Faʻaleleia le pusa gagana i le Windows 7

O le mea moni o le tele lea o tagata faʻaogaina fale e tatau ona galulue i gagana e lua (Rusia ma le Igilisi), ma nisi e oʻo lava i se numera tele. O le laulau gagana e fesoasoani i le suʻeina o le gagana i le taimi nei i le polokalama. E le gata i lea, oi latou e le o masani i le fesuiaiga i le va o auala vevela tele latou te faia lenei faʻaaogaina o lenei atigipusa. Ae e tupu pe a maeʻa. Sei o tatou vaai i le mea e fai pe afai ua leai le laulau, ma le auala e toe faʻafoʻi ai i le Windows 7.

Toe faʻaleleia taualumaga

O le faʻaaogaina o le gagana e mafai ona mou atu ona o le toilalo i totonu o le OS, faʻapea foʻi ma gaioiga faʻaaogaina o tagata. E le gata i lea, ei ai lava tulaga e faʻaaogaina ai e le tagata faʻaaoga le mea faigaluega, ona le iloa lea pe faʻapefea ona toe faʻafoʻisia. O le filifiliga o le toe faʻaleleia o le filifiliga e tele lava ina faalagolago i mafuaʻaga na mou atu ai le fesuiaiga o le gagana mai le galuega.

Metotia 1: faʻaitiitia le faʻailoga o le gagana

O se tasi o mafuaʻaga e le faʻaalia ai le laulau o gagana i le nofoaga masani o le na faʻafuaseʻi ona kiliki e le tagata faʻaaoga ma kiliki "Toe faʻaleleia le 'upu' upu '.

  1. Ae aua le ita tele. Afai e te tilotilo i le pito i luga o le mata, o le a foliga mai o le a iai le mea. E ui atonu o loʻo i ai i se isi nofoaga o le vaalele o le mataʻitu. O le mea lea, ao leʻi amataina nisi gaioiga, ia suʻesuʻe ma le totoa le lau. Afai e te maua se faʻailoga, ia na o le kiliki i le faʻamaufaʻailoga masani. "Faʻaitiitia" i lona pito i luga taumatau.
  2. A maeʻa lenei gaioiga, o le ai ai o ia i lona nofoaga masani.

Metotia 2: Faʻamatalaga Pulea

E i ai se auala faigofie, ae sili ona lelei e mafai ai le faʻaalia o le laulau gagana i le "Panel Control".

  1. Tatala le lisi "Lisi Pulea". Seti le vaaiga i le pito i luga taumatau. "Ata Laiti"ona alu lea i le vaega "Gagana".
  2. I le itu tauagavale, tatala le vaega. "Filifiliga Maualuga".
  3. I poloka "Fesuiaiga o auala faʻaaogā" siaki le pusa "Faaaoga le pusa gagana pe afai e maua"ma i le kiliki saʻo i luga o le ki "Filifiliga".
  4. O se faamalama fou o le a aliali mai i luga o le lau, i totonu, i le lisi "Pusa gagana", e tatau ona e faʻamautinoa ua siaki le pusa. "Faʻapipiʻi i le faletusi"Ma sina siʻitia mai le pusa "Faʻaali igoa o le tusitusi i le pa a le gagana". Faasaoina suiga.

A uma ona faia nei fetuunaiga, e tatau ona iai le laulau gagana i lona nofoaga muamua.

Metotia 3: Enable Service

O nisi taimi e misi le laulau gagana mo le mafuaʻaga e le atoatoa le tautua, lea e nafa ma lona faʻalauiloaina. I lenei tulaga, e manaʻomia le fesoʻotaʻiga talafeagai, e ala i le faʻatulagaina o le polokalama. I le Windows 7, o lenei tautua e mafai ona taofia i le na o le faia o suiga i le resitala, talu ai e sili ona taua ma ua atiaʻe e le au atinaʻe le avanoa e taofi ai i le tulaga masani. Ae ui i lea, ona o faʻafitauli eseese, e mafai ona faʻavaivaia e aunoa ma le faʻaogaina o mea e faʻaaogaina, lea o le a mafua ai faʻalavelave le lelei, e aofia ai le leai o se laulau gagana. Seʻi o tatou vaʻai pe faʻapefea ona e tamoe i le auaunaga faʻamaonia.

  1. Ina ia faia le suiga i le Ofisa o Auaunaga, kiliki "Amata". Ma le isi, alu i le faʻamatalaga masani "Lisi Pulea".
  2. Ona kiliki ai lea "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Le isi, agai i "Pulega".
  4. O loʻo lisiina se lisi o faʻamatalaga eseese. Filifili "Auaunaga".
  5. I le lisi tatala o tautua, vaavaai mo le igoa. "Faʻatulagaga o Task". Faalua faalua i luga o le igoa ua faamaotiina.
  6. O le faamalama o meatotino mo le auaunaga faapitoa ua tatalaina. I le lisi "Aoao" i le fanua Ala amata e tatau ona e filifili se tau mai le lisi pa'ū "Aunoa". Ona e lolomiina lea "Tamoe", "Faaaoga", "Lelei".

A maeʻa ona toe faʻafouina le PC, o le a toe faʻaalia le laulau gagana i le nofoaga masani.

Metotia 4: Faʻamamaina le faʻaaogaina o uta boot boot

Afai, ona o nisi mafuaʻaga, e le mafai ona amata le tautua, ona i lea tulaga, o se mea le tumau, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga tusi o le laulau gagana. O le fuataga e le tumau ona o le faʻalauiloaina o le tautua "Faʻatulagaga o Task" oe manaʻomia pea ona foia se mea, ona e nafa ma le faʻagasologaina o le tele o faagasologa i totonu o le polokalama.

  1. Talosaga Manumalo + Rmea o le a mafua ai le meafaigaluega Taumafai. Ulufale:

    CTFMON.EXE

    Kiliki "Lelei".

  2. A maeʻa lenei gaioiga, o le a amata le CTFMON.EXE loader, lea o le a faʻagaoioia ai le mea e faʻaaogaina ai le gagana.

E i ai foi se isi avanoa.

  1. Kiliki "Amata". I totonu o le fanua "Saili polokalama ma faila" ulufale:

    CTFMON.EXE

    O le suʻesuʻega e faʻaalia faʻaalia aunoa. Faalua-lua i le faamaumatau i le itu tauagavale.

  2. O lenei mea o le a faʻalauiloa ai le uta ma le laulau faʻavae.

O le taotoga o le a faia i taimi uma pe a uma ona amata le komepiuta.

E tatau ona maitauina o lenei metotia o le a naʻo le aoga pe a fai e mou atu le mea ona o le vavaeeseina o le tautua. Afai e le atoatoa le lima e ala i le lisi autu, ona i lea tulaga, e tatau ona e faʻaaogaina taga o loʻo faʻamatalaina i totonu Metotia 2.

Metotia 5: faʻaopoopo i le taʻavale

Ae, o loʻo i ai le avanoa e faʻagasolo ai le amataina o le laulau gagana pe'ā amataina le polokalama, e oʻo lava i le faʻatulagaina o le faʻatulagaga o galuega. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona faaopoopo le mea CTFMON.EXE i le pule faataga i le faatonu resitala.

  1. Aʻo leʻi amataina le faʻamaumauga o le resitala, ia fai se mea e toe faʻafouina ai.
  2. Tomo le faamalama Taumafai (Manumalo + R). Ulufale:

    regedit.exe

    Matou te fetaomi atu "Lelei".

  3. Ua faʻatautaia le faatonu o le resitara. I le itu tauagavale o le faamalama o se meafaigaluega faʻafanua ma se laau o faʻamaumauga. Kiliki "HKEY_CURRENT_USER".
  4. Ma le isi, alu i le vaega "Polokalama".
  5. A uma lena kiliki i luga o le pusa "Microsoft".
  6. Sosoo, fai i vaega. "Windows", "CurrentVersion" ma "Tamoe".
  7. I le itu sao, kiliki i luga o le kiliki saʻo. Alu i le tusiga "Fausia". I le lisi, filifili "Faʻailoga faʻasolosolo".
  8. Ua iai se parakalafa fou fou.
  9. Nai lo le igoa "New parameter" alu i totonu "CTFMON.EXE". Matou te fetaomi atu Ulufale. Faalua faalua i luga o lenei pito i le itu taumatau o le kuki.
  10. O se faamalama mo le suiina o le measina manoa e amataina. I le eria "Taua" Ulufale i le CTFMON.EXE, e aofia ai:

    C: WINDOWS system32 ctfmon.exe

    Matou te fetaomi atu "Lelei".

  11. A maeʻa ona faʻavae le manoa manoa, e mafai ona e kiliki i le icon e tapuni ai le faatonu o le resitala.
  12. E totoe na o le toe faʻafouina o le komepiuta ina ia i ai le laulau o gagana i lona tulaga. O le taimi nei o le a amata lava i le taimi lava e amata ai pe a uma loa le tagata faʻatulagaina.

    Faʻalogo! Afai e te le o sauni e mulimuli i faatonuga, lea e sipelaina i lenei auala, pe e te le o mautinoa i ou tomai, ona lelei ai lea e le taumafai e faia ni suiga i le faatonu resitala. A maeʻa, pe afai ua faia se mea sese, e mafai ona afaina ai le faatinoga o le tino atoa.

    E tatau foi ona maitauina ei ai isi filifiliga mo le faaopoopoina o le faila CTFMON.EXE i le Windows 7 autoload. Ae o le auala na faʻamatalaina e faia ai le ulufale i totonu o le resitala lea e sili ona lelei, talu ai o le a faʻaaogaina e tusa lava pe o le a le faʻamatalaga e te faʻaaogaina e teu ai.

    Lesona: Faʻafefea ona faʻaopoopo se polokalama i le amataina o le Windows 7

Metotia 6: Faʻafoʻisia le Faʻatonu

Afai e leai se tasi o auala o loʻo i luga na fesoasoani ia te oe e toe faʻaleleia le laulau gagana, e ui lava sa i ai muamua, matou te fautua atu ia e faʻaaoga se metotia e mafai ai ona e foia faafitauli eseese o feagai ma le faʻaogaina o le faiga faʻaogaina - faia se toe faʻaleleia.

O le aano o le auala o loʻo taoto i le mea moni o le faʻaogaina o le polokalama, i na o ia tulaga, e faʻaalia ai le toe faʻaleleia o mea, lea e mafai ona e toe faʻafoʻisia ai le komepiuta. Na o oe e tatau ona e filifilia le pito i tua, ao iai le laulau gagana, ma e leai ni faafitauli i totonu.

O le toe faʻaleleia o le galuega o le a toe faʻafoʻisia uma lava Windows i le taimi ua filifilia, ae o loʻo i ai pea ni tuusaunoaga: o le faagasologa o le a le aafia ai faila o faila - musika, vitio, pepa, ma isi.

I luga atu o la matou 'upega tafaʻilagi, ua uma ona faʻamatala auʻiliʻilia e uiga i le toe faʻaleleia o le polokalama, o lea matou te fautuaina oe e suʻe le tusiga e uiga i lenei autu.

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻafoʻisia le faiga faʻaogaina

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tele mafuaʻaga na mou atu ai le laulau gagana mai lona nofoaga masani: unpin, close, taofi le tautua. O le mea lea, o le filifiliga o se fofo i se faafitauli e faalagolago i ona mafuaaga.