Tatala le faila i le format DXF

E te le manaʻo i taimi uma ia fai lau faila patino i isi tagata faʻaogaina le komepiuta. I lenei tulaga, e tele auala e faʻamautinoa ai lo latou le faalauaiteleina, ma o le auala sili ona saogalemu e natia ai se pusa o loʻo i ai faatasi ma le fesoasoani o polokalama faʻapitoa, o le tasi o le Hide Folders.

Hide Folder is a software shareware mo le natia o laupepa mai le faʻaaliga o Explorer ma isi polokalama e mafai ona maua i le faila. I totonu o lana auupega e aofia ai le tele o uiga tatou te iloiloina i lenei tusiga.

Lisi Fafautusi

Ina ia natia se faila, e tatau ona tuu i totonu o se lisi o polokalama polokalama. O faila uma i lenei lisi o le ai totonu o se natia pe natia pe a mafai ona puipuia.

Faʻamaufaʻailoga i totonu

Soʻo se tasi e mafai ona faʻafeiloaʻi le polokalama ma vaʻai uma i le nusipepa, pe afai e le mo le upu faila. A aunoa ma le ulufale i ai, e le mafai ona e tatalaina le Failautusi Failautusi ma faia se mea e tasi. Naʻo le motusia o loʻo maua i le fua fua. "Demo".

Sue

O se tasi lea o auala e puipuia ai au faʻamatalaga i le Fale Fulufulu. Afai e te natia le faila, e le mafai ona vaaia e mata o tagata faaaoga ma polokalama uma.

Faʻasalaga avanoa

O le isi filifiliga mo le puipuiga o le taofia lea o le avanoa i le polokalama mo tagata uma lava e faaaogaina. E oo lava i pule o le polokalama o le a le mafai ona tatala se pusa aʻo mafai ona puipuia i lenei auala. E le o natia i lenei tulaga ma e tumau pea ona iloa, ae o le a tatalaina pe a maeʻa le puipuiga. O lenei faiga e mafai ona faʻatasi ma le natia, o le a le mafai ona iloa le faʻailoga.

Tulaga faitau

I lenei tulaga, e tumau pea le iloa ma mafai ona maua le pusa. Ae peitai, e leai se mea e mafai ona suia i totonu. Faʻaaogaina i mataupu o loʻo i ai lau fanau ma e te le manaʻo latou te faʻamalo se mea mai le laupepa e aunoa ma lou iloa.

Talosaga talitonuina

E i ai tulaga pe a fai o faila mai se pusa puipuia e ono manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai e te manaʻo e lafo se ata i lau uo e ala mai Skype. Ae peitai, e le mafai ona maua lenei ata sei vagana ua aveese le puipuiga. I lenei tulaga, e mafai ona e faaopoopo le Skype i le lisi o tusi faʻatuatuaina, ma o le a maua pea avanoa i pusa puipuia.

Faaulufale mai / auina ese atu

Afai e te toe faʻatulagaina le polokalama, ona faʻaalia uma lea o laupepa na e nanaina, ma o le a toe faaopoopo i le lisi o le lisi. Ae ui i lea, na vaʻaia e le au atinaʻe lenei mea ma faaopoopo i ai le auina atu i fafo ma le faʻaulufaleina mai o le lisi, faatasi ai ma le fesoasoani e le tatau ai ona toe faʻatumu i taimi uma.

Faiga faʻavae

O le faʻatagaina e faʻatagaina ai oe e aua lava nei tatalaina le Failautusi Faalilolilo e teu ai se pusa pe poloka le avanoa i ai. O le mea lea, a e kiliki-i luga o se fafautusi, o le a avanoa pea galuega autu a le polokalama.

E tasi le mea le lelei pe a faʻaaoga le galuega. O le polokalama e le manaʻomia ai se faʻaupuga mo tapulaa e ala i le lisi o talaʻaga, ina ia mafai ai e se tagata faʻapipiʻi ona natia pepa e faʻaaoga ai lenei polokalama.

Telefoni mamao

Faatasi ai ma lenei tulaga, e mafai ona e pulea le puipuiga o au faʻamatalaga saʻo mai le masini mai se isi komepiuta. Pau lava le mea e te manaʻomia o le iloa lea o le tuatusi IP o lau komepiuta ma faʻaogaina i totonu o le tuatusi i totonu o se masini komepiuta i luga o se PC mamao e fesoʻotaʻi atu i se faʻalapotopotoga poʻo isi fesoʻotaiga i lou lava.

Manunuʻu

I le polokalame, e mafai ona e faʻavasegaina alapuʻupu o le keyboard mo nisi o taga, o le a faʻafaigofie atili ai le galuega o iai.

Mama

  • Gagana Rusia;
  • Fesoʻotaiga vavave faʻatasi;
  • Telefoni mamao.

Faʻafitauli

  • Faʻasalalauga e leʻi faʻatagaina i le lisi o tala o le tagata suʻesuʻe.

Hide Folders o se tasi lea o auala sili e tausia lelei ai au faila ma laupepa. O loʻo i ai mea uma e te manaʻomia, ma e tusa lava pe sili atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se polokalama fiafia ole polokalama ole mamao. Ae ui i lea, e mafai ona faʻaaogaina le polokalama mo le saoloto mo na o le tasi le masina, ona tatau lea ona e totogia se aofaiga taua mo le fiafia.

Faʻasalaga faʻataʻitaʻiga o Hide Folder

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamalo le laupepa Faʻasalalau le leai se mea Auto masini IP Super Hide IP

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Hide Folders o se tasi o polokalame aupito sili ona lelei e mamanuina e natia ai laupepa ma faʻamaumau ai faʻamaumauga i totonu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: FSPro Labs
Tau: $ 40
Toa: 5 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.6