Faʻafefea ona fai se ofo e fesuiai i luga o le Steam

O vaʻa tetele e tele naua mea e mafai ona faamalieina ai soʻo se tagata faʻaaogaina lenei auaunaga. I le faaopoopo atu i galuega masani o le faʻatau ma le lafoaʻiina o se taaloga, fesoʻotaʻiga, faʻatulagaina o screenshots mo se iloiloga lautele, e tele isi avanoa i le Steam. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fesuiai mea o lau inventory ma isi tagata faʻaoga o le polokalama. Ina ia mafai ona sui mea, e tatau ona ofoina atu se fesuiaiga. Faitau le ala e amata ai ona fefaʻasoaaʻi ma se isi tagata vaʻaia Steam.

O le fefaʻasoaʻiga o mea e manaʻomia i le tele o tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le lava lau kata e fatu ai le mea e manaʻomia. E ala i le fefaʻasoaʻi o kata poʻo isi mea ma lau uo, e mafai ona e maua pepa o loʻo misi ma faʻapea ona fatuina ai le ata Steam e faʻaleleia lou maualuga i lenei 'upega taʻavale. I luga o le auala e fatuina ai ata i totonu o le Steam ma faʻaleleia lou maualuga, e mafai ona e faitau iinei.

Masalo e te manaʻo e maua ni talaaga poʻo se fesuiaiga o taaloga ma se uo o loʻo i ai i lau suʻesuʻega. E le gata i lea, faatasi ai ma le fesoasoani a le fefaʻatauaiga, e mafai ona e avatu meaalofa i au uo. I le faia o lenei mea, i le fefaʻatauaʻiga, na e tuʻuina atu le meataitasi i se uo, ma e le fesili mo se mea i le taui. E le gata i lea, o le fesuiaiga e mafai ona talafeagai pe a fefaatauai pe toso tupe mai Steam i e-paleni po o se pepa aitalafu. Aoao pe faapefea ona ave le tupe mai Steam, e te mafai mai lenei tusiga.

Talu ai o le fesuiaiga o aitema o se galuega taua tele o le Steam, ua atiae e le au atinaʻe ni meafaigaluega faigofie mo lenei tulaga. E mafai ona e amataina le fesuiaiga e le gata i le fesoasoani o se ofo tuʻufaʻatasiga, ae faʻapea foʻi ma le fesoasoani a se fesoʻotaʻiga i le fesuiaiga. I le mulimuli ai i lenei sootaga, o le a amata otometi lava le fesuiaiga.

Faʻafefea ona fai se sooga i le fesuiaiga

O le fesoʻotaʻiga i le fesuiaiga o meli ma isi fesoʻotaʻiga, o lona uiga, o le tagata faʻaaoga e mulimuli i lenei fesoʻotaʻiga ma a maeʻa ona amata le faʻasalalauga aunoa. E le gata i lea, e faigofie lava ona e tuʻuina se fesoʻotaʻiga mai isi faiga i luga o le Initaneti i le laupepa. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e lafoina atu i au uo ina ia vave ona ofoina atu ia te oe se fesuiaiga. Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga mo le faʻasoa i Steam, faitau i lenei tusiga. O loʻo i ai faʻamatalaga auiliili e ala i laasaga o faatonuga.

O lenei fesoʻotaʻiga o le a mafai ai ona e fefaʻasoaai ma au uo o loʻo i lau lisi o fesoʻotaʻiga, ae faʻapea foʻi ma soʻo se isi lava tagata, e aunoa ma le faʻaopoopoina o ia o se uo. O le a lava le na o le mulimuli i le sootaga. Afai e te manaʻo e ofoina atu le fesuiaiga i se isi tagata ma le lima, ona tatau lea ona faia i se isi auala.

Faʻataulaga faʻatau saʻo

Ina ia ofoina atu le fesuiaiga o se isi tagata, e tatau ona e faaopoopo i au uo. Faʻafefea ona maua se tagata i luga o Steam ma faʻaopoopo o ia o se uo, e mafai ona e faitau i inei. A maeʻa ona e faʻaopopoina se isi tagata Steam faʻaaoga i au uo, o le a ia sau i lau lisi o fesoʻotaʻiga. O lenei lisi e mafai ona tatalaina i le kilikiina o le faamau "lisi o uo" i le pito i lalo o le tulimanu o le tagata faatau Steam.

Ina ia amata le fefaʻasoaʻiga ma se isi tagata, kiliki i luga-saʻo i lau lisi o uo, ona filifili lea o le filifiliga "ofo atu".

A uma ona e lolomiina lenei ki, o le a lafoina se savali i lau uo e te manaʻo e faʻatau mea faʻatasi ma ia. Ina ia talia lenei ofo, o le a lava mo ia le kiliki i le faamau o le a aliali mai i le talanoaga. O le pule ia lava e pei o lenei.

I le pito i luga o le faamalama o fefaatauaiga o faamatalaga ia e fesootai ma le fefaatauaiga. O iinei o loʻo faʻaalia ai po o ai o le ae faia le fesuiaiga, o faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma le tausia o le fesuiaiga mo le 15 aso o loʻo faʻaalia. E mafai ona e faitau pe faʻapefea ona aveesea le fesuiaʻiga o fefaʻatauaiga i totonu o le tusitusiga tutusa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻaaogaina le tagata faʻamalo le masini feaveai le leoleoina malu.

I le pito i luga o le faamalama e mafai ona e vaʻaia lau inventory ma aitema i totonu o le Steam. E mafai ona e fesuiaʻi i le va o laasaga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia mea mai se taaloga faapitoa, ma e mafai foi ona e filifili mea e gaogao e aofia ai kata, talaʻaga, emoticons, ma isi. I le vaega sao o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i mea o loʻo ofoina atu mo fefaʻatauaiga ma mea na faʻapipiʻiina e lau uo mo le fefaʻatauaiga. A uma ona faʻaalia mea uma, e tatau ona e tuʻuina se mea e lata i le sauni mo le fesuiaiga.

O lau uo o le a manaomia foi ona tuu lenei faailoga. Amata le fesuiaiga i le kilikiina o le faamau ile pito i lalo o le pepa. Afai na maeʻa le fefaʻatauaʻiga ma se tuai, ona oʻo mai lea i le 15 aso o le a lafoina atu i ai oe ile i-meli, faʻamaonia le fesuiaiga. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga o le a aofia i totonu o le tusi. A uma le kilikiina o le sootaga, o le a faʻamaonia le fesuiaiga. O le iʻuga, o le ae faʻafesuiaʻi mea na faʻaalia i le taimi o fefaʻatauaiga.

O lenei ua e iloa le auala e faia ai se fesuiaiga i le Steam. Fetufaai ma au uo, ave mea e te manaʻomia ma fesoasoani i isi tagata vaʻaia Steam.