Faʻafefea ona maua le Windows 10 mo se saʻolotoga i le 2018

O le faʻafouina saʻo i le Windows 10, e pei ona lipotia mai e Microsoft, faaiʻu ia Iulai 29, 2016, ma le auala faʻaleleia mo tagata ei ai manaoga faapitoa i le faaiuga o le 2017. O lona uiga afai e iai lau Windows 7 poʻo le 8.1 faʻapipiʻiina i luga o lau komipiuta ma e te le toe faafouina i le aso atofaina, ua e filifili e te musu e faʻaleleia i le Windows 10, ona faʻataga aloaia lea e te manaʻomia le faʻatau se OS fou i le lumanai pe afai e te manaʻo e faʻapipiʻi i lau komepiuta. (talanoa e uiga i le laisene laisene, ioe). Ae ui i lea, o loʻo i ai se auala i lenei tapulaa i le 2018.

I le tasi itu, o le faaiuga e le maua se faʻamatalaga, ae mo se tasi e tumau pea i luga o le taimi nei o le polokalama faʻaogaina e mafai ona faapaleni ma faʻamaonia. I le isi itu, e mafai ona e mafaufau i se tulaga e mafai ona e faanoanoa ai e le o le toe faafou mo le saolotoga. O se faʻataʻitaʻiga o sea tulaga: o loʻo ia te oe se komepiuta mamana ma e te taʻalo i taaloga, ae nofo i luga o le Windows 7, ma le tausaga mulimuli ane, e te iloa o taʻaloga fou faatoa tatalaina na fuafuaina mo DirectX 12 i le Windows 10, lea e le lagolagoina i le 7-ko.

Faʻasaʻo faʻaleleia le Windows 10 i le 2018

O le auala faʻafouina ua faʻamatalaina i lalo i faatonuga mo tagata ei ai manaoga faapitoa na tapunia e Microsoft i le faaiuga o le 2017 ma ua le toe galue. Ae ui i lea, o avanoa tau faʻafouina free i le Windows 10, pe afai e te leʻi faʻafouina, o loʻo tumau pea.

E lua ala e faʻapipiʻi ai licensed Windows 10 pei o le 2018

  1. Faʻaaoga se faʻapipiʻiga mamā (mai se masini komepiuta o le USB flash (see Installing Windows 10 from a USB flash drive)) le tulafono (e aofia ai le OEM) mai le Windows 7, 8 poʻo le 8.1 - o le a faʻapipiʻi le polokalama ma o le a faʻaalia faʻafuaseʻi pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti. E mafai ona e faʻaaogaina le polokalame ShowKeyPlus (o le kī 7 o loʻo faʻaalia i luga o se fasi pepa i le mataupu o se komepiuta po o se komepiuta, ae o le polokalama lava e tasi e galue), silasila i le auala e iloa ai le autu o le Windows 10 ( metotia e talafeagai mo OS muamua).
  2. Afai na e faʻafou muamua i le Windows 10 i luga o le komepiuta o loʻo i ai nei poʻo le komepiuta, ona faʻaaogaina lea ma faʻaogaina le lomiga muamua o le OS, ona tuʻuina atu lea o lau masini i se laisene numera Windows 10 ma i soo se taimi e mafai ona toe faʻaeʻeina: just click on "E leai oloa autu, "filifili le OS tutusa (home, professional) na e mauaina e ala i le faafouina, faʻapipiʻi le Os ma, a maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti, o le a faʻaalia le aunoa. Vaʻai Faʻatinoina le Windows 10.

I le tulaga ogaoga, atonu e te le faʻagaoioia le polokalama - o le a toetoe lava a galue atoatoa (sei vagana ai nisi o laina) poʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga se faʻataʻitaʻiga saoloto o le Windows 10 Corporate mo 90 aso.

Faʻasaʻo faʻaleleia i le Windows 10 mo tagata ei ai manaoga faʻapitoa

Faʻafou 2018: O lenei metotia e le o toe galue. I le maeʻa ai o le polokalama autu o le faafouina saoloto, o se itulau fou ua faʻaalia i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le Microsoft - o loʻo taʻu mai ai o tagata faʻaaoga e faʻaaogaina uiga faʻapitoa e mafai lava ona faʻafouina mo le leai o se totogi. I le taimi lava e tasi, o le a le faia ai se siaki faasaina, na o le pau lava le mea e ala lea i le kilikiina o le "Update Now" button, ua e faʻamaonia o oe o le tagata e manaʻomia mea faapitoa o le polokalama (e ala i le auala, o le Keyboard On-Screen o se mea faʻapitoa foi lea e mafai ona maua mo le toatele). I le taimi lava e tasi, e pei ona lipotia, o le a maua le faʻafouina mo le faʻavavau.

A maeʻa ona kiliki le ki, o le faila faila e utaina e amata ai le faʻafouga (e manaʻomia le i ai o le komipiuta se laisene laiseneina o se tasi o polokalama talu ai). I lenei tulaga, o le fale faʻaaogaina e masani lava, o mea faʻapitoa e mafai ona faʻatagaina e le tagata faʻapitoa pe a manaʻomia. Lauga o le itulau faʻafouina aloaia: //microsoft.com/ru-ru/accessibility/windows10upgrade (E leʻoloa le umi o le a faʻaleleia ai lenei faʻafouga.) Afai e sui se mea, faʻamolemole logo mai ia te aʻu i le faʻamatalaga).

Faamatalaga faaopoopo:Afai na e mauaina se faʻafouina o le Windows 10 ao leʻi oʻo i le aso 29 o Iulai, ona faʻaumatia lea o le OS, ona mafai lea ona e faʻapipiʻiina le Windows 10 i luga o le komepiuta lava, ma afai e te talosagaina se ki i le taimi o le faʻatulagaina, kiliki "E leai se ki" - faʻagaoioia aunoa le polokalama Initaneti fesoʻotaʻiga.

O le metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo ua le o toe aoga ma e na o le faʻauʻuga o le polokalama faʻafouina.

Faʻapipiʻi faʻapipiʻiina le Windows 10 i le maeʻa ai o le polokalama faʻafouina a le Microsoft

Muamua, ou te iloa e le mafai ona ou faʻamaonia le faatinoga o lenei metotia, talu mai lenei taimi i le taimi e le mafai ona faamaonia. Ae ui i lea, o loʻo i ai mafuaaga uma e talitonu ai o ia o se tagata faigaluega, pe a faʻapea o le taimi na e faitauina ai lenei tusiga, Iulai 29, 2016 e lei oʻo mai.

O le autu o le metotia e faapenei:

  1. O loʻo matou faʻafouina i le Windows 10, matou te faʻatali mo le faʻafouina.
  2. O loʻo matou toe foʻi atu i le faiga muamua, vaʻai Le auala e maua ai le Windows 8 poʻo le 7 i tua pe a maeʻa le faʻalelei i le Windows 10. Ou te fautua atu foi e faitau le faaiuga o le aʻoaʻoga o loʻo i ai nei ma faʻamatalaga aoga i lenei laasaga.

O le a le mea e tupu i le taimi e tasi: faʻatasi ai ma se faʻafouga e aunoa ma se totogi, o le faʻaagagaina ua tuʻuina atu i le masini faʻaaogaina (agavaa numera), lea sa tusia muamua i le tusiga Faʻatonuina o le Windows 10.

A maeʻa le "faʻapipiʻi", e mafai ona faʻapipiʻi le Windows 10 mai se kiona (poo le disk) i luga o le komepiuta lava poʻo le komepiuta, e aofia ai le le ulu atu i le ki (kiliki "E le oi ai le ki" i le faʻatonutonuina), sosoo ai ma le faʻamalosia vave pe a fesoʻotaʻi i le Initaneti.

I le taimi lava e tasi, e leai se faʻamatalaga e faʻamapulaʻaina le faʻamaonia faʻamaonia i le taimi. Mai iinei ma le manatu e faapea afai e te faia le taamilosaga "Faʻafou" - "Rollback", pe afai e talafeagai, e mafai ona e faʻapipiʻi le Windows 10 i le lomiga faʻaalia (Fale, Tomai) i luga o le komepiuta lava i soo se taimi, e tusa lava pe uma le maeʻa o le faʻafouina saoloto .

E faʻamoemoe, o le aano o le auala e manino ma, atonu, mo nisi tagata faitau, o le auala o le a aoga. Sei vagana ua le mafai ona ou fautuaina atu i tagata o loʻo faʻaaogaina le tulafono a le OS (e le o taimi uma e galue ai, e pei ona manatu ai) o loʻo tuʻuina mai ni faigata tele.

Faamatalaga faaopoopo

Talu ai ona o le toe taʻavale mai le Windows 10 i OS talu ai, o meafaigaluega na fausia i totonu o le polokalama e le masani ona galue lelei, o le filifiliga sili (poʻo se mea faʻapitoa) e mafai ona fatufatuina atoa se kopi o le Windows version lata mai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o le Windows 10 Backup instruction mo isi lomiga o OS), poʻo le faʻaloiloina le tumau o se masini faʻapipiʻi i se isi pulou (Faʻafefea ona tuʻuina atu Windows i le isi pulou poʻo le SSD) faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia mulimuli mai.

Ma afai ei ai se mea e sese, e mafai ona e faʻapipiʻi mamanu le Windows 7 poʻo le 8 i luga o se komepiuta poʻo se komepiuta (ae le o se OS lona lua, ae o le autu) poʻo le faʻaaogaina o se ata toe faʻaleleia pe a maua.