VKfox plugin mo VK

Skype e tatau ona taʻua o se polokalama faʻapitoa. Ua faʻaaogaina i soo se mea - ua avea ma vaega o le olaga o tagata pisinisi, tamaiti aʻoga, tagata taaalo, faatasi ai ma le fesoasoani a Skype, o le tele o tagata i le lalolagi e le mafai ona faʻaseseina. O le oloa o loʻo faʻafouina pea lava pea, ua faʻaopopoina foliga fou ma ua leva ona faʻamanuiaina matua. E ui i lea, faatasi ai ma suiga e taulai i le faʻaleleia o le oloa, o loʻo iai foʻi le mamafa o le faʻapipiʻiina o le faila, taimi tatala, faʻalauteleina o manaʻoga mo meafaigaluega, faʻaogaina o mea, vaega. E le mafai ona toe galue atoatoa masini faʻapitoa i le fou o Skype, o lea e tatau ai ona e suʻeina ni suiga i le va o tagata tauva oi ai nei.

O lenei tusiga o le a tuʻuina atu ai polokalama e sili ona lauiloa e sili ona lauiloa i le tulaga o galuega e mafai ona tauva ma le televave o pisinisi. E tatau ona maitauina e le o se fua faʻatatau mai le mea e sili ona lelei i le faʻaleagaina sili ona leaga, poʻo le isi itu, o le lisi masani lea o suiga talafeagai.

ICQ

O se tasi o polokalame sili ona lauiloa mo fesoʻotaiga i totonu o fesoʻotaiga. O se tauvaga malosi i le Skype ona e iai foʻi ona gafatia tutusa. Fesootaiga e faia i le tulaga o le gagana e ala i le auina atu o faila, autafa, uila ma isi mea, ma le ata vitio. O le ola fiafia i le ola, o le tele o tagata tafafao maimoa ma ataata, faʻamatalaga o talatalanoaga ma telefoni, ma le mea e sili ona taua - e le o se tupe totogi tasi ma se saofaga - o nei mea uma e tuʻuina ai le ICQ i luga o le laina ma le Skype, ma i nisi o nofoaga e sili mamao atu i ai.

Tikiagi le polokalama ICQ

QIP

Na faʻalogo tagata uma e uiga i lenei polokalama, e le o mamao atu i lalo o le ICQ ile lauiloa. O lona uiga e tutusa lava - o feau uma lava e tasi (ae o se lisi sili atu ona vaivai o faʻataʻitaʻiga), leo ma vitio telefoni. O le tele o loʻu faanoanoa, o lenei talosaga e le i faia mo se taimi umi lava, o le mea lea, o tekinolosi ua faʻaaoga iinei e le o toeitiiti atoa le 4 tausaga talu ai. O le atinaʻe e lafoaʻi tele mea e manaʻomia. E ui lava o le a maua e se tasi i totonu o lenei "aoga tuai" ma o le a faʻaaogaina le polokalama e le itiiti ifo i se lagona o le manava matagofie.

QIP free download

Mail.ru Agent

E uiga i le sooupu muamua na faʻalogo i se taimi umi ao le i lauiloa Skype. O loʻo maua pea i totonu o le version browser - ona leai lea o se mea e manaʻomia e faʻapipiʻiina i luga o le komipiuta, mo le tele o fesoʻotaʻiga e na o le saini i totonu o le 'upega tafaʻilagi. E le tumau le taimi - ma o le Agent ua matua faateleina i lona gafatia. O lenei e aofia ai telefoni / leo, feʻau tusitusia ma ataata, auina atu o faila ma sili atu. Talosaga i telefoni feaveai mo le totogifuapauina, faalogologo i musika mai My World ma taaloga mai Meil.ru o loʻo avanoa foi. O le faʻamalosia ma isi auaunaga mo fesoʻotaʻiga e manaʻomia ai le gauai faapitoa - iinei e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le ICQ ma le VKontakte ma le Odnoklassniki i le tagata faʻaaoga.



Download Agent Mail.ru

Zello

Lauiloa televave i luga o le initaneti. E leai ni feʻau tusitusia ma telefoni feaveaʻi, o fesoʻotaʻiga e faia e pei o se savali savali-tautalaga - faʻatasi ai ma feau leo ​​leotele. O le tekinolosi ua fausia i se auala e vaevaeina fesootaiga i luga o le Initoneti i totonu o le "Piu" -o leo e tautala e tusa ai ma mea e fiafia i ai. O se manatu manaia, lavea auala, laititi, laugatasia ma le leai o se totogi mo se mea - o mea taua ia o Zello, lea e mafai, e ui lava e le o atoatoa, ae tauva ma le Skype, o se isi mea e le masani ai, ia tautala ...



Zello Free Download

Laisene

Skype e faigofie tele aua e mafai ona fatuina ai le leo ma le telefoni feaveaʻi, o lona uiga, talanoaga a kulupu. E faʻaaogaina e le au taaalo i taaloga e tele. Ae ui i lea, o le tele o tagata faʻaoga i totonu o le kulupu, o le tele o punaoa o loʻo maua e le Skype, ma maua ai avanoa e tatau ona faia e le taaloga. Ina ia faʻaitiitia lenei mea le lelei, na faia ai RaidCall - fefaʻatauaʻiga o ata vitio ma leo mo i latou o loʻo fiafia i le faia o komepiuta i le taimi o se talanoaga. E le faʻaaogaina e le polokalama ia komepiuta komepiuta, ma ua maua ai le lauiloa i le au taaalo. O mamanu fiafia ma faʻatinoga mafaufauga o lenei oloa o se mea sili ona lelei o le Skype mo gamers.



Tikia le polokalame RaidCall

O lenei tusiga ua toe iloiloina mea e sili ona lauiloa a Skype. Latou te manaʻomia e i latou na filifili e sui se mea i luga o le komepiuta, poʻo le le faamalieina i faiga faʻavae poʻo le malosi o le Skype. E foliga mai o loʻo i ai se aofaʻiga o mea e itiiti ifo le lauiloa o loʻo mafai ona savavali i luga o se pa ma le taʻitaʻi e le mafaatusalia o le upega tafaʻilagi.