Faʻapefea ona resitala i le Yandex.Mail

O le mafai ona maua se tagata i le meli a Yandex e ono manaʻomia i tulaga eseese. E ese le faigofie ona fai, aemaise pe afai e te mulimuli ia matou faʻatonuga.

Faʻafefea ona maua se tagata i luga o Yandex

Ina ia faia lenei galuega i le faʻaaogaina o le Yandex Meli, e mafai ona e faʻaaoga se tasi o auala e lua. O le faʻaaogaina o nei mea taʻitasi e lelei lava e fuafua i faʻamatalaga ua uma ona maua e uiga i le tagata faʻaaogaina.

Metotia 1: Suʻe ni feʻau

Afai e te manaʻo e suʻe faʻamatalaga e uiga i se tagata ua leva ona e faʻafesoʻotaʻi, e mafai ona e faʻaaogā faʻamatalaga faʻamaumauga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o se savali na sau mai se faʻaaogaina poʻo se faʻamatalaga e uiga ia te ia sa taua i le tusi, ona fai lea o mea nei:

  1. Tatala le tuatusi Yandex.
  2. I le pito i luga o le faamalama o loʻo i ai se vaega faʻatasi ma se faamalama mo le ulufale atu i faʻamatalaga suʻesuʻe ma se ki "Saili"ia kiliki.
  3. I le lisi e tatala ai, o le a faʻaalia se faamalama lea e te tusia ai faʻamatalaga e uiga i le tagata faʻaoga (i-meli poʻo le igoa atoa) ma le pulea o le faʻanumeraina o faʻamatalaga. Faʻatoʻa le tusiga i le pusa saili ma filifili le ki. "Tagata".
  4. O se taunuuga, o le auiliiliina o mea uma o mataitusi uma o le a faia ma o le a faia se lisi mai ia i latou, lea o le a aofia ai na o savali poo mau faasino i faamatalaga tusia.

Metotia 2: Saili mo tagata

Faatasi ai ma auaunaga uma a Yandex, o loʻo i ai se tasi ua faʻatulagaina faapitoa mo le sailia o faʻamatalaga e uiga i se tagata, ua valaauina "Suʻesuʻe Tagata". Faʻatasi ai, e mafai ona e mauaina uma itulau o tagata e avanoa i fesoʻotaiga vavave faʻasoa ma ua iai ma la latou fesoasoani e suʻe ai faʻamatalaga o tului. Le faia o lenei mea:

  1. Alu i le itulau o le tautua.
  2. I le pusa saili, ulu i le faʻamatalaga avanoa.
  3. Kiliki "Saili" ma filifili le mea e sili ona talafeagai.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona maua tagata i fesoʻotaʻiga faʻasalalau e faʻaaoga ai Yandex

E mafai ona maua se tagata e faʻaaoga meli i luga o Yandex, pe'āfai e iloa muamua faʻamatalaga muamua.