D-Link DIR-300 D1 Firmware

E ui i le mea moni e faapea o le firmware o le D-Link DIR-300 D1 Wi-Fi, lea e leʻi leva ona salalau, e le ese mai suiga talu ai o le masini, o loo i ai i tagata o loo i ai ni fesili e fesoʻotaʻi ma sina mea itiiti pe a manaʻomia le downloadina o le firmware mai le official website D-Link , faʻapea foʻi ma se faʻaoga fesoʻotaiga i luga o fesoʻotaiga i le 2.5.4 ma le 2.5.11.

O lenei tusi lesona o le a faʻaalia auiliili pe faapefea ona siiina le firmware ma pe faʻapefea ona moliina le DIR-300 D1 ma le lomiga fou o le polokalame mo le lua filifiliga muamua na faʻapipiʻi i luga o le uila - 1.0.4 (1.0.11) ma le 2.5.n. Ma o le a ou taumafai foi i lenei tusi lesona e mafaufau i faafitauli uma atonu e tulai mai.

Auala e sii ai le firmware DIR-300 D1 mai le nofoaga aloaia o le D-Link

Faamolemole ia maitauina o mea uma o loʻo faamatalaina i lalo e na o tagata e faʻaleleia le auala, i luga o le igoa i le pito i lalo o loʻo faʻaalia ai le H / W: D1. Mo isi DIR-300, e manaʻomia nisi faila faila.

Ae e te leʻi amataina le taualumaga lava ia, e tatau ona e sii mai le faila faila. Sitepu aloaia mo le downloading firmware - ftp.dlink.ru.

Alu i lenei 'upega tafailagi, ona alu lea i le pusa o le pub - Router - DIR-300A_D1 - Firmware. Faamolemole ia matau o loʻo i ai le lua DIR-300 A D1 i totonu o le faila o le Router, lea e iloga i lalo o lalo. E te manaʻomia le mea tonu na ou faʻamaonia.

O lenei pusa e aofia ai le firmware fou (faila ma le extension .bin) mo le D-Link DIR-300 D1 le alalaupapa. I le taimi o lenei tusitusiga, o le mea mulimuli o le 2.5.11 o Ianuari 2015. O le a ou faʻapipiʻi i totonu o lenei taʻiala.

Saunia e faʻapipiʻi le faʻafouina o le polokalame

Afai ua uma ona e fesoʻotaʻi atu i se alalaupapa ma e mafai ona e ulufale i totonu o lona atinaega fesoʻotaʻiga, e te le manaʻomia lenei vaega. Vagana ua ou matauina e sili atu le faʻafouina o le firmware e ala i se fesoʻotaiga fesoʻotaʻi i le router.

Mo i latou e leʻi faʻafesoʻotaʻiina se alalaupapa, ma e leʻi faia muamua na mea muamua:

  1. Faʻafesoʻotaʻi le uaea router (aofia ai) i le komipiuta o le a toe faʻafouina ai le firmware. Faletupe o fesootaiga faakomepiuta - LAN 1 port i le router. Afai e leai sau fesoʻotaiga i luga o lau komepiuta, faʻafefe le laasaga, matou te faʻafesoʻotaʻi atu i le Wi-Fi.
  2. Faapipii le uila i totonu o se eletise. Afai o le a faʻaogaina se fesoʻotaiga vaʻavaʻa mo le firmware, pe a mavae sina taimi e tatau ona faʻaalia le fesoʻotaʻiga DIR-300, e le puipuia e se upu faʻaulu (pe a e le suia lona igoa ma faʻasologa muamua), faʻafesoʻotaʻi.
  3. Faʻataʻuina soʻo se masini ma ulufale i le 192.168.0.1 i le pusa tuatusi. A faʻafuaseʻi ona le tatalaina lenei itulau, ia mautinoa o loʻo maua le IP ma le DNS i luga o meatotino o le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaaoga, i totonu o le tulafono TCP / IP.
  4. I le talosaga mo se saini i totonu ma le upega tafailautusi, faʻapipiʻi le pule. (A e muaʻi ulufale i totonu, e ono talosagaina oe e vave suia le upu faʻamaonia, pe afai e te suia - aua nei galo, o le upu lea e ulufale ai i le faatulagaga o le uila). Afai e le fetaui le palakalafa, atonu atonu o oe poʻo se isi na suia muamua. I lenei tulaga, e mafai ona e toe faʻafaʻatonuina tulaga o le ala uila e ala i le uomi ma le uu o le Reset button i tua o le masini.

Afai o mea uma na faʻamatalaina ua manuia, alu saʻo i le firmware.

Le faʻagasologa o le kamupanī firmware DIR-300 D1

Faʻalagolago i le fea o faʻaupuga o loʻo faʻapipiʻiina nei i luga o le uila, pe a uma ona e ulufale i totonu, o le a e vaʻaia se tasi o faʻafesoʻotaʻiga o atinaʻe faʻaalia i le ata.

I le faʻasalaga muamua, mo faʻamatalaga firmware versions 1.0.4 ma le 1.0.11, fai mea nei:

  1. Kiliki "Setete Autu" i le pito i lalo (pe a talafeagai, liliu le gagana i le gagana Rusia i le pito i luga, o le Gagana).
  2. I le "System", kiliki le arrow faʻalua i le taumatau, ona - Toe faʻafouina lea o le Polokalame.
  3. Faʻamaoti le faila o le firmware lea na matou siiina muamua.
  4. Kiliki le "Toe Faʻamau".

A maeʻa lenei, faʻatali mo le maeʻa o le firmware o lau D-Link DIR-300 D1. Afai na foliga mai ia te oe ua taofia mea uma pe ua le toe tali mai le itulau, alu i le vaega o le "Notes" i lalo.

I le lomiga lona lua, mo le firmware 2.5.4, 2.5.11 ma le isi 2.n.n, pe a uma ona e ulufale i tulaga:

  1. I le lisi i le itu tauagavale, filifili le System - Software Update (pe a talafeagai, faʻaaogaina le gagana Rusia o le initaneti).
  2. I le "Local Update" vaega, kiliki le ki "Browse" ma filifili le faila firmware i luga o lau komepiuta.
  3. Kiliki le "Toe Faʻamau".

I totonu o se taimi puupuu, o le firmware o le a sii mai i le uila ma toe faafou.

Faamatalaga

Afai e te toe faʻafou le firmware, e foliga mai ia te oe o lau alalaupapa ua maalili, aua o le alualu i luma e le muta i luga o le masini pe na o le faaali atu e le o maua le itulau (poo se mea faapena), e tupu lenei mea ona o le fesoʻotaʻiina o le komepiuta ma le alalaupapa i le taimi o le faʻafouina o polokalama, e tatau ona e faʻatali mo se minute ma le afa, toe faʻatasi i le masini (afai e te faʻaogaina se fesoʻotaiga, o le a toe faʻafoʻi mai), ma toe ulufale atu i tulaga, e mafai ona e vaʻaia ua toe faʻafou le firmware.

E le ese le faʻatulagaina o le alalaupapa DIR-300 D1 mai le faʻatulagaina o ia lava masini faatasi ai ma avanoa muamua o atinaʻe, o eseesega i le mamanu e le tatau ona faʻafefe ia te oe. E mafai ona e vaʻai i faatonuga i laʻu 'upega tafaʻilagi, o le lisi o loʻo maua i luga o le Faʻasalaga Router itulau (O le a ou saunia ia tusi lesona faapitoa mo lenei faataitaiga i se taimi lata mai).