Faia faʻamalosi le tusiga i le YouTube

O faʻamatalaga i le YouTube o le auala autu lea o fegalegaleaiga i le va o le tusitala o le vitio ma le tagata matamata. Ae o nisi taimi, e aunoa ma le auai o le tusitala lava ia, o talatalanoaga mataʻutia o loo i luga o faamatalaga. I totonu o puipui uma o tusitusiga, o lau savali e faigofie lava ona leiloa. E faʻapefea ona faia ina ia vave ona ia iloa ma o le ai ai lenei tusiga.

E faʻapefea ona tusia se faʻamatalaga i se tusi matamata

E talia e tagata uma e toetoe lava o savali uma i lalo o le vitio a le tusitala (i totonu o faʻamatalaga) foliga foliga mai. I le pepa faʻapipiʻi i luga o le YouTube, e leai ni meafaigaluega faʻapitoa e tu i fafo ma o latou tagata taʻitoʻatasi, a latou lava, ia tautala i ai. Leai, e le o na emoticons ma emoji, ae o le faʻailoga e mafai ona faʻamalosi le tusiga. Pe oi ai iina?

O le mea moni, e le mafai ona faia e se faʻatautaia o le vitio lauiloa e aunoa ma se faʻaaliga. O nai auala nei e filifili ai le tusiga mai lona tulaga ese. E sili atu, o le metotia e tasi lava.

  1. Ina ia mafai ona faʻamalosi le tusiga, e tatau ona faia i itu uma e lua i le falemaʻi "*".
  2. A maeʻa lena mea, e mafai ona e kilikiina ma le saogalemu le ki "Tuu se faʻamatalaga".
  3. O le taunuuga e mafai ona vave vaʻaia, pau i lalo o le itulau.

I le auala, e faʻapipiʻi le uiga faʻapitoa, ma uu le ki Sue, lolomi le numera valu i luga o le numera pito i luga luga. E mafai foi ona e faʻaaoga le numera numera saʻo, pe a tuʻuina lenei faailoga i le tasi kiliki.

Nuances

E pei ona mafai ona e vaʻaia, ia faʻamalosi le tusiga i faʻamatalaga, e le tele se taumafaiga, ae o loʻo i ai ni uiga e mafua ai ona faia e nisi tagata sese mea sese.

  • Faʻalogo i taimi uma i lena faʻamaufaʻailoga faʻatasi ma le upu lava ia. O lona uiga, i le va o le amio ma le upu iina e le tatau ona i ai se avanoa po o se isi lava uiga / faailoga.
  • E leʻo ni faʻauiga ma ni upu e faʻaalia, ae o tagata uma o loʻo i le va o asterisks e lua. I le iloaina o lenei faʻamatalaga, e mafai ona e pasiina atili nisi savali fatufatuaʻi.
  • O lenei auala filifilia e na o tali lava e faʻaaoga ai. Afai e te manaʻo e tuʻuina atu e ala i le faʻaaogaina o le uiga o tagata amio lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻamatalaga o lau auala, o le a leai se mea e maua.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, e le o tele ni faʻaaliga. Ma o le autu e le ogaoga, o lea e i ai lava le avanoa mo le sese.

Faaiuga

E faavae i luga o le mea moni e faapea i lalo o se uila i luga o YouTube e seasea lava ona e maitauina faʻamatalaga i le tino, ona i ai lea o se numera faatapulaaina o tagata e iloa lenei auala. I le isi itu, o lona uiga o oe, faʻamafaʻailogaina au savali, o le a tu i fafo i le lanu paʻu o mataitusi masani.