Error FineReader: leai se avanoa i faila


Yandex Disk - se auaunaga e mafai ai e tagata faʻapipiʻi ona teu faila i luga oa latou 'auʻaunaga. I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le mataupu faavae o le faʻaaogaina o ia nofoaga e teu ai.

O vaʻai o le ao o ni 'upega tafaʻilagi lea e teuina ai faʻamatalaga i luga o' auʻaunaga tufatufaina atu i se fesoʻotaiga. E masani ona i ai ni faila i le ao. E mafua lenei mea ona o le manaʻomia mo le teuina o faʻamaumauga. Afai o le tasi "faʻamaumau" pepelo ", ona faʻaogaina lea o faila i le isi.

Na tuʻuina atu e le au foaʻi ma a latou lava taʻaloga le avanoa e teu ai tagata. I le taimi lava e tasi, o loʻo tuʻufaʻatasiga e le kamupanī le tausiga o le mea faʻavae (uʻamea) ma isi mea faʻapitoa. O ia e nafa ma le saogalemu ma le malupuipuia o faʻamatalaga e faʻaaogaina.

O le faʻaogaina o le teuina o le malulu o le avanoa i faila e mafai ona maua mai soʻo se komepiuta e mafai ona maua le fesoʻotaiga i le lalolagi. O lenei mea e maua ai se isi avanoa: o le avanoa tutusa i le fale e tasi o le tele o tagata faaaoga e mafai. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻatulagaina faʻatasi (tuufaatasia) galuega ma pepa.

Mo tagata masani ma faʻalapotopotoga laiti, o se tasi lenei o auala e faʻasoa ai faila i luga ole Initaneti. E leai se manaʻoga e faʻatau pe lisi se 'auʻaunaga atoa, ua lava lea e totogi (i la matou mataupu, ave fua) le tusi talafeagai i luga o le masini o loʻo tuʻuina atu.

O fesoʻotaiga ma le faʻaogaina o le malulu e faʻatinoina e ala i se initaneti (itulau o le upega tafaʻilagi), poʻo e ala i se faʻaoga faapitoa. O i latou uma o loʻo tuʻuina atu i nofoaga autu o le aofaʻi o nei talosaga.

Aʻo galue i le ao, faila e mafai ona teu uma i luga o le disability disk i le lotoifale ma i luga o le faila o loʻo tuʻuina atu, pe naʻo le ao. I le tulaga lona lua, na o nai gaugau ua teuina i le komepiuta a le tagata faaaoga.

O le Yandex Disk e galue i luga o le mataupu faavae e tasi e pei o isi teuina. O le mea lea, e talafeagai le teuina o faʻamaumauga, galuega faʻatino, faila ma upu faʻaulu (ioe, e le o le faʻailoga). O lenei mea o le a mafai ai i le tulaga o faʻafitauli ma le komepiuta faʻapitonuʻu e teu ai faʻamatalaga taua i le ao.

I le faʻaopoopoga i le faila faila faila faigofie, o le Yandex Disk e faʻatagaina ai oe e faʻatuina pepa a le Office (Word, Exel, Power Point), ata, taʻalo musika ma le vitio, faitau pepa PDF, ma matamata i mea o loʻo teuina.

E tusa ai ma luga, e mafai ona manatu o le teuina o cloud i le lautele, ma le Yandex Disk aemaise lava, o se meafaigaluega faigofie ma mautinoa mo le galulue faatasi ma faila i le Initaneti. E moni lava. Mo le tele o tausaga o le faʻaaogaina o le Yandex, o le tusitala e leʻi leiloa se faila taua se tasi ma e leai se toilalo i le galuega a le nofoaga o loʻo tuʻuina atu le tausiga. Afai e te le o faʻaaogaina le ao, ona fautuaina lea e amata ona faia ma le faanatinati 🙂