasi ai ma le fesoasoani a se peni, e mafai ona e tietie i se pepa faaeletonika, ma i luga o lau komepiuta e mafai ona vave vaʻaia lau ata i le initaneti. Sili!

O ai e manaʻomia se papa maʻa?

O le papa maʻa e mafai ona aoga e le gata mo tagata atamamai faʻapolofesa, ae faʻapea foi mo tamaiti aʻoga masani ma tamaiti. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻasaʻo ata ma ata, tusi ata i luga o fesoʻotaiga vavave, faigofie ma vave faʻaopoopo tusitusiga i faʻamatalaga faʻasolo. E le gata i lea, pe a faʻaaoga se peni (peni papa), e le vaivai le pulumu ma tapulima i le taimi umi, e pei o le faʻaaogaina o se kiore.

Mo tagata tomai faapitoa, o se avanoa lenei e faʻasaʻo ai ata: fatuina masks, toe faʻaleleia, faʻataʻitaʻia ma faia fetuunaiga i tafaoga faigata o ata (lauulu, mata, ma isi)

I se tulaga lautele, e vave ona e faʻaaogaina i le papa maʻa ma afai e masani ona e galue ma ata, e faigofie lava le masini! E fautuaina i latou uma e fiafia i ata.

I lenei iloiloga o polokalame ua maeʻa. Fai se filifiliga lelei ma ata matagofie!