Opera Browser Interface: Thèmes

O le browser o le Opera o loʻo i ai se atinaʻe atinaʻe talafeagai. Ae ui i lea, o loʻo i ai se numera tele o tagata faʻaoga o loʻo le faamalieina i le mamanu o le polokalama. E masani ona mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o tagata faaaoga, o lea, latou te mananao e faʻaalia o latou tulaga taʻitoʻatasi, poʻo le masani masani o le upega tafaʻilagi o le upega tafailagi na faʻafefe lava ia i latou. E mafai ona e suia le atinaʻe o lenei polokalama e faʻaaoga ai autu. Sei o tatou iloa po oa autu mo Opera, ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina.

Filifili se autu mai le baseball

Ina ia filifilia se autu, ona faʻapipii lea i luga o le masini, e tatau ona e alu i le Opera settings. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi autu e ala i le kiliki o le ki i le logo Opera i le pito i luga agavale. O se lisi e aliali mai lea tatou te filifilia ai le "Faʻatonu" mea. Mo i latou o loʻo faʻaaogaina le piano nai lo le kiore, o lenei suiga e mafai ona faia i le na o le taina o le autu autu Alt + P.

E vave ona tatou oʻo atu i le vaega "Faʻatonu" o faʻalapotopotoga lautele o le faʻasalalauga. E manaʻomia lenei vaega e suia ai autu. O loʻo matou sailia i le itulau le pusa o faʻamaumauga "Autu mo le resitara".

O totonu o lenei poloka o loʻo i ai faʻatalanoaga autu ma ata o ata muamua. O le ata o le autu ua faʻaogaina nei ua tisa.

Ina ia suia le autu, na o le kiliki i luga o le ata e te fiafia i ai.

E mafai ona taʻalo ata i le agavale ma le saʻo e ala i le kiliki i luga o laʻau fetaui.

Faia o lau lava autu

E le gata i lea, o loʻo i ai le avanoa e fatu ai lau lava autu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e kiliki i le ata pei o se faʻaopoopoga, i totonu o isi ata.

O se faamalama e tatala i mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai se ata na filifilia muamua i luga o le komepiuta o le komepiuta e te manaʻo e vaʻaia o le autu mo le Opera. A uma ona faia le filifiliga, kiliki i le "Tatala" le faamau.

Ua faaopoopo le ata i se faasologa o ata i le poloka o le "Themes for design" poloka. Ina ia faia lenei ata o le autu autu, ua lava, e pei o le taimi muamua, faatoa kiliki lava i luga.

Faaopoopoina o se autu mai le ofisa aloaia Opera

I le faaopoopo atu, e mafai ona faaopoopo ni autu i le masini e ala ile asiasi i le Opera Add-ons website. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le "Maua mai autu fou".

A maeʻa lena, o le a faia se suiga i le vaega o autu i luga o le ofisa o le Opera Add-on. E pei ona mafai ona e vaʻai, o le filifiliga iinei e telē lava mo soʻo se tofo. E mafai ona e suʻeina autu e ala i le asiasi atu i se tasi o vaega e lima: "Faʻaalia", Faʻamasino, "Lelei", Populi, ma le "Fou." I le faaopoopo atu, e mafai ona suʻe i le igoa e ala i se fomu faapitoa. O autu taʻitasi e mafai ona vaʻavaʻai i se tagata e faʻaaogaina i le foliga o fetu.

A uma ona filifilia le autu, kiliki i le ata e alu i lona itulau.

A maeʻa ona e alu i le autu o le autu, kiliki i luga le lanu meamata lanu meamata "Faaopoopo i le Opera".

O le faʻatulagaina o le faʻavae e amata. O le faamau e suia ai le lanu mai le lanumeamata i le samasama, ma le "Faʻatulagaina" o loʻo faʻaalia i luga.

A maeʻa le faʻapipiʻi, ona toe sui lea o le kiona, ma "Faʻaaoga".

O lenei, toe foʻi i tua i le itulau faʻasolosolo i le poloka poloka. E pei ona mafai ona e vaʻaia, ua uma ona suia le autu i le mea na matou faʻaaogaina mai le nofoaga aloaia.

E tatau ona maitauina o suiga i le autu o le mamanu e leai sona aoga i le faʻaalia mai o le masini pe ae alu i le itulau uepi. E na o luga lava o itulau ole Opera o loʻo i ai, e pei o le Faʻatulagaga, Faʻasalaga Pulega, Pupuʻu, Faailoga, Faʻamaumauga Faʻamatalaga, ma isi.

O lea la, na matou iloa ai e tolu auala e suia ai se autu: o le filifiliga o se tasi o autu ua faʻamautuina; faaopoopo le ata mai le komepiuta komepiuta; faʻapipiʻi mai le nofoaga aloaia. O le mea lea, o le tagata faʻaaoga e tele lava ona avanoa e filifili ai le autu o le masini e saʻo mo ia.