Faʻafefea ona faʻaaoga WinSetupFromUsb

E le o se mea faalilolilo o le auala sili ona lauiloa e sii ai faila tetele o le faʻapipiʻiina i latou e ala i le BitTorrent protocol. O le faʻaogaina o lenei metotia ua leva ona suia ai le faʻasalalauga faila masani. Ae o le faafitauli o le le mafai e komepiuta uma ona sii mai mea i totonu o se vaitafe. O le mea lea, ina ia mafai ona faʻapipiʻi faila i luga o lenei fesoʻotaiga, e tatau ona faʻapipiʻi polokalame faʻapitoa - tagata tafafao vai. Seʻi o tatou iloa pe faapefea ona fesoʻotaʻi le Opera browser ma vaʻa, ma le ala e faʻapipiʻi ai mea i totonu o lenei faʻasalalauga e ala i lea.

I le taimi muamua, o le Opera browser sa i ai lona lava vaitafe, ae ina ua maeʻa le 12.17, na teena e le au atinaʻe le faaaogaina. O lenei mea na mafua mai i le mea moni e matua leaga lava, ma e foliga mai o le atinaʻe i lenei vaega e le o se mea e ave i ai le faamuamua. O le vailaʻau o loʻo i totonu o le vaitafe ua le saʻo ona faʻasalalau fuainumera, ona o lea na poloka ai e le tele o trackers. E le gata i lea, o loʻo ia te ia ni meafaigaluega e sili atu le vaivai o mea e teu ai. E faʻapefea ona e sau i luga o vai mai le Opera?

Faʻapipiʻi le faʻaopoopoga oTorrent faigofie tagata faʻatagata

O lomiga fou o Opera e lagolago ai le faʻapipiʻiina o faʻaopoopoga faʻaopoopoga e faʻalauteleina ai le faʻatinoga o le polokalama. O le a ese pe afai o le taimi e leai se faʻaopoopoga e mafai ona puʻeina le anotusi e ala i le vaʻavai. O se faʻaopoopoga faʻapitoa o le tagata gaosi vailaau faʻapitoa e faigofie ona maua. Mo lenei faʻaopoopoga i le galuega, e tatau foi ona faʻapipiʻi le uTorrent i lau komepiuta.

Ina ia faʻapipiʻi lenei faʻaopoopoga, alu i le ala masani e ala atu i le lisi autu o mea e teu i le site o le Opera add-ons.

Ulufale i totonu o le sailiga sailiiliga "uTorrent faigofie customer".

Matou te liliu mai iʻuga o le tuʻuina atu mo lenei talosaga i le itulau faʻaopoopoga.

O loʻo i ai se avanoa e faʻamalamalama atili ai ma maeʻa faʻatasi oe ma le uTorrent faigofie tagata faigaluega tagata faigaluega. Ona kiliki ai lea o le faamau "Faaopoopo i le Opera".

Faʻatulaga le faʻalautelega amata.

A maea le faʻapipiʻi, o le "Faʻatulagaina" o le igoa o loʻo faʻaalia i luga o le lanu meamata, ma o le a tuʻuina se ata faʻaopoopoga i luga o le meafaigaluega.

UTorrent polokalama polokalama

Ina ia mafai ai e le atinaʻe vavave ona amata galue, e tatau ona e faia nisi fetuunaiga i le polokalama uTorrent, lea e tatau ona muamua faʻapipiʻi i luga o le komepiuta.

Faʻasala le uila o le tagata lautele, ma alu i totonu o le lisi autu i le vaega o le faatulagaga. I le isi, tatala le aitema "Polokalame Polokalame".

I le faamalama e tatala, kiliki i luga o le lisi faasolo ifo i lalo o se "+" faailo, i tafatafa o le "Advanced" vaega, ma alu i le upega tafaʻilagi i luga o le initaneti.

Faʻatoaga le gaioiga "Faʻaaoga le 'upega tafaʻilagi' e ala i le setiina o se faʻamau i tafatafa o le faʻamaumauga talafeagai. I totonu o matata talafeagai, ia tusia se igoa ma se upu faʻamaonia o le a matou faʻaaoga pe a fesoʻotaʻi atu i le uTorrent interface e ala i se masini. Matou te tuʻuina se vaʻa lata ane i le tusiga "Suʻe isi". O lona numera e tumau pea le faaletonu - 8080. Afai e leai, ona e ulufale lea. I le faaiuga o nei taga, kiliki i le "OK" button.

Taʻiala faʻasalalau uTorrent faigofie le tagata faʻatau

A maeʻa lena mea, e tatau ona tatou faʻapipiʻi le uTorrent faigofie le tagata faʻasalalau ia lava.

Ina ia ausia nei sini, alu i le Extension Manager e ala i le Opera browser menu, i le filifilia o "Extensions" ma le "Extensions Management" options.

Ma le isi, matou te maua le uTorrent faigofie le faʻalautele tagata faʻamau i le lisi, ma kiliki i le "Seti" button.

O le faamalama o le faatulagaga o lenei faʻaopoopoga ua tatala. O iinei tatou te ulufale ai i le initaneti ma le upega tafailagi lea na matou faatulagaina muamua i faatulagaga o le uTorrent polokalama, port 8080, faapea foi ma le tuatusi IP. Afai e te le iloa le tuatusi IP, e mafai ona e taumafai e faʻaaoga le tuatusi 127.0.0.1. A maeʻa uma ona ulufale atu i luga, kiliki i le "Siaki Faʻamatalaga" button.

Afai e saʻo mea uma, ona maeʻa lea o le kiliki i le "Siaki siaki", "OK" o le a aliali mai. O lea la ua faʻapipiʻi le faʻaopoopoga ma ua sauni e download vaipuna.

Tikiala le faila faila

Ae e te leʻi amataina saʻo mea e maua mai i le BitTorrent, e tatau ona e sii mai le faila o le torrent mai le tracker (le nofoaga e teu ai vaitafe mo le download). Ina ia faia lenei mea, alu i soo se vaitafe, saili le faila e sii mai, ma kiliki le sootaga talafeagai. E laʻititi le faila o le faila, o lea o le download e tupu i le vave lava.

Faʻafeiloaia o mea e ala i vailaʻau vaʻaia

O le taimi nei e tatau ona tatou tatalaina le faila o le faila e faʻaaoga ai le uTorrent faigofie le tagata o tausia le faʻapipiʻi e amata ai le faʻatulaga saʻo o le anotusi.

Muamua lava, kiliki le ata faʻatasi ma le polokalama polokalama uTorrent i luga o le meafaigaluega. O se faamalama lautele ua tatalaina i luma oi matou, e pei o le uTorrent interface. Ina ia faaopoopo se faila, kiliki i le ata lanumeamata i le foliga o se "+" sign in the add-on toolbar.

O se lautusi talatala e tatala ai lea e tatau ai ona tatou filifilia se faila faila na muai atofaina i luga o le komepiuta o le komepiuta. A uma ona filifilia le faila, kiliki i le "Tatala" le faamau.

A maeʻa lena, e amata le mea e maua ai le upega tafailagi i le vaʻaia o le vaitafe, e mafai ona maua lona faʻaogaina e ala i le faʻaaogaina o se faʻamatalaga mataina, ma le faʻaaliga pasene o le aofaiga o faʻamaumauga na sii mai.

A maeʻa le faʻauluina o le anotusi, o le "Faʻasalaga" tulaga o le a faʻaalia i luga o le kalafi o lenei taʻaloga, ma o le maualuga o le avega o le a avea ma 100%. O lenei mea ua faailoa mai ai ua tatou faʻapipiʻiina lelei mea e ala i le vaʻaia o le vaitafe.

Faʻafeiloaʻiga o faʻamatalaga

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o faʻatinoga o lenei atinaʻe e matua faatapulaaina. Ae, o loʻo i ai le avanoa e aofia ai le faʻaalia mai o se vailaau vaʻaia, e tutusa uma lava i le atinaʻe o le polokalama uTorrent, ma le i ai o galuega talafeagai. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le logo uTorrent uʻamea i le faʻaopoopoga o le laulau faʻaopoopo.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le uTorrent interface, lea e fetaui lelei ma foliga vaaia o le polokalama, e tatala i luma o tatou. E le gata i lea, e le tupu lenei mea i le faamalama pop-up, e pei o muamua, ae i se isi itu.

E ui o le galuega atoa o le downloadina o vaitafe i Opera i le taimi nei e le oi ai, ae peitai, o se masini e faʻatinoina mo le faʻafesoʻotaʻi o le uTorrent web interface i lenei 'upega tafaʻilagi e ala i le uTorrent faigofie faʻalautele tagata. O le taimi nei e mafai ona e mataʻituina ma pulea le siiina mai o faila i totonu o le telefoni tuusao i Opera.