PROMT Professional 18

I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i le polokalame PROMT Professional, lea ua mamanuina e faaliliu ai tusitusiga. O le tele o galuega faatino e mafai ai ona faʻatinoina vave le faagasologa ma sili atu ona talafeagai. Faafetai i talosaga faaopoopo, e mafai ona e faʻaogaina lenei polokalama mo isi faʻamoemoega. Seʻio tatou tilotilo i avanoa o le polokalama i nisi auiliiliga.

Faʻasologa autu

E mafai e le tagata faʻaaoga ona vave filifilia le laupepa manaʻomia, alu i ai ma faʻatumu uma galuega. O sea faatulagaga o le a fesoasoani ia aua nei leiloloa ma vave ona maua avanoa i galuega talafeagai. Ae ui i lea, e te le manaʻomia le alu i taimi uma i le lisi autu e sui ai i se isi faagasologa. E faigofie lenei mea ona fai le saʻo mai le matala galue.

Faʻasalaga Galuega

Faʻaliliuga o le autu o le polokalame, o lea e le o se mea e ofo ai e tele naua meafaigaluega. O loʻo i ai se filifiliga o se tasi o galuega talafeagai, lea e mafai ona avea ma se faaliliuga vave, galue ma ni pepa poʻo ni faʻamatalaga. Mo le gasologa vave o faila faila e iai le faʻatusa.

O le faʻaliliuga anapogi e faʻaalia i le auala lava lea e tasi e pei o le tele o sui o ia polokalama: o vaega ia e lua, e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o le 'upu i le tasi, ma o le taunuʻuga mulimuli e faʻaalia i le isi. Aʻo lei faia le gaioiga, e tatau ona e filifilia le gagana autu ma le tasi e manaʻomia ona maua pe a maeʻa le faagasologa.

Faʻaliliuga

Matou te fautuaina oe e teʻi totoʻa atu i lenei lisi, talu ai o le numera o faʻasologa o loʻo faʻapipiʻiina iinei, lea o le a fesoasoani ia te oe e sili atu ona galulue lelei ma le PROMT Professional ma maua ai pea le mea e manaʻomia. E mafai ona avea lenei mea ma fesoʻotaʻiga o lomifefiloi mai fafo poʻo le sii mai mai le 'upega tafaʻilagi aloaia, faʻataʻitaʻia o talaaga faʻasologa e galue ai ma se ituaiga faʻataʻitaʻi, e aofia ai faʻasalalauga ua uma ona faʻapipiʻiina. E mafai foi e le tagata faʻapipiʻi ona tipi uma fuaitau talafeagai e le tatau ona faaliliuina i le lumanaʻi. O lenei mea o le a aloese ai mai le le saʻo o faʻamatalaga o le taamilosaga poʻo upu.

Talosaga faaopoopo

E masani lava i totonu o ia polokalama o loʻo i ai ni faʻaopoopoga atonu e le fesoʻotaʻi ma le faaliliuga o tusitusiga. O lenei sui e ofoina atu i le lolomifefiloi le faʻaaogaina o tagata faaaoga, o latou faatonu ma le eletise. E le gata i lea, o loʻo i ai le tomai e pulea ai plug-ins, faʻafetai i le faʻatasi ai i isi polokalame, ma e iai foi nisi o faipule faigofie.

Tusiata

E mafai ona e aʻoaʻoina le uiga o soʻo se upu poʻo se faʻamatalaga e ala i le faʻaaogaina o lomifefiloi o loʻo i totonu poʻo le tolu-vaega. O loʻo i ai se suʻesuʻega talafeagai, ma o mea uma e te manaʻomia e faʻamaonia lelei ma talafeagai mo le galuega. Faaaoga le filifiliga eletoroni, o le a maua ai le avanoa i se faʻamaumauga tele o upu.

Mama

  • O le polokalame e atoatoa i le gagana Rusia;
  • Tuufaatasia i Ofisa poʻo isi polokalama faʻapitoa;
  • Lagolago mo lomifefiloi lona tolu;
  • Talosaga faaopoopo.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

O mea uma nei ou te fia taʻuina atu e uiga i le PROMT Professional. O le mea lautele, o loʻo faʻatusalia ai se seti o meafaigaluega e fesoasoani i tagata faʻaoga ao galulue i ni tusitusiga. O le polokalama e aofia ai le tele o mea e fausia i totonu o upu, o se faaliliu upu ma sili atu o le a aoga.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o PROMT Professional

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame Polokalame Faʻamatalaina o le polokalama Adobe Flash Professional Multitran

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
PROMT Tomai - polokalame mo le faaliliuina o tusitusiga ma se faʻalauteleina o faʻalapotopotoga, e aofia ai se faʻamaloilo le tuusaʻo.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP
Category: Faʻaliliuga mo Windows
Faʻapupula: PROMT
Tau: $ 346
Toa: 820 MB
Gagana: Rusia
Version: 18