Suiga le ata vitio YouTube

Aiseā ua tatala ai nisi nofoaga i luga ole komepiuta ma isi e leai? Ma o le saite lava e tasi e mafai ona tatalaina i Opera, ae i Internet Explorer o le a le manuia le taumafaiga.

O le mea moni, o nei faʻafitauli e tulaʻi mai ma nofoaga e faʻaaoga ai le HTTPS protocol. O le asō o le a tatou talanoa pe aisea e le tatalaina ai e Internet Explorer nei nofoaga.

Tikiake Internet Explorer

Aisea e le galue ai sitepu HTTPS i Internet Explorer

Faʻasaʻo le faatulagaina o le taimi ma le aso ile komepiuta

O le mea moni, o le HTTPS protocol e malupuipuia, ma afai ei ai sou taimi po o le aso ua setiina i totonu o faatulagaga, ona tele lea o le a le aoga. I le auala, o se tasi o mafuaʻaga mo lenei faafitauli o se paʻu oti i luga o le laupapa o le komepiuta poʻo le komepiuta. Pau lava le tali i lenei mataupu o le sui lea. O le isi mea e sili atu le faigofie ona faʻaleleia.

E mafai ona e suia le aso ma le taimi i le pito i lalo o le tulimanu, i lalo o le mataala.

Toe faʻaleleia masini

Afai e lelei mea uma i le aso, ona e taumafai lea e toe faʻafoʻi le komepiuta, le uila. Afai e le fesoasoani, faʻafesoʻotaʻi le telefoni Ipu i le komepiuta. O lea, o le a mafai ona malamalama i le fea itu e suʻe ai le faafitauli.

Faʻasalaga avanoa o nofoaga

Matou te taumafai e ulufale atu i le saite e ala i isi tagata sailiili, ma afai o mea uma ua lelei, ona e alu lea i tulaga o Internet Explorer.

Alu i totonu "Auaunaga - Mea e teu i ai le masini". Taofi "Avanoa". Siaki siaki pusa i itu. SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.1, TLS 1.2, TLS 1.0. I le toesea, tatou te makaina ma toefaʻalua le masini.

Toe faʻafou uma tulaga

Afai e faʻaauau le faafitauli, toe foʻi i "Lisi Pulea - Filifiliga I le Initaneti" ma le faia "Toe faʻafou" tulaga uma.

Matou siaki le komepiuta mo siama

I le tele o taimi, o vailaʻau eseese e mafai ona poloka le avanoa i nofoaga. Fai se suʻesuʻega atoa o le faʻaogaina o le antivirus. E i ai laʻu NOD 32, o lea ou te faʻaalia ai.

Mo le faʻatuatuaina, e mafai ona e tosina mai ai mea faʻaaoga faaopoopo e pei ole AVZ poʻo le AdwCleaner.

I le auala, o le saite talafeagai e mafai ona poloka le antivirus lava ia, pe a vaʻaia se taufaamatauga saogalemu. E masani lava pe ae taumafai e tatala se 'upega tafaʻilagi, o se feʻau faʻasaʻo e aliali i luga o le lau. Afai ei ai le faafitauli i lenei mea, ona mafai lea ona tape le antivirus, ae naʻo pe afai e te mautinoa le saogalemu o le punaoa. Atonu e le o se mea le aoga.

Afai e leai se metotia e fesoasoani, ona faaleagaina ai lea o faila komepiuta. E mafai ona e taumafai e toe foʻi i tua le faiga i le faʻamaumauga mulimuli (pe a fai na i ai se faʻamatalaga) pe toe faʻaofi le faiga faʻaoga. Ina ua ou feagai ma se faafitauli talitutusa, o le filifiliga ma le toe faatulagaina o tulaga na fesoasoani ia te au.