Faʻailoga code 491 i le Faleoloa Taʻaloga

"O le mea sese 491" e tupu ona o le masini tele o Google system system ma se faʻamatalaga o faʻamatalaga eseese e teuina pe a faʻaaoga le Faleoloa Taaloga. A oʻo ina tele, e mafai ona tupu se mea sese pe a sii mai pe toe faʻafou le isi talosaga. E i ai foʻi taimi o le faafitauli o se fesoʻotaiga vavave faʻasalalau.

Ave ese le code code 491 i le Faleoloa Taʻavale

Ina ia faʻaumatia le "Error 491" e tatau ona faia ni taga i le itu, seia oʻo ina le toe faʻaalia. Sei o tatou iloilo auiliili i lalo.

Metotia 1: Siaki le Initaneti

E masani ona i ai ni mataupu pe a faʻaalia le fatu o le faafitauli i le Initaneti lea e fesoʻotaʻi ai le masini. Ina ia siaki le mautu o le fesoʻotaʻiga, mulimuli i laʻasaga o loʻo i lalo.

  1. Afai o loʻo e faʻaaogaina se 'upega tafailagi Wi-Fi, ona "Faʻatonu" E mafai e le gadget ona faʻalauteleina Wi-Fi.
  2. O le laasaga e sosoo ai o le faʻagasolo lea o le mea paʻu i se tulaga le toaga mo sina taimi, ona toe faʻafoʻi lea.
  3. Siaki lau 'initaneti i soʻo se suʻesuʻega avanoa. Afai e tatala itulau, alu i le Faleoloa Taaloga ma taumafai e toe sii pe toe faʻafouina le talosaga. E mafai foi ona e taumafai e faʻaaoga le Initaneti feaveaʻi - i nisi tulaga e fesoasoani e foia le faafitauli i se mea sese.

Metotia 2: Aveese faʻamalo ma toe faatulaga i Google Services ma Play Store

A e tatalaina le faleoloa o oloa, e tele faʻamatalaga e teuina i le mafaufau o le gadget mo le vave faʻaleleia o itulau ma ata. O nei faʻamatalaga uma o loʻo tautau i lapisi ile foliga o se cache, lea e manaʻomia ona aveeseina i se taimi. E faʻapefea ona faia lenei mea, faitau i ai.

  1. Alu i "Faʻatonu" masini ma tatala "Talosaga".
  2. Saili i totonu o talosaga faʻapipiʻi "Google Play Services".
  3. I luga o le Android 6.0 ma mulimuli ane, kiliki le tafaʻamanatu mo le faʻaogaina o faʻaaogaga o mea. I lomiga muamua o le OS, o le ae vaʻavaʻai vave i le faʻaoga tatau.
  4. Muamua tapuni Clear Cacheona sosoo ai lea "Pulega o Nofoaga".
  5. A maeʻa ona e tapuni lea "Aveese faamatalaga uma". O se faamalama fou o le a faʻaalia se lapataiga e uiga i le tapeina o faamatalaga uma o auaunaga ma teugatupe. Malilie i lenei mea i le kiliki "Lelei".
  6. Ia, toe tatala le lisi o tusi talosaga i lau masini ma alu i "Play Market".
  7. O iinei e toe fai laasaga tutusa e pei o "Google Play Services", ae nai lo le faamau "Pulea le Nofoaga" o le a "Toe faʻafou". Faʻafesoʻotaʻi, malie i totonu o le faamalama faʻaalia e ala i le kilikiina o le ki "Aveesea".

A maeʻa lena, toe faʻafou lau gaioiga ma alu i le faʻaaogaina o le faleoloa o le faleoloa.

Metotia 3: Aveesea o se teugatupe ona toe faʻafoisia lea

O le isi auala e mafai ona foia ai le faafitauli i se mea sese o le tapeina lea o le teugatupe ma le faʻamalo faʻamaonia o faamaumauga mai le masini.

  1. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi "Faamatalaga" i "Faʻatonu".
  2. Mai le lisi o faʻamatalaga faʻamaumauga ua resitala i lau masini, filifili "Google".
  3. Le isi filifili "Aveese le teugatupe", ma faʻamaonia le gaioioiga i le faamalama pop-up ma le tali tutusa.
  4. Ina ia mafai ona toe faʻafouina lau tala, mulimuli i laasaga o loʻo faʻamatalaina i le amataga o le metotia aʻo lei faia le laasaga lona lua, ma kiliki "Faaopoopo le tala".
  5. I le isi, i totonu o auaunaga ua fuafuaina, filifili "Google".
  6. O le a e vaʻaia se laupepa o le resitalaina lea e te manaʻomia e taʻu ai lau imeli ma le numera telefoni e fesoʻotai ma lau faʻamatalaga. I le laina talafeagai, ia tusia faamatalaga ma tap "Lisi" ia faaauau. Afai e te le manatuaina le faʻatagaga o faamatalaga pe manaʻo e faʻaaoga se tala fou, kiliki i le sootaga talafeagai i lalo.
  7. Faitau atili: Faʻapefea ona resitala i le Faleoloa Taʻaloga

  8. A maeʻa lena, o le a faʻaalia se laina e ulufale ai i le upu moni - ulufale i ai, ona kiliki lea "Lisi".
  9. Ina ia maeʻa le lokaina i totonu o lau teugatupe, filifili "Talia"e faʻamaonia ai lou masani faʻatasi "Tuutuuga o le Faaaogaina" Google auaunaga ma latou "Aiaiga Faalilolilo".
  10. I lenei laasaga, ua maeʻa le toe faʻaleleia o lau Google. O lenei alu loa i le Faleoloa Taaloga ma faʻaauau pea ona faʻaaogaina ana auaunaga, e pei o muamua - e aunoa ma ni mea sese.

O le mea lea, o le aveesea o le "Error 491" e le faigata tele. Fai laasaga o loʻo faʻamatalaina i luga aʻe le tasi i le isi seia oʻo ina foia le faafitauli. Ae afai e leai se mea e fesoasoani, o le mea lea i lenei tulaga e tatau ai ona faia ni metotia faʻamalosi - toe faafoiina le masini i lona uluai tulaga, e pei o se fale gaosi oloa. Ina ia faamasani i lenei auala, faitau le tusiga o loo faasinomia i lalo.

Faitau atili: Toe faʻafouina faʻavae ile Android