Faʻasaoina le mea sese 492 pe a sii mai se talosaga mai le Faleoloa Taaloga

O le vitio o le tasi lea o uiga taua o se kata vitio. O loʻo i ai se faatosinaga malosi i luga o le aotelega o le faʻatinoga, o le tulaga lelei o le faʻatinoga o foliga, o lona iugafono, aemaise lava i luga o le gaosiga o le kata vitio, lea o le ae aoaoina e ala i le faitauina o lenei tusiga.

Vaʻai foi: O a mea e aafia ai le gaioiga i taaloga

Taunuuga o le taimi e manatua ai le vitio

O le mafaufau faapitoa e mafai ona aofia i le kata vitio e taʻua o le manatuaina o le vitio ma i lona faʻapuupuuga i le faaopoopoina i le DDR (faʻaliliuga faʻaluaina) o loʻo i ai le mataitusi G i le amataga. O lenei mea e manino ai o loʻo tatou talanoa e uiga i le GDDR (faʻamatalaga faʻaluaina faʻaliliuga), ae le o se isi ituaiga RAM. O lenei subtype o le RAM ei ai ona maualuga luga atu nai lo le RAM masani o loʻo faʻapipiʻi i totonu o soʻo se komipiuta faʻaonaponei, ma maua ai le atoatoa o le faʻaogaina o le pulou ata atoa, ma maua ai le avanoa e galue ai ma le tele o faʻamaumauga e manaʻomia ona faʻaleleia ma faʻaali i luga o le mata o le tagata.

Telefoni feaveaʻi

O le tele o taimi o le televise o le vitio e faʻafesoʻotaʻi tonu lona gaioiga (SRP). I le isi itu, o maualuga maualuga o le PSP e masani ona fesoasoani e maua ai ni taunuuga sili atu i le faatinoga o le tele o polokalame lea e talafeagai ai le auai po o le galue i ata 3D - o komepiuta komepiuta ma polokalama mo le faʻataʻitaʻiina ma le fatuina o mea e tolu-o le faʻamaonia lea o lenei suʻesuʻega.

Vaʻai foi: Iloilo tulaga o le kata vitio

Faʻasologa o pasi misi

O le saoasaoa o le televave o le manatuaina o le vitio ma lona aʻafiaga i le faʻatinoga o le kata vitio atoa, e faʻatatau tonu lava i le isi, tutusa le taua o mea faʻatusa ataata - o le lautele o le pasi manatua ma ona taimi. Mai lenei mea e mulimuli mai pe a filifilia se ata puʻe mo lau komepiuta, e tatau foi ona e gauai atu i nei faailoilo, ina ia e le faʻafefe i le maualuga o le faatinoga o lau galuega komepiuta komepiuta. Faʻatasi ai ma le le mautonu, e faigofie i maketi ona faʻapipiʻi le 4 GB o le vitio ma se pasi e 64-bit i totonu o le kamupani fou, lea o le a faʻagesegese ma pasi lelei le tele o faʻamatalaga vitio e ala ia te ia lava.

E taua le faatumauina o le paleni i le va o le televise ma le lautele o ona pusa. O le GDDR5 aso nei e mafai ai ona e faia le tele o taimi o le vitio 4 taimi e sili atu nai lo ona taimi masani. E le mafai ona e popole e iai taimi uma e te faia ai le fuafuaina o le lelei o le faatinoga o se kata vitio i lou ulu ma tausia lenei fua faʻatatau faʻapitoa e fa i le mafaufau - o le mea na gaosia muamua na faʻamaonia le faateleina, o lona uiga, o taimi masani o le kata vitio.

I mea masani, e le o faʻamoemoe mo faʻatatauga faapitoa ma suʻesuʻega faasaienisi, e faʻaaogaina e le au faifaʻatasiga ata le pasi pasi mai le 64 i le 256 bits lautele. E le gata i lea, i luga o fofo o faafitauli, o se pasi e 352-bit le mafai ona tupu, ae o le tau o se kata vitio na o ia lava e mafai ona tau i le tau o se PC-atoa o tulaga maualuga-maualuga.

Afai e te manaʻomia se "polo" i lalo o le kata vitio video i luga o le laupapa mo le galue i le ofisa ma foia naʻo galuega a le ofisa e pei o le tusiaina o se lipoti i le Upu, fatuina o se ripoti i Excel (aua o le matamata i ata vitio ma ni uiga o le a faigata) faʻatau se vaifofo ma se pasi e 64-bit.

I soo se isi lava tulaga, e tatau ona e gauai atu i le pasi e 128-bit po o le 192, ma o le tali aupito sili ona lelei ma sili ona aoga o le a avea ma pasi e 256-bit memory. O nei kata vitio mo le tele o vaega o loʻo i ai le tele o le vitio i le tele o taimi, ae o loʻo i ai foʻi ni tuusaunoaga taugofie ma le 1 GB o le manatua, lea e le lava mo le tagata taalo i le taimi nei ma e manaʻomia le i ai o le 2 GB card mo se taʻaloga lelei poʻo le galue i se faʻatinoga 3D, E mafai ona e saogalemu le mulimuli i le mataupu faavae o le "o le sili atu foi le lelei."

PSP fuafuaina

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o iai sau kata vitio ua faʻapipiʻiina i le GDDR5 le tele o taimi e manatua ai le 1333 MHz (e tatau ona e iloa le moni GDDR5, e tatau ona e vaevaeina lelei i le 4) ma se 256-bit memory bus, ona sili atu lea nai lo le kata o le vitio ma se telefoni manatua 1600 MHz, ae o se pasi 128-bit.

I le fuafuaina o le bandwidth memory and then find out how powerful your video video is, you need to resort to this formula: faateleina le lautele o le pasi manatua i le taimi e manatua ai ma vaevae le numera e mafua mai i le 8, ona o le tele o paʻu i le byte. O le fuainumera o le aofaʻiga o le aofaʻiga tatou te manaʻomia.

Seʻi o tatou toe foʻi i la tatou kata vitio e lua mai le faʻataʻitaʻiga i luga ma fuafua le latou gaioiga: muamua, ata sili ona lelei, ae o le tele o taimi e manatua ai le telefoni, o le a avea ma - (256 * 1333) / 8 = 42.7 GB i le sekone, ma le lua video card na o le 25.6 GB i le sekone.

E mafai foi ona e faʻapipiʻi le polokalama TechPowerUp GPU-Z, lea e mafai ona faʻaalia faamatalaga auiliili e uiga i le ata puʻe ua faʻapipiʻiina i lau komepiuta, e aofia ai le tele o le vitio, lona telefoni, pasene o le pasi ma le gaosiga.

Vaʻai foi: Faʻateleina le galuega o le kata vitio

Faaiuga

E faʻavae i luga o le faʻamatalaga o loʻo i luga, e mafai ona malamalama o le tele o faʻamatalaga o le vitio ma lona aʻafiaga i le lelei o le galuega e faalagolago tonu lava i le isi itu - le lautele o le mafaufauga, lea latou te fatu ai le taua o le bandwidth memory. E aʻafia ai le saoasaoa ma le aofaiga o faʻamatalaga na tuʻuina i totonu o se kata vitio. Matou te faʻamoemoe o lenei tusiga na fesoasoani ia te oe e aʻoaʻo ai se mea fou e uiga i le fausaga ma le faʻaogaina o le sikoa sikola ma tuʻu tali i au fesili.