Toe Maua le Tusi Paʻia Lē Faasaoina

Le aso lelei.

Ou te manatu o le toatele oe galulue soo ma pepa i totonu o le Word Word e feagai ma se tulaga le lelei: latou te taina le tusiga, faasaʻo, ona faafuasei ai lea ona toe amataina le komipiuta (latou te tapeina le malamalama, se mea sese pe na o le Upu na tapunia, lipotia se mea faʻafitauli i totonu). Le mea e fai

O le mea moni lava na tupu ia te aʻu - na vavaeeseina le eletise mo ni nai minute ao ou sauniuni se tasi o tusiga mo le lolomiina i luga o lenei saite (ma o le autu mo lenei tusiga na fanau mai). Ma o lea, mafaufau i nisi o auala faigofie e toe maua ai ni tusitusiga a le Tusi Paia e leʻi faasaoina.

O le anotusi o le tusiga, lea na mafai ona leiloa ona o le vaivai o le malosiaga.

Faʻasologa numera 1: vave faʻaleleia i le Upu

Po o le a lava le mea na tupu: naʻo se mea sese, toe faʻaaogaina le komepiuta (e aunoa ma le fesili atu ia te oe), o le toilalo i le sui ma le fale atoa na tapeina le malamalama - o le mea autu e le o le fefe!

I le le mafai, Microsoft Word ua lava lona atamai ma ua otometi (i le tulaga o faalavelave faʻafuaseʻi, o lona uiga, tapuni i fafo e aunoa ma le maliega a le tagata) o le a taumafai e toe faʻafoʻi le pepa.

I loʻu tulaga, Micrisift Word ina ua maeʻa le tapunia o le PC ma liliu (i le maeʻa ai o le 10 minute) - pe a uma ona amata ona ofoina atu e teu ai le faasaoina o pepa. O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai ona foliga mai i le Upu 2010 (i isi lomiga o le Upu, o le ata o le a talitutusa).

E taua! E ofoina e le upu le toe faʻaleleia o faila i le amataga muamua pe a uma se faʻalavelave. Ie Afai e te tatalaina le Upu, tapuni, ona filifili lea e toe tatala, ona le ofoina atu lea ia te oe se isi lava mea. O le mea lea, ou te fautuaina i le uluai faʻalauiloa e teu mea uma e manaʻomia mo nisi galuega.

Metotia 2: e ala i le faletupe faʻapolopolo-faʻapolopolo

I se tulaga maualuga i luga o le tusiga, na ou fai atu o le Upu e le aoga e lava lona atamai (faamamafa faapitoa). O le polokalama, afai e te leʻi suia ia tulaga, o minute uma lava e 10 e teu ai le pepa i totonu o le "laupepa" (i le tulaga o tulaga e leʻi mafaufauina). E fetaui lelei o le mea lona lua e fai o le siaki pe a iai se pepa o loʻo misi i lenei pusa.

Faʻapefea ona maua lenei faila? O le a ou faia se faʻataʻitaʻiga i le polokalama Word 2010.

Kiliki i luga o le "faila / faʻailoga" lisi (silasila ataata i lalo).

O le mea e sosoo ai e tatau ona e filifili le "laveai" tab. E i ai pasi o fiafiaga i lenei laupepa:

- lavea faʻafuaseʻi le pepa i minute uma 10. (e mafai ona e suia, mo se faataitaiga, mo le 5 minute, pe a fai e masani ona liliu lau eletise);

- Faʻamaumauga o faʻamaumauga mo le faʻasao-aunoa (matou te manaʻomia).

Tau lava filifili ma kopi le tuatusi, ona tatala lea o le tagata sailiili. ma faapipii faʻamaumauga faʻasolo i lona tuatusi tuatusi. I le tusi tatala - atonu o se mea e mafai ona maua ...

Metotia numera 3: toe faʻafoʻi le pepa o le Upu ua aveeseina mai le disk

O lenei metotia o le a fesoasoani i mataupu sili ona faigata: mo se faʻataʻitaʻiga, sa i ai se faila i luga o le 'ie, ae o le taimi nei e leai. E mafai ona tupu lenei mea mo ni mafuaaga eseese: faʻamaʻi, faʻafuaseʻi faʻaletonu (aemaise lava talu mai le Windows 8, mo se faʻataʻitaʻiga, e le toe fesili pe afai e te manaʻo e faʻamalo le faila pe a e kiliki le Faamauga), faʻapipiʻiina le pulou, ma isi.

Mo le toe faʻaleleia o faila, o loʻo i ai le tele o polokalame, o nisi o nei mea ua uma ona lolomiina i se tasi o mataupu:

I lenei tusiga, ou te fia faʻalauiloaina se tasi o polokalama sili (ma faigofie mo faʻaaoga).

Faʻasologa o Faʻamatalaga Wondershare

Sitepu aloaia: //www.wondershare.com/

E lagolagoina e le polokalame le gagana Rusia, e vave tele ona galue, e fesoasoani i le toe faʻaleleia o faila i mataupu sili ona faigata. I le auala, o le faagasologa atoa o le toe faʻaleleia e na o le 3 laasaga, sili atu e uiga ia i latou i lalo.

O le a le mea e fai ae leʻi toe faʻaleleia:

- aua nei kopiina soo se faila i le pu (lea e le o iai pepa / faila), ma e masani ona le galulue faatasi;

- aua le faʻatalanoaina le disk (tusa lava pe faʻaalia o RAW ma Windows OS e te ofoina atu i le faʻatulagaga);

- aua nei toe faʻafoʻi faila i lenei puʻe (o lenei fautuaga o le a oʻo mai i le taimi mulimuli ane.) O le toʻatele o le a toe faʻaleleia faila i le lava lava disk lea e vaʻaia: e le mafai ona e faia lenei mea! O le mea moni, a e toe faʻafoʻiina se faila i le lava lava disk, e mafai ona solo i faila e leʻi faʻafouina) .

Laasaga 1.

A maeʻa ona faʻapipiʻiina le polokalame ma faʻalauiloaina: e ofoina mai ia i tatou se filifiliga o le tele o filifiliga. Tatou te filifilia muamua lava: "toe faʻaleleia faila". Tagaʻii le ata oi lalo.

Laasaga 2.

I lenei laasaga, ua talosagaina ai i matou e taʻu mai le mea o loʻo i ai le faila o loʻo misi. E masani lava o pepa o loʻo i luga o le taavale a le C (sei vagana ai, ioe, na e tuʻuina atu i le taʻavale D). O le mea lautele, e mafai ona e suʻeina le lua i le faasologa, aemaise lava talu ai o le vave ona faiva, mo se faataitaiga, o laʻu 100 GB disk na siaki i le 5-10 minute.

I le auala, e manaʻomia le tuʻuina o se siaki "i luga o le ata" - o le taimi faʻatupulaia o le a matua faateleina, ae o le a mafai ona e toe faʻaleleia nisi faila.

Laasaga 3.

A uma le suʻeina (i le ala, i le taimi e sili ai le le paʻi i le PC ma tapuni isi polokalama uma) o le polokalama o le a faʻaalia mai ia i matou ituaiga uma o faila e mafai ona toe maua mai.

Ma e lagolagoina e ia, e tatau ona ou fai atu, i le tele o mea:

- faʻamaumauga (rar, zip, 7Z, ma isi);

- vitio (avi, mpeg, ma isi);

- pepa (txt, docx, log, ma isi);

- ata, ata (jpg, png, bmp, gif, ma isi), ma isi.

O le mea moni, e na o le filifilia pe o fea faila e toe faʻaleleia, lolomiina le ala talafeagai, faʻamaonia se isi puʻe nai lo faila faila ma toe faʻaleleia. E tupu vave lenei mea.

I le auala, pe a uma ona toe faʻaleleia, o nisi o faila e mafai ona le mafaamatalaina (pe le mafai ona faʻaaogaina). O le Polokalama Toe Faʻafou Aso e lapatai mai ai ia i tatou e uiga i lenei mea: faila e makaina i liʻo o lanu eseese (lanumeamata - e mafai ona toe faʻaleleia le faila ile lelei lelei, mūmū - "e iai avanoa, ae le lava" ...).

O lena mea uma mo nei aso, o galuega lelei uma a le Upu!

Fiafia