Aveese le Google Play Market mai lau masini Android

E ui lava i mea lelei uma e maua e Google Play tagata faʻatautaia Android, i nisi o tulaga atonu e tatau ai ona vavaeese pe tumau lenei Store Store mai le polokalama. Ina ia foia lenei faafitauli i le tele o tulaga, o le a faʻaaoga e le tagata e le o ni auala masani o le manipulation. O nisi o auala pito sili ona faigofie mo le aveeseina o le Faleoloa Taaloga mai se masini Android ua fautuaina mai i le tusiga.

Play Market o se polokalama polokalama Android, o se vaega o le polokalama faʻaogaina. O lenei faʻamatalaga e moni i soʻo se mataupu e faʻatatau i na masini ua faamaonia e Google, o loʻo gaosia e tagata gaosiga lauiloa ma o mai ma le telefoni feaveaʻi e leʻi faia ni suiga tetele pe a faʻatusatusa i le "mama" Android.

O le fesoasoani i le polokalama polokalama e mafai ona taʻitaʻia ai taunuuga e le mafaamatalaina e uiga i le faʻatinoga o le masini atoa, o le mea lea, o faatonuga nei e tatau ona faʻamalosi e ala i le faʻaeteete ma le faʻaeteete i mea lelei ma le lelei, faʻapea foi ma le iloa o le taunuuga atonu e le ausia faʻamoemoega!

I soo se tulaga, o gaoioiga uma e faia i le fefe ma le lamatiaga o lē e ona le masini ma e na o ia lava, ae le o le tusitala o le tusiga poo le Pulega o le lumpics.ru, e nafa ma aafiaga lē lelei o le faʻatinoina o fautuaga na faʻatūina i le mea!

Aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina o le Google Play Market, ua fautuaina e saogalemu mai iʻuga o le le mafaia o le Android ma le tausia o le saogalemu o faʻamatalaga o tagata e teuina i totonu o se telefoni po o se laupepa, o lona uiga o le fatuina o se faʻamaumauga o faʻamatalaga uma.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau masini Android

Faʻafefea ona aveese Google Play mai le masini Android

O le tuʻufaʻatasia o le OS ma ona vaega o loʻo faʻamatalaina i luga o le a le mafai ai ona faatagaina oe e aveese le Market Market i auala masani e galulue ai ma isi meafaigaluega komepiuta. E tatau ona e iloa o le selau ma afe o afe o faʻataʻitaʻiga o masini Android, e mafai ona e maua se numera oi latou, pe a fai o le Faleoloa e fesiligia e mafai ona faʻaumatia e avea o se masani masani, o lea ao le i alu atu i vailaau autu, e aoga le siakiina o le mauaina o lenei mea.

Faʻamatalaga auiliili:
E faʻapefea ona tape faʻatautaia i le Android
E faʻafefea ona tape mea e leʻi faʻaleleia i le Android

I le avea ai o se mea mo suʻesuʻega na faia ina ia faʻaalia ai metotia o le faʻatinoga o galuega i totonu o le faʻavae o lenei mea, o se atamai na faʻaaogaina i lalo o le faʻatonuina o le Android 7.0 Nougat na ave.

O le nofoaga o mea autu ma o latou igoa i luga o le masini a le tagata faaaoga atonu e eseese e fuafua i le ata na faʻapipiʻiina e le Android shell ma le OS, ae o le mataupu faavae lautele o le fegalegaleaiga ma le masini pe a foia le faafitauli o loʻo fesiligia e tutusa lava mo masini faʻaonapo nei!

Metotia 1: Android Tools

O le auala muamua e aveese ai le Google Play Market, lea o le a tatou mafaufau i ai, e le o se faʻaaogaina atoatoa o laupepa komipiuta ma le faʻaumatiaina o tulaga uma o le i ai o le Faleoloa o loʻo i totonu o le faiga faʻaleaoga ona o lona faʻatinoga.

Afai ua faia le faaiuga e aveese le Google Play Market, o fautuaga nei e fautuaina mo le faʻaaoga i le mea muamua. E mafua ona o le saogalemu o le auala, o le leai o se manaʻoga e faia se faʻasalaga ogaoga i le masini komepiuta o le masini Android, maua ai avanoa maualuga ma faʻaaogaina meafaigaluega mai atinaʻe tolu. Faatasi ai ma isi mea, Google Play pe a maeʻa laasaga nei e mafai lava ona toe faʻafoʻi atu i lona uluai tulaga o galuega.

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" Android i soo se auala faigofie ma maua i le lisi o mea e filifili ai "Talosaga"alu i le vaega "Talosaga uma".

  2. I le lisi o polokalame faʻapipiʻi ua maua "Faleoloa Google Play" ma tatala le mata o meatotino i le tapeina o lona igoa.

  3. Katia le tusi talosaga i le kiliki "Taofi" ma faʻamaonia le talosaga mai o le polokalama e ala i le kiliki i luga o le ki "Lelei".

  4. Le isi, faʻaaoga le tomai e amata ai le faagasologa. "Faleoloa Google Play" - kiliki le faamau "Taofiofia" ma faʻamaonia le talosaga mo le sauniuni e faʻatino lenei faiga matautia.

    O le fesili e sosoo ai o le fesili e uiga i le manaʻoga e faʻamalo uma faʻamatalaga o faʻamatalaga ma faʻamatalaga na maua mo ia. I se tulaga lautele, e tatau ona e kiliki "Lelei".

  5. Afai o le sini o le faʻatauina o le Maketi Taʻaloga o le tuʻuina atu lea o avanoa i le masini e manatuaina e ala i le tapeina o faʻamatalaga na maua i le faagasologa o le polokalama, ae leʻi faʻamamaina faʻamatalaga ma faʻamaumauga i le sitepu muamua, alu i "Manatua" luga o le mata "E uiga i le app". O le isi, oomi faʻamau tasi i le tasi "FAAMATALAGA LELEI" ma "TULAGA LELEI"Faatali mo le faamamaina o le auala e faʻamaeʻa ai.

  6. I le faaopoopo atu i le Google Play lava, i le tele o tulaga e fautuaina ma tatau ona taofi, faʻapea foi ma le "faʻalea" o faiga na faia e auaunaga e fesoʻotaʻi ma le Faleoloa. Toe fai laasaga 1-5 o loʻo faamatalaina i luga mo le talosaga. "Google Play Services".

  7. A maeʻa le faʻamalosi, toe faʻafou le masini Android ma ia mautinoa e leai ni faailoga vaaia o le i ai o le Google App Store i totonu o le polokalama.

I le maeʻa o laasaga o loʻo i luga, o le Google Play Store icon o le a mou atu mai le lisi o polokalama o loʻo avanoa mo le lafoaia i soo se taimi ma le lisi amata o le Android, o le a taofia le tuʻuina atu o faʻamatalaga, ave le avanoa i le RAM po o le iloa i se isi lava auala. I le taimi lava e tasi, o le talosaga o le a tumau pea i totonu o le polokalama o le polokalama faʻapipiʻi, o se faila apk, o loʻo avanoa mo le faʻapipiʻiina i soo se taimi.

Faamolemole ia matau o se taunuuga o le faatinoina o le parakalafa Nu 4 o faatonuga o loo i luga, o le igoa o le faamau "Taofiofia" luga o le mata "E uiga i le app" suia i "Enable". Afai e te manaʻomia le toe faʻafoʻiina o le Google Play Store i se tulaga maloloina, e tatau ona e tatalaina le mata o meatotino meatotino mai le lisi "Faʻafitauliina" i "Faʻatonu" ma taomi lenei ki.

Metotia 2: Pule Faʻatonu

Afai o le luolo o loʻo i luga o le faleoloa a le Google e le lava mo le ausia o le sini autu, pe a oʻo i le taimi e manaʻomia ai le aveeseina o le talosaga o loʻo fesiligia, e mafai ona e faʻaaoga i se auala sili atu ona lelei - o le faʻamaʻaʻaina atoa o Google Play ma le faʻaaogaina o faila faila faʻapitoa.

O le metotia e faatoa galue pe a uma ona maua aʻa-aia i le masini!

Vaʻai foi: Faʻapefea ona maua aʻa-aia tatau ma le SuperSU i luga o se masini Android

I le avea ai o se mea faigaluega e mafai ona e faʻaumatia ai se faila i le polokalama o le OS OS, o soʻo se faila o faila faila e mafai ona galue. O le a matou faʻaaoga ES File Explorer e avea o se tasi o meafaigaluega aupito sili ona aoga mo le galulue faatasi ma le faila o polokalama a le Android.

Download ES Explorer mo le Android

  1. Faʻatulaga ES Explorer.

  2. Mulimuli i le taofi ma faʻaaoga faatonuga mai le amataga e oʻo i le iuga Google taʻavale ma Google Play Services. Afai i le taimi o le faila e muta ai nei tusi talosaga ua faʻalauiloaina, o le faagasologa e ono le manuia ma / pe leai foi le faʻatinoina!
  3. Tatala le lisi autu o le pule o le faila e ala i le taina o laina e tolu i le pito i luga taumatau o le mata. Faʻamau i luga le lisi o filifiliga, saili le mea "Punaoa Faʻafanua" ma faʻagaoioi le ki i tafatafa ane.

  4. I le faamalama o le talosaga e talia le polokalama Superuser rights, kiliki "FAAALIA". A maeʻa ona tuʻuina atu le faatagaga e faʻaaoga ai aʻa-aia, E tatau ona toe toefaʻaia le Explorer, tatala le lisi ma ia mautinoa o lena "Punaoa Faʻafanua" aofia ai. Faʻatoaga le ki "Faaali atu faila natia".

  5. I le vaega o le ES Explorer, faʻalautele le vaega "Teu oloa i le lotoifale"tago i mea "Meafaigaluega".

  6. I luga o le lau e tatala, faʻaalia mea o loʻo i totonu o le pakiaka root o le masini, kiliki "Saili"ulufale i totonu o le talosaga talosaga "com.android.vending". Le isi tapuni "Ulufale mai" i luga o le keyboard keyboard ma faʻatali mo le faʻatautaia o mafaufauga masini e maeʻa. E tatau ona maitauina, o le a umi se taimi e faʻatali ai, aua le faia se gaioiga mo le itiiti ifo i le 10 minute - o le faiga na maua o loʻo faʻaalia i le lisi o taunuʻuga i le faasolosolo malie.

  7. Faʻailoa mea uma o faila ma faila, o mea ia e aofia ai i totonu o latou igoa "com.android.vending". Faatasi ai ma se tapuni umi, tusi i le lisi muamua o le lisi, ona kiliki lea "Filifili Mea Uma".

    I le lisi o filifiliga i le pito i lalo o le lau, kiliki "Aveesea"ona faʻamaonia lea o le faila o le faila e ala i le taina "Lelei".

  8. A maeʻa ona faʻaaogaina faila ma faila, toe amata le telefoni - o le mea lea e maeʻa ai le faʻaaogaina o le Google Play Market i le auala sili ona faigata.

Metotia 3: Komipiuta

O le faʻaaogaina o faila i le polokalama Android, e aofia ai mo le faʻamoemoega o le tapeina o latou, e mafai foi ona maua mai se komepiuta e ala i le Android Debug Bridge (ADB). O lenei tulaga o loʻo faʻaaogaina e le tele o faʻamatalaga a le Windows ua fuafuaina mo faʻatinoga e manaʻomia ai le avanoa i le faila o masini feaveaʻi i le tulaga maualalo. O le auala e faʻaaogaina ai le Google Play e aofia ai le faʻaaogaina o se meafaigaluega faʻapitoa faʻapitoa lea e faigofie ai ona e faʻaaogaina soʻo se polokalama faʻapipiʻi ua faʻaaogaina i lau masini Android, faʻapea foi ma le vaʻaia atoatoa (pe afai ei ai ni aʻa-aia).

O le meafaigaluega e taua o Debloater, ma e mafai ona e maua fua e ala i le siiina o le pusa tufatufa mai le upega tafailagi a le tagata faufautua ma faʻapipiʻiina i lau PC i le masani masani.

Faʻafeiloaʻi le talosaga mo le faʻamalolosi ma le vaʻavaʻavaʻaʻi le Google Play Market mai le ofisa aloaia

Sauniuniga

Aʻo lei mafai ona faʻatinoina lelei ia faatonuga nei, e tatau ona e faʻamautinoa mea nei:

  • I luga o le Android device na faʻaalia "Faʻapipiʻi USB".

    Faitau atili: Faʻafefea ona mafai ai le USB debugging mode i le Android

  • O le komepiuta faʻaaogaina o se mea faigaluega mo le faʻaogaina o loʻo faʻapipiʻiina avetaavale e mafai ona fetaui ma se masini feaveaʻi i le ADB mode.

    Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale ina ia mautinoa le tuʻufaʻatasia o le Android device ma le PC e ala i le Android Debug Bridge (ADB)

  • Afai e te manaʻomia le aveesea atoa o le Google Play Market i luga o lau masini, e tatau ona e maua le avanoa mo le Superuser.

    Tagai foi:
    Auala e siaki ai aʻa-aia i luga o le Android
    Maua aʻa faʻatasi ma KingROOT mo le PC
    Faʻafefea ona faʻaaoga le Kingo Root e maua aʻa-aia tatau i le Android
    Faʻafefea ona maua aʻa-aia tatau i le Android e ala i le polokalame Root Genius

"Frost"

O le tagata faʻatalanoa e faʻatagaina oe e faʻamalo le Google Play Market application, o lona uiga, o se taunuuga o ana galuega, matou te maua tutusa le aafiaga e pei o le taimi e fai ai "Metotia 1"talanoaina i luga i le tusiga. O le faʻaaogaina o le aoga e mafai ona fautuaina pe afai o le faatonuga e faʻaaogaina le OS mobile e faʻateʻa le Faleoloa e le mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o tapulaʻa na tuʻuina e le Android shell e faʻatino ai le masini.

  1. Faʻamuta ma taʻavale Debloater.
  2. Faʻafesoʻotaʻi lau komepiuta Android i lau PC ma faʻatali mo le faʻamalamalamaina i le polokalama - faʻamatalaga "Fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi:" ma "Synced" I le pito i lalo o le faamalama, e tatau ona liua lau lanu meamata.
  3. Kiliki le ki "Faitau Papa o Meafaigaluega"lea e amataina le faagasologa o le mauaina o faʻamatalaga e uiga i mea uma faʻapipiʻiina i le Android applications.
  4. O se taunuuga, o le lisi o faila apk uma o loʻo tuʻuina atu i le masini ma igoa o afifi e faʻaalia o le a faʻaalia i totonu o le vaega autu o le faamalama o le Debloater.
  5. Aʻo vaʻai i le lisi, saili i le koluma "Faʻapipiʻi" se faamaumauga "com.android.vending" ma siaki le atigipusa i tafatafa o le igoa ole faila apk talafeagai. Le isi, kiliki le ki "Faaaoga" i le eria "Tulaga o galuega:".
  6. A maeʻa ona faʻaaogaina, o le a faʻaalia e Debloater le iuga o le taotoga i le nofoaga autu o lona faamalama. Faasilasilaga "Faʻatulagaina suiga i: com.android.vending - Ua natia nei le tulaga", fai mai ua lelei mea uma, o lona uiga, ua le toe faʻaaoga le Google Play application.

Aveesea

O le faʻaaogaina atoa o le Faletaʻavale e faʻaaoga ai le Debloater e toetoe lava a faigofie e pei o le malulu, ae e manaʻomia le tuʻuina atu o mea e faʻaogaina ai aʻa ma mea e filifili ai aʻo leʻi amataina le gaioiga.

  1. Taumafai le taʻavale, faʻafesoʻotaʻi le masini i le PC.
  2. I luga o le talosaga i luga o le masini mata, ia tuʻuina atu le ADB Shell talosaga Superuser avanoa.
  3. Maua se lisi o polokalama na faʻapipiʻi i luga o lau masini Android e ala i le kiliki "Faitau Papa o Meafaigaluega".
  4. Siaki i pusa meli vafeagai "com.android.vending", faʻapea foʻi ma latalata i le filifiliga "Aveesea" i le eria "Tulaga o galuega:".
  5. I le faʻailoga fesili "Avea le faʻamaoniga (aʻa)", lea o le a faʻaalia i le maeʻa ona tuʻuina le atigipusa "Aveesea"kiliki "Ioe".
  6. Kiliki "Faaaoga" i le pito i luga o le faamalama o le fale.
  7. Faamoemoe mo le faʻamoemoe - faʻaalia le faʻaaliga "Aveesea o talosaga ma faʻamaumauga mo: base.apk".
  8. O lenei maeʻa maeʻaina le Google Play Market ua maeʻa, vavae le masini mai le uafu USB ma toe amata le Android.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tele auala lelei e fufulu ai le polokalama Android mai le Google Play Market ma, ioe, o la latou lisi e le faatapulaaina ia i latou o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga - na o le sili ona aoga ma faigofie. E tatau ona toe taulai atu le mafaufau o le au faitau - i le tele o tulaga ma mo le toeitiiti ausia o sini autu, e le talafeagai le faalavelaveina o le loloto o le OS ma tapeina faila faila, ua lava lea e "tafe" ai le Google Play talosaga ma auaunaga e fesootaʻi atu i ai.