Auala e Faʻasaʻo ai Faʻasalaga 2002 i iTunes


"Saili le iPhone" - O se mea sili ona aoga e matua faateleina ai le saogalemu o lau telefoni. O le asō o le a tatou tilotilo pe faʻapefea ona faʻatūina.

Meafaigaluega na fausia "Saili le iPhone" - filifiliga puipuiga, ua faʻaeʻeina mea nei:

  • Puipuia le mafai gafatia e faʻatino se faʻatoaga atoatoa o le masini e aunoa ma le faʻamaoniaina o le faʻamaoniga o le Apple ID;
  • E fesoasoani i le siakiina o le nofoaga oi ai nei o le masini i luga o le faafanua (pe a faʻapea o le taimi o le sailiga o loʻo iai i le fesoʻotaiga);
  • Faʻatagaina oe e tuʻuina le loka puipui soo se feau tusitusia e aunoa ma le mafai ona nana;
  • Faʻaliliu le leotele tele o le a aoga e tusa lava pe faʻalogo le leo;
  • Faʻafeiloaʻi solo solo mea uma ma faʻamatalaga mai le masini pe afai e teuina faʻamatalaga taua ile telefoni.

Taumafai "Saili le iPhone"

Afai e leai se mafuaaga faʻamalieina mo le itu i tua, e tatau ona faʻaalia le filifiliga suʻesuʻe ile telefoni. Ma na o le pau lava le ala e mafai ai e le gaioiga o le tului ia i matou ona tuusaʻo atu i tulaga o le gaosiga Apple lava ia.

  1. Tatala le telefoni. O le faʻamatalaga ID ID a lau Apple o loʻo faʻaalia i le pito i luga o le faamalama, lea e tatau ona e filifilia.
  2. Ma le isi, tatala le vaega iCloud.
  3. Filifili se filifiliga "Saili le iPhone". I le isi faʻamalama, e faʻagaoioia ai le filifiliga, faʻagasolo le slider i le tulaga galue.

Mai le taimi lenei, faatoa amataina "Saili le iPhone" e mafai ona mafaufauina atoatoa, o lona uiga o lau telefoni e malupuipuia puipuia pe afai e leiloa (gaoi). E mafai ona e siakiina le nofoaga o lau gaioiga i le taimi nei mai lau komepiuta e ala i se masini komepiuta i le upega tafaʻilagi iCloud.