Google Bookmarks - Faʻasalalau Faʻailoa Pule Sili

O ata mataʻitusi i totonu o le 'upega tafaʻilagi e faigofie ma aoga, e le o se mea e maua ai e nisi o tagata suʻesuʻe ni meafaigaluega mo lenei ituaiga tusi, ae le gata i lea e tele faʻasalalauga lona tolu, plug-ins ma laina tusi tusi. Ma o le mea lea, o le isi aso na faʻatuina atu ai e Google lana lava tusitala manava mataʻitusi Pulefaʻailoga Faailoga o se faʻaopoopoga Chrome.

E pei ona masani ona tupu i oloa Google, i le oloa tuʻufaʻatasia o loʻo i ai nisi o avanoa o le puleaina o tusi taʻalo o sailiga, lea e le o auai i tagata, ma o lea ou te fautua atu ai e tilotilo i mea ua ofoina mai ia i matou.

Faʻatu ma faʻaaoga le Google Bookmark Manager

E mafai ona e faʻapipiʻi faailoga tusi ata mai Google mai le faleoloa aloaia Chrome iinei. I le taimi lava e uma ai le faʻatulagaga, o le pulega o tusi tusi i totonu o le masini o le a suia tele, seʻi o tatou vaai. Ae paga lea, i le taimi nei e naʻo le Igilisi e maua ai le faʻaopoopoga, ae ou te mautinoa o le a le pine ae sau Rusia.

Muamua, e ala i le kilikiina o le "fetu" e faailogaina ai se itulau po o se saite, o le a e vaaia se faamalama pop-up lea e mafai ona e faatulagaina ai le ata o le a faaali (e mafai ona e taamilo i le itu tauagavale ma le taumatau) ma faaopoopo foi se faailoga tusi i soo se mea ua e fuafuaina faila. E mafai foi ona e kiliki le "View all bookmarks" button, o fea, i le faaopoopo atu i le sailiga, e mafai ona e pulea ia faila ma isi mea. E mafai foi ona e mauaina sikola ata vaaia i le kiliki o "Faailoga tusi" i totonu o pusa tusi.

Faamolemole ia matau, pe a matamata i faailoga tusi uma, o loo i ai le aupepa Aunoa (e na o galuega pe afai e te ulufale i totonu o lau Google Chrome account), lea o Google, e tusa ai ma ana algorithms, e aofia ai au makaitusi uma i totonu o laupepa autu lea e fatuina (aunoa) e pei ona mafai ona ou iloa, aemaise lava mo nofoaga e tautatala ai Peretania). I le taimi lava e tasi, o lau laupepa i le tusi tusi (pe a fai na e faia oe lava) e le mou atu i soo se mea, e mafai foi ona e faʻaaogaina.

I le lautele, 15 minute o le faaaogaina e faailoa ai o lenei faʻaopoopoga o loʻo i ai se lumanaʻi mo Google Chrome tagata faʻaoga: e saogalemu, aua e aloaia, e faʻafefegaʻi tusimaʻi i le va o au masini uma (pe a faʻapipiʻi oe i lau Google account) ma e faigofie tele ona faʻaaoga.

Afai e te filifili e faʻaaoga lenei faʻaopoopoga ma e te manao e faʻaali atu atapilo vaaia o loʻo e faaopoopoina i le taimi lava e te amataina ai le masini, e mafai ona e alu i totonu o Google Chrome ma siaki le "itulau e sosoo ai" i le vaega muamua, ona faaopoopo lea o le itulau chrome: //tusi tusi / - o le a tatalaina ai le faʻamatalaga Mataitusi Faailoga ma faʻamaufaʻailoga uma i totonu.