Faʻafefea ona aveese iStartSurf mai le komepiuta

Istartsurf.com o se isi polokalama leaga lea e puʻeina ai tagata suʻesuʻe, ae o Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera ma Internet Explorer ua aafia i lenei "siama". O le iʻuga, o suiga o le homepage, suiga o faasalalauga o loʻo tuleia i luga o oe ma mea uma lava, istartsurf.com e le faigofie ona faatea.

I lenei laasaga taʻitasi taʻiala, o le a ou faaali atu ia te oe le ala e ave ese ai le masini ese mai lau komepiuta ma toe foi mai lou itulau home. I le taimi lava e tasi, o le a ou taʻu atu ia te oe le mea o loʻo faʻapipiʻi ai le istartsurf ma pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta mai soʻo se lomiga fou o Windows.

Faʻaaliga: lata ane i le pito o lenei taʻiala o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga video i le auala e ave ai le vevela, pe afai e sili atu ona faigofie mo oe le faitau faʻamatalaga i le ata vitio, ia teu i lou mafaufau lenei mea.

Faʻasaʻo iStartSurf i le Windows 7, 8.1 ma le Windows 10

O laasaga muamua e aveese ai le avega mai lau komepiuta o le a tutusa lava e tusa lava pe o le a le mea e te manaomia e fofo ai lenei mea leaga, muamua o le a tatou aveesea i Windows.

O le laasaga muamua o le alu lea i le Panel Manaʻomia - Polokalama ma Faʻalapotopotoga. Suʻe le vevela matala i le lisi o polokalame faʻapipiʻi (e tupu e ese le valaʻau, ae o le icone e talitutusa lava i le faʻamalama i lalo). Filifili ma kiliki i le "Faʻamama (Faʻasalaga)" button.

O le a tatalaina se faamalama e aveese ai le sifi mai se komepiuta (I lenei tulaga, pe a ou malamalama i ai, e suia i le taimi ma atonu e eseese lau foliga). O le a ia teena i au taumafaiga e aveese le avega: fautuaina e ulufale atu i se captcha ma lipotia ua saʻo le ulufale (i le taumafaiga muamua), faʻaalia se faʻamatalaga faʻapitoa (faʻapitoa i le Igilisi), ma o le mea lea o le a faʻataʻitaʻi auiliili ai laʻasaga taʻitasi o le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi.

  1. Ulufale i le captcha (o loʻo e vaʻaia i le ata). E leʻi aoga mo aʻu i le taimi muamua, na tatau ona toe amataina le faʻamalo.
  2. O le faʻamaumauga o le aoina o faʻamaumauga o le a faʻaalia ma se faʻalauiloa alualu i luma A oʻo i le iʻuga, o le a faʻaalia le fesoʻotaʻiga faifaipea. Kiliki i luga.
  3. I luga o le isi vaʻavaʻai ma le "Toefaʻatau" button, kiliki i luga Toe faʻaauau.
  4. Faailoga mea uma e aveese, kiliki "Faaauau."
  5. Faatali seia maeʻa le aveeseina ma kiliki "Ok."

E foliga mai o le taimi lava lea e te vaʻaia ai le Saili Faʻasao le faʻamatalaga (lea e faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta), e tatau foi ona tape. Auiliiliga o lenei mea ua tusia i le Auala e aveese ai le Faʻamatalaga Faʻasaʻo le tusi lesona, ae i le tele o tulaga, ua lava lea e alu i le Polokalame Polokalame Polokalama (x86), saili le MiuiTab poʻo le XTab lapisi ma taʻavale le faila fileinstall i totonu.

A maeʻa le faʻatagaina o le faʻamatalaga ua faʻamatalaina, istartsurf.com o le a faaauau pea ona tatala i lau sailiga i le amataga, o lea na o le faʻaaogaina o le Windows uninstall e le lava e aveese ai lenei siama: o le a manaʻomia foi ona e aveesea mai le tusi resitala ma auala gasegase.

Faʻaaliga: Faʻalogo i isi polokalama, sei vagana ai tagata suʻesuʻe, i le faʻamalama ma le lisi o polokalama i le amataga. Na faʻapipiʻiina foʻi e aunoa ma loʻu iloa, i le taimi o le faʻamaʻi pipisi. Masalo, i lau mataupu o le ai ai polokalama e le manaʻomia, e aoga foi ona aveeseina.

E faʻafefea ona ave faʻamalosi i le resitala

Ina ia aveese faʻamaumauga o le istartsurf i le resitala o Windows, amata le faatonu o le resitala e ala i le uomi o le Win + R ma ulufale i le tulafono regedit i le faamalama e faʻatino ai.

I le itu tauagavale o le faatonu o le resitala, faʻamaonia le mea "Computer", ona alu lea i le "Edit" - "Search" menu ma le ituaiga siata, ona kiliki lea o le "Find Next".

O le faʻasalalauga lenei o le a faapenei:

  • Afai oi ai se ki o le faila (pusa i le itu tauagavale) o loʻo aofia ai le siata i le igoa, ona kiliki lea ma le ki o le kuki saʻo ma filifili le mea "Misi" mea autu. A maeʻa lena, i le lisi "Faʻamālō", kiliki "Find Next" (pe na o le lolomiina F3).
  • Afai e te mauaina se tau aoga (i le lisi i le itu taumatau), ona e kiliki lea o le tau ma le kiliki saʻo, kiliki "Faʻasaʻo" ma faʻamaʻaʻa atoa le "Tauleʻaleʻa", poʻo, pe afai e leai ni au fesili e uiga i le a le Page Default Page ma le Search Page, Ulufale i totonu o le fanua le tau o tuatusi o le itulau e le tali tutusa ma le sailiga le aoga. Vagana ai mea e fesoʻotaʻi ma le avega. Faʻaauau pea le sailiga ma le F3 poʻo le Faʻasalalau - Find Next menu.
  • Afai e te le o mautinoa le mea e fai i le mea ua maua (pe o le a le mea o loʻo faʻamatalaina e le mea o loʻo i luga e faigata), na o le tapeina, leai se mea matautia e tupu.

Matou te faʻaauau pea ona faia lenei mea seia oʻo lava ina leai se mea i totonu o le Windows Registry e aofia ai le istartsurf - pe a uma lena, e mafai ona e tapunia le faatonu o le resitala.

Aveese mai nai gaioiga o le initaneti

Faatasi ai ma isi mea, o le istartsurf e mafai ona "resitala" ile gaioiga o le initaneti. Ina ia malamalama pe o le a le mea e foliga i ai, kiliki-le-ala i luga o le alalaupapa o le masini ma filifili le mea autu o mea autu.

Afai e te vaʻai i se faila i le pusa i le "Object" mea ae le o le auala i le faila o le masini faʻaleleia, poʻo le, pe a uma le faila saʻo, o le faʻaopoopoga o loʻo i ai le tuatusi o le itulau istartsurf, ona e toe foʻi lea i le ala saʻo. Ma sili atu ona faigofie ma saogalemu - faatoa toe fatuina se alalaupapa o le komepiuta (kiliki i lalo ma le kiore, mo se faataitaiga, i luga o le komepiuta - fatuina se ala pupuu, ona faamaoti lea o le auala i le masini).

Nofoaga faʻasalalau mo suʻesuʻe masani:

  • Google Chrome - Polokalama Polokalama (x86) Google Chrome Chrome.exe
  • Mozilla Firefox - Polokalama Polokalama (x86) Mozilla Firefox firefox.exe
  • Opera - Polokalame Polokalama (x86) Opera launcher.exe
  • Internet Explorer - Polokalama Polokalama Internet Explorer iexplore.exe
  • Yandex Browser - exe faila

Ma, mulimuli ane, o le faʻasalaga finafinau e vaʻavaʻavaʻa atoa ai le istartsurf - alu i au mea e siakiina ma suia le home page ma le search engine i le mea e te manaʻomia. I lenei aveesega e mafai ona mafaufau e toetoe lava a maeʻa.

Maea le aveese

Ina ia faamaeaina le avega o le aveeseina, ou te fautuaina malosi le siakiina o lau komepiuta ma ni meafaigaluega e aveese ai malware e pei o AdwCleaner poo Malwarebytes Antimalware (silasila Best Malware Removal Tools).

I le avea ai o se tulafono, o nei polokalame e le manaʻomia e leʻo mai na o latou ma o latou faailoga (mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le faʻatulagaina o galuega, le mea tatou te le o tilotilo ai), ma o nei polokalame e mafai ona fesoasoani e faʻaumatia atoa.

Vitio - pe faapefea ona aveese le istartsurf mai se komepiuta

I le taimi lava e tasi, na ou tusia ai se vitio faʻatonuga, o loʻo faʻamalamalama auiliili pe faapefea ona aveese lenei mea leaga mai lau komepiuta, toe faafoi le itulau amata i le masini, ma i le taimi lava e mama le komepiuta o isi mea atonu foi o iai iina.

O fea e maua mai ai i luga o le komepiuta le faʻasalalauga

E pei o nei polokalame e leʻo manaʻomia, ua faʻapipiʻi le istartsurf ma isi polokalama e te manaʻomia ma e te sii mai e aunoa ma soʻo se nofoaga.

Faʻafefea ona aloese mai ai? Muamua, faʻapipiʻi le komepiuta mai nofoaga aloaia ma faitau mea uma na tusia ia oe ma le faaeteete i le taimi o le faʻapipiʻiina, ma, afai e ofoina atu se mea e te le o faʻapipiʻiina, e teʻena e ala i le faʻamaloina e ala i le fuʻaina o Skip poo le Decline.

O se faiga lelei foi le siakiina o polokalama uma e sii mai i luga o Virustotal.com, o le tele o mea e tutusa ma le istartsurf ua faʻamalamalamaina lelei iina, o lea e mafai ai ona lapataʻia oe aʻo lei tuʻuina i luga o se komepiuta.