O le sefulu o taaloga sili ona leaga i le 2018

2018 na tuuina atu i le pisinisi tafaoga tele le tele o tulaga lelei ma galuega taufaasese. Ae ui i lea, i totonu o folafolaga fiafia o mea na e le mafai ona faamalieina ai tagata taaalo. O le tele o faitioga ma le le mautonu o iloiloga na pei o se cornucopia, ma na faanatinati le au atiae e fai ni alofaga ma faaleleia a latou foafoaga. O taaloga e sefulu e sili ona leaga i le 2018 o le a manatuaina mo fatuga, le lelei o le faʻatatauga, le taʻavale taaloga ma le le lava o soʻo se mea.

O le anotusi

  • Fallout 76
  • Setete o Tesema 2
  • Super Seducer: Auala e Talanoa ai i Tina
  • Faʻanoanoa
  • Atlas
  • Le tagata filemu
  • FIFA 19
  • Faauiga
  • Faʻaiʻuga 5
  • Jagged Alliance: Faʻamasala!

Fallout 76

E oo lava i tua o lenei pulou, e foliga mai o le tagata ua faanoanoa ona ua leiloloa avanoa ma avanoa.

Na taumafai le kamupani Bethesda e saili se auala fou e atiaʻe ai le faasologa o Fallout. O le vaega lona fa na faʻaalia ai o se tasi e fanafana ma le RPG elemene e talitutusa lava ma lona muamua ae o le makaina o le taimi e aunoa ma se alualu i luma. O le alu i luga o le initaneti e foliga mai e le o se manatu leaga, ae i le laasaga o le faatinoga o se mea na sese. O le taufaaleaga 76 o le matua le fiafia lea o le tausaga. O le taaloga na tuulafoaia le tala faʻasolopito, vavae ese uma le NPC, ma faʻaaogaina le tele o tuai ma le fou, ma na leiloloa foi le siosiomaga o le ola i se lalolagi ua faʻaumatia e le tau faaniukilia. Oi, o le Fallout 76 na pa'ū e pei o le leai o se isi taaloga i le faasologa na pa'ū. O loʻo faʻaauau pea ona atinaʻe e le au atinaʻe sikola, ae o a latou taumafaiga atonu e le aoga, aua ua mafai e tagata taaalo ona faʻauʻuina le poloketi, ma o nisi i le faasologa.

Setete o Tesema 2

O le mataupu e tusa lava pe le mafai e le faiga faʻapipiʻi ona faʻasaoina

A saunia se poloketi AAA mo le faʻasaolotoga, e masani lava ona e manatu i se mea tele ma tele. Ae ui i lea, o le Setete 2 o le Tesema 2 e le gata na le mafai ona tauamiotonuina sea igoa maualuga e tolu, ae ua sili atu ona leaga nai lo le uluai kopi i nisi nofoaga. O le poloketi o se faʻataʻitaʻiga tuusao o le faʻamalosia ma le leai o ni manatu fou. O le faʻaaogaina o mea tuai na faʻaleagaina e le galulue faʻatasi, ae e le mafai foi ona ia toso ese le Setete 2 i le tulaga maualuga o le lelei. Afai tatou te lafoai le faatusatusaga ma le vaega muamua, ona tatou maua ai lea o se taaloga e sili ona manaia, faʻanoanoa ma sili ona tausaafia mo le anotusi, lea e ono le mafai ai ona e nofo mo itula uumi o taaloga.

Super Seducer: Auala e Talanoa ai i Tina

E le tatau ona e faʻaaogaina tupe meataalo a le tagata autu i lou olaga, e le manuia i luma o se teine ​​e pei lava o se taaloga i luma o tagata taʻavale

O le poloketi Super Seducer e le mafai ona maua le atamai, ae o le autu o fesoʻotaiga ma teineiti ina ia atiina ae ai sootaga e foliga mai e manaia i le toatele. O le mea moni, toe faʻaaoga, ua le manuia. Na faitioina e le au taaalo le sailiga mo le malie muamua ma le feusuaiga, ma o le fesuiaiga itiiti, e pei ona i ai, o le fao mulimuli i totonu o le pusa o se simulate pick-up faigata.

O le mea e ofo ai, e ui lava i le tele o faitioga, o le vaega lona lua o le poloketi na le umi se taimi e aliali mai ai: ina ua mavae le ono masina, na tupu mai se mea na tupu, lea na maua ai ni iloiloga le lelei nai lo le uluai kopi.

Faʻanoanoa

O le atuatuvale e mamao ese mai le mataʻu matautia o le ola, e le gata i le ola ma le fefe

E matua faigata lava le taʻua o le Agony matua leaga. O se poloketi lenei ma se gafatia sili e na o le aumaia i lou mafaufau. O le auala vaaia, o le atulaulau, o se manatu manaia o agaga e mafai ona nofo i totonu o tino - o nei mea uma na mafai ona avea ma se mea e faʻaali ai, ae na foliga mai e le lelei ma valea. Le au taaalo e faitio e uiga i taʻaloga taʻavale ma mataʻifaga mataʻutia. Ma o le poloketi e le tutusa ma le ituaiga: e matua le matautia, ma e le faigata tele ona ola, lea e le aoga mo le popole. I luga o le 'upega tafaʻilagi, o le laʻititi maualalo na tuʻuina atu i le poloketi e tagata Xbox tagata faigaluega - 39 mai le 100.

Atlas

Ua taumafai le au atinaʻe a le ARK e fatufatu le galuega faatino aupito sili ona lelei, e tusa lava pe vave ona maua

E le lelei le faʻailogaina o le taaloga i le vave ona maua ma faʻaopopo i lenei ituaiga o pito, ae e le faigofie ona pasia Atlas. Ioe, o se MMO mataʻutia ma le le atoatoa, lea na amata mai i le aso muamua o lona foliga mai i Steam, le faitau sefulu afe o tagata taaalo na osofia i le ita: Muamua, na toe siiina le taaloga mo se taimi umi, ona le manao ai lea e tuu le lisi autu, ona faaali ai lea o se mea sili ona matautia, o se lalolagi avanoa, se sami o isi faafitauli. E tumau pea naʻo le manaʻo i tagata gaosi e leai se taimi e toe foʻi ai i Atlas, onosai, ma atinaʻe - manuia.

Le tagata filemu

E le loloto, e le lava le eseese, e le lava le lava - e lava e alu i le lisi o taaloga sili ona leaga

O le le mafaia ona aumaia ni manatu sili i le olaga e mafai ona taʻua o le sasa o lenei tausaga i le au atinaʻe. Ma o le lauiloa Square Enix, faatasi ai ma le Human Head Studios, ao atinae le Quiet Man, na gauai atu i le autu autu o le taaloga, le tagata logonoa, ae na matua galo atoa lava i taaloga.

O le tagata taalo e iloa le lalolagi o loo siomia o ia i le auala lava e tasi e pei o le tagata autu, ae o le le lava o le latalata i le ogatotonu o le fuaitau ua amata ona faigata, nai lo le foliga mai o se foliga muamua.

O le autu autu o le sootaga i le va o le amio, o lana pele ma le gaoi i totonu o le mask, ua fesuisuiai, o lea na le malamalama ai le au taaalo i le mea na tupu i luga o le lau. Po o le au faipisinisi ua tele naua le faigata, pe ua latou faia se mea valea. Na malilie le au taaalo i le lona lua.

FIFA 19

E oʻo lava i suiga masani o le lakapi e sili atu nai lo le faasologa a le FIFA.

Aua e te ofo pe afai ua uma ona e vaai i le poloketi mai le EA Sports i le lisi o taaloga sili ona lelei o le tausaga. Ioe, na vaevaeina le au taaalo i ni tolauapi se lua: tasi e fiafia tele i le FIFA 19, ao isi e faitioina ma le le alofa. Ma o le mea mulimuli e mafai ona malamalama i ai, aua mai lea tausaga i lea tausaga, o tagata Kanata mai EA latou te tuʻuina atu uma le lakapi lakapi tutusa, faʻasolosolo na o ni faʻafiafiaga fou i ai, faʻafouina suiga ma mamanu o le lisi autu. O suiga iloga, e pei o feutagaiga fou ma le tala faasolopito, e le lava e faamalieina ai tagata taʻavale, aemaise lava i latou sa faitio e uiga i le tele o tusitusiga mo le tele o tausaga. FIFA 19 inoino tonu mo i latou. O se tusitusiga mataʻina e mafai ona filifili le iuga o se fonotaga malosi, faʻamalosia lau au taʻalo e faʻanoanoa, ma le tagata lakapi lakapi e liliu atu ia Leo Messi ma sikoa se sini, ua pasi uma atu puipui i se tasi togafiti. E fia namu ... pe o le a le tele o taʻavale malepe ...

Faauiga

E faaauau pea e le Valve ona aumai tupe mai tagata taaalo, e oo lava i taaloga totogi

Taʻaloga pepa taʻavale mai Valve i teuga taugata - tele lava i le uiga o se tamaloa e tasi lauiloa. Ua faʻatuina e le au atinaʻe se poloketi e faʻavae i luga o le atulaulau o le Dota 2 ma, e foliga mai, o loʻo faamoemoeina e taia le taʻavale, tagata taʻavale o le MOVA lauiloa ma i latou ua fafagaina ma Blizzard Hearthstone. O le galuega faatino o se poloketi faʻatasi ma se foaʻi (e aunoa ma ni tupe teu faʻafaigaluega, e le mafai ona faʻapotopotoina se fale masani), faʻafitauli faʻapitoa ma le le atoatoa.

Faʻaiʻuga 5

E toʻatele e fefefe i suiga, i le DICE, e foliga mai, o le phobia sili lea

E matua ese lava pe a faatoese mai le au atinaʻe muamua mo le lelei o le poloketi ao le i tatalaina. Aʻo leʻi faʻatagaina le Faʻailoga 5, na matua popole le DICE i le au taaalo. E le gata ina le faalavelaveina e le au atinaʻe le tipi ese mai i luga o le taʻaloga, o le mea lea o isi mea uma na aumai ai se faletupe fou, na faʻafefe ai le au taaalo i le au taʻavale, ma e leʻi aumaia se mea fou i le faasologa - O le Faʻailoga 1 o loʻo i luma pea oi matou, ae i le fou faatulagaga

Jagged Alliance: Faʻamasala!

O le taimi lava e avea ai se fitafita faʻamalosi malosi e avea ma se mea e le lelei ai le faʻafeiloaʻi

O taʻaloga faʻavae taʻavale e le tosina ai tagata taʻaalo nei. O le galuega manuia aupito lata mai i lenei ituaiga o le Xcom, ae o ona faʻataʻitaʻiga e leʻi maua le lauiloa. Jagged Alliance o se faasologa masani o taʻaloga faʻavae taʻavale ma le pule a le au ma mafaufau e ala i gaioiga taʻitasi. E moni, o le vaega fou o le toʻasā! matua le fiafia i tagata taaalo. O le poloketi na maualalo ni faailoga mai le au faitio ma sa i ai le talaaga o se faʻaopoopoga o le amateur masei, mataga, ma le manaia. E ono le mafai e tusitala ona tuliloaina sea sini.

I le 2018, o le tele o galuega taua na o mai, ae le o taaloga uma lava e mafai ona manumalo i le faʻafetai a le au faitio ma tagata faʻaoga. O nisi ua matuai le fiafia lava ina ia le mafai ona galo ia faamoemoega taufaasese. E tumau pea le na o le faʻamoemoe o le a galulue le au atinaʻe i luga o talo ma faʻatau faaiuga ina ia oʻo mai i le 2019 le foaʻiina atu i tagata fiafia o faʻataʻitaʻiga komepiuta faafiafiaga lelei tele.