Saili ma ave taʻavale mo AMD Radeon HD 6670


Fai ni faamalama ma ni ata-o-pepa, faapipii ma talipupuni e masani lava ona i luga o le komepiuta? O lenei mea o se virus na atiaʻe e o tatou uso Saina, o lona uiga moni, o se polokalama antivirus. Ae ui i lea, talu ai ona ua faʻapipiʻi lenei polokalama e aunoa ma le maliega a le tagata faʻatasi ma faia tutoʻatasi ia gaioiga i luga o le komepiuta, e mafai ona mafaufauina le leaga. I lenei tusiga o le a tatou malamalama ai i le auala e aveesea ai le faʻasoesa o le siama a Saina.

Aveese le siama faʻaSaina

O polokalame, o le a talanoaina i lalo, o loʻo tuʻuina atu i ni ituaiga se lua - "Baidu" ma "Tencent". O ia mea uma e tutusa uma lava ma e mafai ona galulue faʻatasi ma le komepiuta lava. O pests o loʻo i totonu o laupepa talafeagai.

C: Polokalama Polokalama (x86) Baidu Security Baidu Antivirus 5.4.3.148966.2
C: Pepa Polokalame (x86) Tencent QQPCMgr 12.7.18987.205

Polokalame e resitalaina a latou vaega i le avetaavalegavale, Explorer le lisi o tala, amata galuega. Manatua le faʻamamaina e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga a Baidu. O metotia uma e lua, o loʻo tuʻuina atu i lalo, ua naʻo le vaega muamua lava, pe a maeʻa ona faʻatinoina, o nisi mea e manaʻomia, ae o mea muamua muamua.

Metotia 1: Faʻamamaina e faʻaaoga polokalama

Le aveeseina o siama Samoa mai lau komepiuta, o le auala sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o se polokalama e pei o le Revo Uninstaller. E le gata ina mafai ona aveesea le polokalama, ae faamama foi le polokalama mai faila o loʻo totoe ma faila faamau. E le gata i lea, e mafai e Revo ona maua na polokalame e le o faaalia i le lisi, e aofia ai "Lisi Pulea" Windows

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻaaoga le Revo Uninstaller
Faʻafefea ona aveese le polokalama mai le komepiuta

I le natura, ei ai foi se aoga AdwCleaner, lea e mafai ona e taumafai e aveese meaola faalafua.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaaoga AdwCleaner

Metotia 2: Faʻamaumauga Faʻamaumauga Faʻamau

I lalo o auala masani e faʻaalia ai le faʻaaogaina o le peleti "Lisi Pulea" "Polokalama ma Vaega".

  1. O iinei e tatau ona e maua ai le Baidu poo le igoa e aofia ai tusitusiga o tusitusiga, kiliki i luga RMB ma filifili le mea "Aveesea".

  2. Ma le isi, e aliali mai se polokalama e le faʻaaogaina le polokalama lea e te manaʻomia e kiliki ai le ki ma le igoa "Faʻafefea BaiduAntivirus". Afai i lau mataupu, nai lo le Igilisi, Saina, ona mulimuli ai lea i le nofoaga o kuluma i luga o le sikola.

  3. Ona suia lea o le kiliki mata "Aveese le puipuiga".

  4. A maeʻa se gaioiga puupuu, o le a faʻaalia se faamalama lea e te manaʻomia e kiliki ai "Fai".

Afai e le oi ai le polokalama "Lisi Pulea"ona tatau ai lea ona e ui i se tasi o auala o loʻo taʻua i luga ma maua le faila i le igoa "Aveesea". A maeʻa lana faʻalauiloa, e tatau ona e faia ia lava mea e tasi ma le aveese.

Gaoioiga faaopoopo

I le mulimuli i fautuaga o loʻo i luga, e mafai ona e aveesea le siama a Saina, ae o faila ma faila e mafai ona tumau i luga o le pu, aua o loʻo poloka i le faagasologa o faagasologa. O le resitala o le a tumau pea "fagu" i foliga o ki. Na o le tasi le auala e alu ese ai - e utaina le tino i totonu "Ala Lelei". Faatasi ai ma lenei download, o le tele o polokalama e le amataina, ma e mafai ona tatou aveesea uma mea le talafeagai.

Faitau atili: Faʻapefea ona e ulufale i le "Tulaga Lelei" i Windows XP, Windows 8, Windows 10, e ala i le BIOS

  1. Muamua lava, faʻaalia le faʻaalia o punaoa natia. E faia lenei mea i le kilikiina o se ki. "Toto" ma filifili se mea "Filifiliga o faila ma sailiga" i totonu o soʻo se faʻailoga, i la matou mataupu "Komipiuta".

    I le faamalama o le nofoaga e tatala, alu i le lisi "Vaʻai"tuu le ki i le tulaga "Faaali atu faila na natia, faila ma taʻavale" ma kiliki "Faaaoga".

  2. Mo le sailia o faila ma laupepa, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻatulagaina o Windows po o polokalama faʻapitoa.

    Faitau atili: Polokalama e suʻe faila i le komepiuta

    I le sailiga matou te aveina ai le igoa o le siama - "Baidu" poʻo le "Tencent" ma tape uma pepa ma faʻamaumauga e mafai ona matou mauaina.

  3. I le isi, alu i le faatonu resitala - lolomi le 'autū autu Manumalo + R ma tusi se au

    faʻatonutonu

    Alu i le lisi Faʻamata ma filifili le mea "Saili".

    Ulufale le igoa o le siama i le mea talafeagai ma kiliki "Suʻe le isi".

    A maeʻa ona maua e le tino le ki muamua, e tatau ona aveese (kiliki i luga "Aveesea"), ona tiliki ai lea o le ki F3 e faʻaauau pea le sailiga.

    Matou te faia lenei mea seia oʻo ina tuʻuina atu e le faatonu le feau e maeʻa le sailiga.

    Afai e te fefe (pe na o le paie) e te suʻe faʻatasi i le lesitala, e mafai ona e faʻaaogaina le polokalama CCleaner e faʻamalo ai ki le tatau.

    Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le CCleaner

  4. I luga o lenei mea, o le aveesea o le siama o le virus a Saina e mafai ona mafaufau atoatoa.

Faaiuga

I le faaiuga, e mafai ona tatou fai atu e tatau ona sili atu le faʻaeteete pe a faʻapipiʻi polokalama eseese, aemaise lava saoloto, i lau komepiuta. Aua neʻi tuʻuina atu le maliega i le faʻapipiʻiina o polokalama faʻaopoopo, aveese faʻamau uma i totonu o faʻapipiʻi. O nei tulafono o le a fesoasoani e aloese mai faʻafitauli i le aveesea mulimuli ane o soʻo se maʻi mai le tino.